Kizlar iyiki varsiniz. Sizsiz adim atmiyorum. Keske evlenmeden oncede size sorsaydim. Neyse konumuza geceyim. Simdi bu benim sorumsuz,ayyaş,keyifci,bencil kocam aylarca cocugunu aramamis sormamis zat, guya beni seviyomusda,asla bosamazmis. Simdi kizlar beni paragozlulukle falan elestirmeyin.Diyecegim şu:Bu herife 4 sene ben baktim. Her ay ev kredisi oduyorum. Bana bir corap almamis. 0 taki ile asigim diye evlendim. Diyorumki madem bu bosamiyo bende ona sart kosayim. Bana 10 tane 30 gr.bilezik. Dayali doseli ev (mevcut esyam bekarliktan kalma) benden birdaha Kredi kartimi istemeyecek. Eve ekmekten baska birsey almam. Eve duzenli gelip duzenli gideceksin. Arkadas vs.yok. gezmeyse beraber. Yok eger kabul etmem git isine derse bende giderim. Hee ne dersiniz. Bedava gelin oldum degerim olmadi. Belki boyle olur. Ha bide mal ayriligi sozlesmesi yapacam. Odemesini yaptigim evi cocuguma garantilemek icin. Gece gece aklima geldi.Bayramdan sonra gelip ailemle konusacaklarmis. Ben bunlari soylesem ayip olurmu.