Kocam hep ksyor

benim eşimde küsüyor ama gendelde kendisi haksız bunu ifade ettiğimdede kavga çıkarıyor benimde ekim ayında bir yıl olacak bir yıl daha dayanabilir miyim inanın hiç bilmiyorum...

bırak 600 liralık olmasını 200 liralık bile olsa telefonun bebeğin elinde ne işi var ki? oyuncak mı bu? oynanıp zevk veren bi tarafı mı var sanki bunun bebek için? ama çocugumdan değerli mi falan derler ya, buna da çok kızarım ben. ya çocuga bişey olsa da gerekse, tabiki önemli değil, allah korusun bebek hasta olsa da parasız kalsanız, tabiki cocuktan önemli deil sat telefonu cocugunu hastaneye götür. ama cocuktan değerli mi diye bile bile o malı ateşe atmanın da bi alemi yok ki. çocuk teli yere atıp kırınca onun eline bişey geçmiyo. bence otur dua et, KKda neler okuyoruz, eşim bu yüzden beni dövsen bile üzülürdüm ama asla şaşırmazdım, çünkü burda neler neler gördük. bırak küssün, küsmesini desteklemiyorum ama, tepkisini sana el kaldırarak da gösterebilirdi, adam haklı bence sonuçta.

merhaba ben 5 yıllık evliyim eşim çok çabuk sinirlenen birisi haklıda olsa haksızda... her küsmede yada davranışta küsüyo haftalarca.. bu durum beni çok yıpratıyor küsme huyunu değitirmek için neler yapabilirim....hep ben yalvar yakar barışmak zorunda kalıyorum herşeyde boşanalım biz bu işi götüremiyoruz diyo..küsme işini naıl halledebliriz lütfen yardım edin

canım bi daha boşanalım dediğinde topla eşyalarını git annenin evine.
O gelip yalvarana kadarda gitme.
Küstüğünde hiç oralı olma.

canım bi daha boşanalım dediğinde topla eşyalarını git annenin evine.
O gelip yalvarana kadarda gitme.
Küstüğünde hiç oralı olma.
katılıyorum.ne demek boşanalım bu lafı söylerken günün birinde canına tak eder diye düşünmüyor mu?boşanmak ne kolay oldu.çocuk oyuncağı gibi.her seferinde sizi kırıyor yalnız bilmiyorki gün gelir tamir olmazsınız.

tam 3sene ugraştım küslüğü yüzüdenm yendim azimle ben kazandım şimdi asla küsme huyu kalmadı çok şükürrr onun yaptıgını bende ona yaptıom bişiye küstügünde ben tavır aldım günlerce konuşmadım olaf atmak zorunda kaldı öncedsen sorun çıkmasın die ben elimi uzatıyodum bunaldım inceldigi yuerden kopsun uzatmıcam elimi dedim ve zafer benim maşallah çok iyiyiz küsme huyu kalmadı bişiye kızıyosa nevar be çocuk gibi tavır alma diyom geliyo öpüyo tmm haklısın dio

Arkadaslar napim ya esimle aramiz kotu bu ay internt sitelernde aliaverise kendimi fena kaptirmisim bu ay kresi karti bendeydi biraz abartmisim bende kart ekstrem nie bu kadar fazla geldi die ekstreye bakti ve cildirdi saatlerce bagirp cagirdi ozur diledm bi daha yapmam dedim ama hc sakinlesmedi ya duzeliceksn yada duzeliceksin diye son noktayi koydu.esim bana gece sarilmadan uyuyamaz dun gece uyku sersemi baktm sarilmis sonra hemen elini cekti sabahta uyandgnda bisey demeden kapiyi cekip cikti az once msj attm cvp yok cok uzgunum suan zayen sanki bana para vermek zoruna gidiyo oyle bisey olsunki esim bana baglansn bana sirilsıklam asik olsun istiyorum Yatakta askimiz sanki leyla mecnun gibi ama para konusu olunca birimiz borclu birjmz alacakli gibiyiz yardm edin ya

yapmasaydın iyiydi ama eşinin tepkisi çok fazla geldi bana, ben yerinde olsam özrümü diledikten sonra ona ne hissettiğimi anlatıp ben tavrımı koyardım. sabah öyle çıkıp gitmesi falan çok çrkin. bence özür dilemeyi bırak artık canım,o da kendine dönüp baksın yaptığı hataya.

Niye buraya yazdınız,kendinize ait bir konu açsaydınız daha çok yardımcı olan olur bence?Ben de bu eski konu nerden çıktı diyorum!:44:

merhaba konu sahıbı konularımız aynı benım basımada geldı sana davsıyem ben ılk once kocamla bas basa kaldık ve onla soyle konusdum kocacım senın bu durumundan hoslammıyorum dedim ben sana
1.sana sure verıyorum 1.2 hafta ıcın de senın duzelmenı ısdıyorum dıye bılırsın
2.bır aile piskolana basvuru yapa bılırsın

Son düzenleme:

Ben yaptigim hatanin farkindayim uzuldugumude goruyo aksam ewe geldi hala tavirli bana bu durumda beni cok uzuyo bqzen al basini cek git diyo ama bi yanimda onsuz yapamam diyo cunku gercekten onun hayatimda var olmasina cok alistim

Hic care arama.evliligin suresince haklida olsan sen ozur dileyeceksin,benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…