katılıyorum.ne demek boşanalım bu lafı söylerken günün birinde canına tak eder diye düşünmüyor mu?boşanmak ne kolay oldu.çocuk oyuncağı gibi.her seferinde sizi kırıyor yalnız bilmiyorki gün gelir tamir olmazsınız.canım bi daha boşanalım dediğinde topla eşyalarını git annenin evine.
O gelip yalvarana kadarda gitme.
Küstüğünde hiç oralı olma.
Arkadaslar napim ya esimle aramiz kotu bu ay internt sitelernde aliaverise kendimi fena kaptirmisim bu ay kresi karti bendeydi biraz abartmisim bende kart ekstrem nie bu kadar fazla geldi die ekstreye bakti ve cildirdi saatlerce bagirp cagirdi ozur diledm bi daha yapmam dedim ama hc sakinlesmedi ya duzeliceksn yada duzeliceksin diye son noktayi koydu.esim bana gece sarilmadan uyuyamaz dun gece uyku sersemi baktm sarilmis sonra hemen elini cekti sabahta uyandgnda bisey demeden kapiyi cekip cikti az once msj attm cvp yok cok uzgunum suan zayen sanki bana para vermek zoruna gidiyo oyle bisey olsunki esim bana baglansn bana sirilsıklam asik olsun istiyorum Yatakta askimiz sanki leyla mecnun gibi ama para konusu olunca birimiz borclu birjmz alacakli gibiyiz yardm edin ya
kızlar aranıza yeni katıldım.yazılan mesajları okudum ne kadar güzel bir aile olmuşsunuz.ben de aranıza katılmak istedim.herkes gibi benim de sıkıntılarım var.2 yıllık evliyim .kocam iyi ama zor bi adam.kendi haksız da olsa küsen o,barışmak zorunda kalan ben oluyorum.sırf gerginlik olmasın diye elimi uzatıyorum.küstüğü şeyler basit ama canımı sıkıyor.nasıl davranmalıyım bilemiyorum artık.
akşam ki mevzuyu anlatayım.kızım benim tlfnu kırdı.kocam da bana geçici olarak cep tlfn getirdi üzerindeki jelatini çıkartma emanet aldım dedi.jelatin de biraz soyuldu diye hemen başladı.hiç kıymetini bilmiyosun da 600 liralık telefonu da kızına verdin oynasın diye de....ben de çok bozuldum.tlfn dediğin ne dedim ya.derken o sinirle bağırdım buna.sonra baktım paşam yemeğe gelmiyo niye dedim.canı istemiyomuş......küsmüş yani.arkadaşlar hem kel hem fodul dedikleri bu olmuyo mu????
şimdi ben alttan almazsam bu küslük uzar da uzar.en hoşlanmadığım şeydir evde huzursuzluk.ama o suçluyken benim adım atmam da ağırıma gidiyo.bi akıl verin nolur
yapmasaydın iyiydi ama eşinin tepkisi çok fazla geldi bana, ben yerinde olsam özrümü diledikten sonra ona ne hissettiğimi anlatıp ben tavrımı koyardım. sabah öyle çıkıp gitmesi falan çok çrkin. bence özür dilemeyi bırak artık canım,o da kendine dönüp baksın yaptığı hataya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?