Kocam hala eve gelmedi.

Tövbe de kız niye?

Sen beddua etmissin ya kizcagiza aklima medyatik bir isimgeldi onun bedduasi bu yoksa sana beddua etmedim yani ;)
Sakasi geyigi bir yana da arkadasim boyle konulari gercekten acmayin ya kocan eve gelmediyse gelip burda konu acmak nerden aklina geliyor cidden anlamsiz buldum

Yok Canım ilk kez gitmişti artık gitmez..izin vermem yani.

Cevap veremeyecektim ama duramadim. Üyelere cevap verisin falan... Ne kadar düşük bi konuşma tarzın var.

Daha önce ki açtığın konularda sana üzülüyodum. Ama adam senden yalvar yakar izinler alıyorsa ya da akşam arkadaşlariyla dışarı çıkmasına bile izin vermeyecek kadar güçlü bi kadınsan senjn hakkında ki izlenimimi bi gözden geçirmeliyim. Zira burda ki çoğu kadın "eşim özür diledi benim çok hoşuma gitti o özür diledikce ben üste çıktım hahahaayt" diye böbürlenecek kadar güçlü degil. Maşallahin var. Aynen bu üslup devam et bence.

Sen beddua etmissin ya kizcagiza aklima medyatik bir isimgeldi onun bedduasi bu yoksa sana beddua etmedim yani :KK66:
Sakasi geyigi bir yana da arkadasim boyle konulari gercekten acmayin ya kocan eve gelmediyse gelip burda konu acmak nerden aklina geliyor cidden anlamsiz buldum
Canım sabah saat 6 ya kadar gelmedi korktum o yüzden actım..

Cevap veremeyecektim ama duramadim. Üyelere cevap verisin falan... Ne kadar düşük bi konuşma tarzın var.

Daha önce ki açtığın konularda sana üzülüyodum. Ama adam senden yalvar yakar izinler alıyorsa ya da akşam arkadaşlariyla dışarı çıkmasına bile izin vermeyecek kadar güçlü bi kadınsan senjn hakkında ki izlenimimi bi gözden geçirmeliyim. Zira burda ki çoğu kadın "eşim özür diledi benim çok hoşuma gitti o özür diledikce ben üste çıktım hahahaayt" diye böbürlenecek kadar güçlü degil. Maşallahin var. Aynen bu üslup devam et bence.
Sizi bana sırayla mı veriyorlar yaa.

Kocam tabi benden izin alacak gece dışarı cıkması icin.
Bu beni güclü yapıyorsa güclüyüm tatlım.

Neden herkes konu sahibinin üzerine bu kadar gitmiş? Ters bir cevap falan da vermemiş ki.. KK bazen cok ilginç

Arkadaşım, bi üye normal soru soruyor. Noldu son durum eşin geldi mi diye. Konu sahibi ne atlıyosun okusaydin anlardin gibi cevap veriyor. Sananeler falan hiç hoş değil. O yorumlara kadar herkes adam akıllı yorumlar yapmış. Ama böyle olunca alaya alınması çok normal.

Arkadaşım, bi üye normal soru soruyor. Noldu son durum eşin geldi mi diye. Konu sahibi ne atlıyosun okusaydin anlardin gibi cevap veriyor. Sananeler falan hiç hoş değil. O yorumlara kadar herkes adam akıllı yorumlar yapmış. Ama böyle olunca alaya alınması çok normal.

1:okusaydın anlardın bodoslama atlamasaydın gercek olan birsey bu.
Okumadan yazmayın.
İkinci diger üyeler eltimi kaynımı soktular ortaya işte iyiki seni konusturmuyorlar falan..
Onun ne haddine böyle yazmak...
Gercek adam akıllı bir üye yok..
İnsanları eski konularıyla vuruyorsunuz supersiniz asıl siz aynen devam...

Back
X