Kocam haber salmis, bosamayacakmis

süper
 
Neden ayıp olsun, bu şartları uygularsa ne güzel (pek güven vermiyor ama) , uygulamazsa da ben sana ikinci şansı verdim , kullanamadın , artık bitti dersin
 
yapacak gucu varsa yapsin da ayyas adamin parasida yoktur gibime geliyor
 
Bence çok mantıklı. İlerde yine boşanırsınız büyük ihtimal ama en azından karlı çık.
Paragöz falan derlerse sana da yıllarca vefalı kedi oldum yemedim yedirdim başıma gelen bu, bundan sonra biraz da paragöz olacağım bakalım böyle mutlu olunuyor muymuş dersin.
 
Elestiren arkadaslar hic enpati yapmiyorsunuz ama. Adam bana 300 gr. Altin almis almamis biz boyle dusunduk diye kaybettik. Aman gozumuz yok,ibtiyacimiz yok diye diye adam kendini bulunmaz bir sey sandi. Anami babami onunde hizmetci etti (onlar saygidan yaparken bunun algidisi bu kadar) ic guveysi yerlesti. Bebegine bi iğne almiyo. Benim bu tavrim onlara ölmekten beter gelir. Yeterki para gitmesin cocugundan vazgecer. Bakin gorun. Ben bunu yapacam,onlarda diyecekki senin gozun parada artik bizde istemiyoruz. Torun falan arada unutulacak. Hani cocuk anali babali buyuyeydi. 300 gr altina vazgecerler birlesme fikrinden.
 
Bu adamin ilk degil bu yaptigi. Iyice lacka etti evliligi. Ben dava acarim elbet. Sonra ilerde bana bahane bulurlar. Yuvayi bozdun diye. Birde bosanmazsa is cekismeliye doner yipranirim. Bugune kadar olmasi gereken ne varsa artik yapilacak bana. Bos nisan yuzugune gittim. Benimde gururum var. Azcik cebi yansin. Adam da olsun. Cok sey bunlar onlar icin. O yuzdende kabul etmez. Hem kabul etmez hem bosamazsa ozaman burda gene sizlerin dizinde aglarim.
 
Gayet mantikli
 
işiniz varsa boşayın gitsin şu adamı. bi kadın tanıyorum sadece fabrikada işçiydi asgari ücret çalıştı yıllarca. kocası aldattı, eve sokmadı, dövdü, sövdü üstüne kuma getirdi... o kadın işine emeğine güvenerek boşadı attı adamı başından. şimdi kadın kendine ev aldı, çocuğunu okuttu merdiven yıkayıp iki işte çalıştı. bu kadın benim idolüm oldu her zaman. siz de salın gitsin şu işe yaramazı
 
Arkadaslar burda bir cogu hak vermis bir kismi parapul mevzuna takilmis. Ben onda degilim. Yahu ev gecirdiren benim. Suan ucretsiz izinde baba evindeyim ama gene isim gucum param olacak. Biz para meraklisi degiliz var cok sukur dedik birsey beklemedik adam eve ekmek almiyor ya. Bunu parasi olmadigi icin degil,uzerinde o sorumlulugu hissetmedi icin aklina gelmiyor. Hadi erkegi cekip cevirme varya ben onu yapamadim. Evin erkegide kadinida ben oldum. Asalak oldu herif ya valla. Ben artik biktim ama. Kaynanam annemi aramis biz onu cok seviyoz diye. Sevmezlermi severler elbet. Ama ben bu sartlari bir sunayim bakin, ne anasi sevecek ne oglu. Bosanin demezlerse ben nolayim.
 
Denemek istiyorsanız bu şekilde deneyebilirsiniz.gerçekten maddi anlamda kabul edecek mi hoş değişmez gibime geliyor ha şöyle de diyebilir ben bunlarla yeniden evlenirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…