akşam konuştu benle.çok kızmış.ben hiç mal kıymeti bilmiyormuşum bi de haklı gibi inatlaşıyomuşum bu hareketlerim yüzünden benden soğuyomuş.esasında kocam haklı ama konuşma tarzı yüzünden beni delirtiyo ve onun haklılığını bilsem de kabul etmek istemiyorum.kırmadan söylese ben özür bile dilerim ama nerdee.illa horozlanacak...neyse şimdi ben de üstüne düşmüyorum fazla bakalım nasıl toparlanacak.mesajlarınız için teşekkür ederim biraz daha özenli davranmam gerektiğini gösterdiniz
Bazı arkadaşlarımız telefon konusuna takılmışki . Aslında sorunun kendisi bu değil.
Mehalim sorunun kendisi değil ama oluşturan örneklerden biri.
Burada mesele eşinin çok önem verdiği konuda arkadaşın aldırış etmemesi ve dolayısı ile sorun çıkması.
Bazı insanlar bağırarak bazıları küserek tepkisini gösterir. Bunları dikkate almak gerekir.
Gerçi arkadaş hatamı anladım demiş. Burada konuları açan arkadaşlar sayesinde hepimiz alacağımız dersleri alıyoruz. farkında olalım veya olmayalım bu bir gerçek.
glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.
Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan
bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa
onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale
geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o
konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen
hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs
olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu
yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi
onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla
vurunca zaman alsada işe yarıyor.
emanet ve 600 tl lik telefonu bende çocuğuma oynaması için vermezdim.. bir sürü oyuncak var oynaması için değilmi?
birçok aile 600 tl ile geçiniyor.. 600 tl lik telefon için bana kızdı demeniz çok anormal bir davranış.. size az gelebilir ama eşinize göre büyük meblağ.. birçok insana görede büyük meblağ..
ama eşiniz küsme konusunda da haksız.. eşler olarak birbirimize darılabiliriz.. ama küsmek te ne demek?günlerce konuşmamak ne demek?
eşinizin telefon konusunda haklı olduğunu, ama bu sebepten ötürü küsme gibi bir saçma hareket yaptığını anlatın ona..
glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.
Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan
bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa
onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale
geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o
konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen
hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs
olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu
yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi
onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla
vurunca zaman alsada işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?