- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
- Konu Sahibi Halimehatunkursun
Bence haklı değil çok Abes şeyker almadığınız aşırı israfa kaçmadığınız takdirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmak istemdedim hatta yazdım sildim adam a bak uyanık bulmus senin gibi iyisini ohh ne güzel millete yaglasın ballasın sen onun dedignle yasa ne münasenet ya millete para vermek aldır kendini bi arada öncelikle gez toz bide cocuk yap aranız iyise kimseyede para yedirtmemMerhabalar Arkadaslar. Biz yurtdisinda yasiyoruz esim burada ticaret yapiyor. Maddi durumu cok iyi. Yeri geliyor butun akrabalarina yardim ediyor; tabi yardima ihtiyaci olanlara kendine gore! Dugun masraflari gibi ya da yegenine telefon Almak okul ihtiyaclarini karsilamak gibi seyler. Bu insanlar turkiyede maasi evi arabasi olan insanlar.Biz 3 senedir evliyiz cocugumuz yok. Akrabalarina para dagitiyor ama bana gelince harcamalarimi kisitliyor aylik bir limit koyuyor kredi kardima onun disina cikmiyorum kendine de kisitliyor. Zaten harrcadiklarim her evde oldugu gibi basit ihtiyaclar ve mutfak masraflari . Bende dusunuyorum ki zaten gurbetteyiz ve guzel de kazaniyor Ben insanlara yardim etmesine de takmiyorum aslinda durumumuz iyiyken neden biraz daha kendinize ozel harcamalar yapmiyoruz. Bunu israf olarak nitelendiriyor bazen dusununce ona hak veriyorum bazen vermiyorum sizce hakli mi. Mesela benim dedigim harcamalar daha dogal daha guzel sampuanlar kremler kullanmak saglik amacli.
Eşiniz el iyisi dedikleri türden.Evt telefonda kapitalist duzenin bir parcasi cok haklisiniz. Galiba Ben kendimi savunmayi hala tam beceremiyorum. Bana nakit para pek vermez cok ihtiyacim oldugunda bana verdigi hep control ettigi hesaptan cekiyorum. Onu yetirecegim o limiti. Ben de dogal olarak kendime pek ozel birsey alamiyorum. Mutfak ihtiyaclari bende kendinn alisveris yapmaya zamani olmuyor.Kiyafetlerimi turkiyeden kendi aliyor. Diyorumki dugune neden bu kadar para gonderdin yegenim evleniyor kiz tarafina mahcup olmasin Ben amcayim sonra yapmadi etmedi diyecekler diyor ve beni susturuyor.