glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.
Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan
bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa
onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale
geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o
konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen
hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs
olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu
yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi
onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla
vurunca zaman alsada işe yarıyor.
ben nişanlıyım ve şimdiden böyle bir sorunum var aynı benimki çocuk gibi geçenhafta tartıştık suçsuz olduğum halde aman küslük olmasın diye gittim boynuna sareıldım küs kalmayalım diye resmen o kız oldu ben erkek nazlandırıyorum onu ama artık aklım başıma geldi olmuyo böyle karşına alıp konuşacaksın yetişikin insanlarız aşkı memnuda adnan bey bihtere kızdığında çokgüzel bir cümle söylemişti aklımda kalmış tamda konumuza uygun demiştikişimdi ben alttan almazsam bu küslük uzar da uzar..ama o suçluyken benim adım atmam da ağırıma gidiyo.
Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o
konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen
hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım
glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.
Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan
bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa
onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale
geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o
hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs
olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu
yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi
onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla
vurunca zaman alsada işe yarıyor.
Bazı arkadaşlarımız telefon konusuna takılmışki . Aslında sorunun kendisi bu değil. Eşin her sorunda
küsmesi kümese girmesi kaydirigubbakcemile3 . ben gerçekten çok ama çok muzdarip biri olduğumdan
bu durumda hassassım . Çoğu zaman artık dayanamaz hal aldığında defalarca eşime "yaa kim kadın
kim erkek bu evde benim naz yapmam gerekiyor . sen nazlanıyosun ben erkek gibi peşinden
koşuyorum derdim"
Hatta bazen o kadar aşılmaz bir hal almıştıki. Bir keresinde 2 hafta onun bana davrandığı gibi davrandım ve dayanamadı .Çıldıracaktı.
Geçenlerde onunla sohbet ederken ( biz geçmişte yaşadığımız şeyleri çok kritik ederiz) sana hakkımı helal etmiyorum çok ağlattın beni çok çektirdin neden böyle yaptın ki dediğimde ne dedi biliyo musunuz?
"Senin benim üsteme düşmen,peşimden koşman çok hoşuma gidiyordu ama.." dedi inanabiliyo mursunuz ?
Erkekler gerçekten çok farklı bizden .Bir erkek eşiyle annesinin rollerini ayırabiliyorsa süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?