- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Nickimnick
Saol beybisi.. sen de olabilsen keşke birazzCok komiksiniz maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol beybisi.. sen de olabilsen keşke birazzCok komiksiniz maşallah
Şimdi birsey yazardım ama dua et kazen buralarda cınım bye..Saol beybisi.. sen de olabilsen keşke birazz![]()
Şimdi birsey yazardım ama dua et kazen buralarda cınım bye..
Ya bdvnin de pisligi cikti boyle konular yuzunden
Kocam eve gelmedi hala
Sumugum akti yardim edin
Siyah saclarimla problemliyim
Gozumun ustunde kas var biktim
Bu nedir yaaaa
Botoslama atlayip bakiyoruz iste naparsinBıktıysan bakma arkadasım! Silah zoruylamı okutuyorlar sana topikleri..
Botoslama atlayip bakiyoruz iste naparsin![]()
Niye etiketliyorsun kazen abiyi inşallah seni banlar..
Yazma bana artık ya.
Tövbe de kız niye?Evlerinize atesler yagsinnnn
Tövbe de kız niye?
Yok Canım ilk kez gitmişti artık gitmez..izin vermem yani.
Sen ergen falan mısın??Niye etiketliyorsun kazen abiyi inşallah seni banlar..
Yazma bana artık ya.
Canım sabah saat 6 ya kadar gelmedi korktum o yüzden actım..Sen beddua etmissin ya kizcagiza aklima medyatik bir isimgeldi onun bedduasi bu yoksa sana beddua etmedim yani
Sakasi geyigi bir yana da arkadasim boyle konulari gercekten acmayin ya kocan eve gelmediyse gelip burda konu acmak nerden aklina geliyor cidden anlamsiz buldum
Sizi bana sırayla mı veriyorlar yaa.Cevap veremeyecektim ama duramadim. Üyelere cevap verisin falan... Ne kadar düşük bi konuşma tarzın var.
Daha önce ki açtığın konularda sana üzülüyodum. Ama adam senden yalvar yakar izinler alıyorsa ya da akşam arkadaşlariyla dışarı çıkmasına bile izin vermeyecek kadar güçlü bi kadınsan senjn hakkında ki izlenimimi bi gözden geçirmeliyim. Zira burda ki çoğu kadın "eşim özür diledi benim çok hoşuma gitti o özür diledikce ben üste çıktım hahahaayt" diye böbürlenecek kadar güçlü degil. Maşallahin var. Aynen bu üslup devam et bence.
Neden herkes konu sahibinin üzerine bu kadar gitmiş? Ters bir cevap falan da vermemiş ki.. KK bazen cok ilginç
Sizi bana sırayla mı veriyorlar yaa.
Kocam tabi benden izin alacak gece dışarı cıkması icin.
Bu beni güclü yapıyorsa güclüyüm tatlım.
Arkadaşım, bi üye normal soru soruyor. Noldu son durum eşin geldi mi diye. Konu sahibi ne atlıyosun okusaydin anlardin gibi cevap veriyor. Sananeler falan hiç hoş değil. O yorumlara kadar herkes adam akıllı yorumlar yapmış. Ama böyle olunca alaya alınması çok normal.