Kocam hep ksyor

benim eşimde aynı sizinki gibi herşeye küserdi.15 yıl oldu evleneli ben artık takmıyorum küsmelerini.hatta artık ben tavır yapmaya başladım.bıktım artık alttan almaktan.ama sende biraz eşyaların konusunda dikkat et.onu küstürmemeya bak.

akşam konuştu benle.çok kızmış.ben hiç mal kıymeti bilmiyormuşum bi de haklı gibi inatlaşıyomuşum bu hareketlerim yüzünden benden soğuyomuş.esasında kocam haklı ama konuşma tarzı yüzünden beni delirtiyo ve onun haklılığını bilsem de kabul etmek istemiyorum.kırmadan söylese ben özür bile dilerim ama nerdee.illa horozlanacak...neyse şimdi ben de üstüne düşmüyorum fazla bakalım nasıl toparlanacak.mesajlarınız için teşekkür ederim biraz daha özenli davranmam gerektiğini gösterdiniz

evet canim bencede biraz daha özenli davranmalisin

esin kkdaki okudugum konudaki erkeklere oranla kat be kat iyimser bir erkekmis

sana el kaldirmasinda birak küüsüp kösesine cekiliversin

erkek adam küser mi ya bana tuhaf geliyor doğrusu hemde böyle basit nedenler yüzünden

sende haklısın canım ama telefonu çocuğun uzanamayacağı biyere saklaa.
benim eşimde surat asar soğuk davranır ben dayanamam onla küs olmaya o az da olsa dayanır,ahh şu erkeklerrr

ama sende dikkat etseydin biraz adamcağız sana tlf bulmuşgelmiş mecbur barışıcaksın:)

biraz seninde haksız yanların var
aslında yaşamadım bilmiyorum ama
erkeğin küsmesi ii bence yaa benimki habire dırdır eder
kaynanamın vekilisin derim bende

4 yıldır beraberiz eşim bana 5 dk küsmemiştir nedemek küsmek ya evlisiniz bide hem napmışın okadar küsecek mala gelen zarar nolcak ...bence bi burnunu sürt onun böle sen alttan almaya devam edersen o daha çok küser sana bence bu defa geri adım atma huy edinir sonra iice...

bu konuda çok haklı bulmadım seni arkadaşım ama genel olarak herşeye bozulan,çocuk gibi küsen bi eş eminimki çok zordur.bu konuyu iyi olduğunuz bi zamanda konuş eşinle..belki nekadar saçmaladığının farkında değildir böyle çocukla davranarak,sen gözlerini çarsın konuşarak

tel konusunda eşin haklı emanet alınmış sonuçta, niye çocugun eline veriyorsun ki..

demek bitek benim eşim değilmiş yersiz küsen başkalarıda olabiliyomuş...

bende senin yaptığın gibi yapmaya başladım yakında kurtulacm o huyundan...:lepi:

naz niyaz el kızına birazda analarına küsselerya ..ayıp yahu erkek adamın neyine küsmek .bırak küssün bune be usandık bunların nazlarından her türlü kahırlarını çek birde bak adam basit bişeyden küsmüş bir tlf nedirki seni kırıyor değermi biz onlara haytımızı veriyor karşılık beklemiyoruz nelerine göz yumuyoruz lütfen taviz verme sende ona küs canımsın kıyamam sana üzülme ....

kızlar ya bende böyle küslük yapan tek benim eşimdir zannediyordum,daha önceden erkeklerin küslük yaptıklarını bile duymamıştım,benim eşimde kendi kafasına göre kızar ve neye kızdığını söylemeden küser bu zamana kadar hep ben alttan aldım hatalı olsamda olmasamda ama bende tınlamıyorum artık o küsüyor ben küsüyorum aynı evin içinde iki yabancı oluyoruz sonra yine ben üzülüyorum niye böyleyiz diye böyle insana nasıl davranmak gerekir 2 senedir ben hala anlamış değilim

canım bu çocuklar açısındanda çok sakıncalı anne babanın küs kalması bu konuda bizde dayımdan çok çekiyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyorum
yengemi çok seviyorum ama dayımda aylarca küser aylarca ayrı yatar hayatı zindan eder karısına ve çocuklarına yengem televizyon izledi diye bile küsebiliyor yada erkek sanatçının şarkısına eşlik ettiyse yengem yanmıştır ama olan çocuklara oluyor sorunlu çocuklar yetişiyor neymiş erkeğin küsmesi ya anlayamıyorum ben adam gibi adam ol evinde mutlu huzurlu ol karına çocuklarına çektirme
valla ALLAH seninde yardımcın olsun canım ama bırak küserse küssün huyuna gitme ne hali varsa görsün

emanet ve 600 tl lik telefonu bende çocuğuma oynaması için vermezdim.. bir sürü oyuncak var oynaması için değilmi?

birçok aile 600 tl ile geçiniyor.. 600 tl lik telefon için bana kızdı demeniz çok anormal bir davranış.. size az gelebilir ama eşinize göre büyük meblağ.. birçok insana görede büyük meblağ..

ama eşiniz küsme konusunda da haksız.. eşler olarak birbirimize darılabiliriz.. ama küsmek te ne demek?günlerce konuşmamak ne demek?

eşinizin telefon konusunda haklı olduğunu, ama bu sebepten ötürü küsme gibi bir saçma hareket yaptığını anlatın ona..

fazla söze gerek yok

aynen katılıyorum sana bende hep üzülürdüm bu kadar ufaka şeyler yüzünden birbirimizi üzmeyelim derdim haklıda olsam ben özür dilerdim nazlandırıdım şimdimi amaaaan ne hali varsa görsün diyorum daha makbule geçyo erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyo alışkanlık yapıyolar sonra sen uğraş dur..

bide enteresan bişey daha söyleyim benim eşim ortada bişey yokkende küserdi
bi bakardım surat bi karış soru sorarsın cvp yok önceden allahhh ağla ağla bu adam niye böyle yapıyo bana söyleyemediği bi derdimi var bişeymi yaptım sorarım cvpta yok düşün kafayı ye ki bulasın
sonradan anladım şimdide bazen bi bakıyorum küsmüş hayırdır geldilermi yine küsesin gelmiş senin anlaşıldı ama valla senle uğraşcak halim yok haftaya küssen olmazmı falan diye kafaya alıyorum
kocamın genlerindede var bu küsme işi rahmetli babasıda böyleymiş kayınvaliem anlatır hep amcalarıda aynı abiside adamlarda küsme hastalığı varya ne babamda ne dayılarımda ne amcalarımda bizim tarafta daha böyle bişeyi ne duydum ne gördüm ilk zamanlar yadırgıyodum ama şimdi sallaaaaaaaaaaaa
yine küs mesela akşam bakalım triplerdemi gelecek eve amnda aman küsermiymiş benim kocam falan diye karşılarım artık sırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim akşam bana bir şey sormuş,bende duymamış,neymiş onu ciddiye almıyormuşum diye küstü bana:mymeka:
Evet küstü ve şu an konuşmuyoruzkaydirigubbakcemile3
Ay zaten çok sıcak,bayıntı geldi,bir de eşmin suratı bugün bana zehir oldu.
Hiç üzerine gitmiyorum nasıl istiyorsa öyle yapsın!!!:tomato:
Önceleri peşinden koşar sevindirik olurdum ama artık bende kaldıramıyorum...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…