- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi pamuk_prenses18
Sen de yükselt madem. İnceldigi yerden kopsun. Bir cinnet şart gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de yükselt madem. İnceldigi yerden kopsun. Bir cinnet şart gibi.
Kışın nasıl kombiyi yakmayıp totonuzu dondurmuyordur umarımAynen öyle ya ışınları kapatıp duruyorum arkamdan yani hiç mi üşenmiyorsun birinin arkasında gezip her şeye karışmaya
hahah ben yakıyorum biraz yanıyor sonra gidip kapatıyor neymiş hava o kadar da soğuk değilmişKışın nasıl kombiyi yakmayıp totonuzu dondurmuyordur umarım
Evlenelim dedi bir an önce ben de kabul ettim aslında ben hazır da değildim evliliğe kendi hemen gidip ev aldı ailesiyle tanıştırdı bir an da kendimi evlenmiş buldumNiye 1 ay içinde nikah?
AminAdam obsesif belliki, allah yardımcın olsun kardeşim ne diyelim
Obsesif değil dümdüz pintiAdam obsesif belliki, allah yardımcın olsun kardeşim ne diyelim
Tanıştıktan 1 gün sonra mı evlendiniz?
Haha. Göz göze geldik, el ele verdik ve nikah dairesinde aldık soluğu der gibi bi konubiz 1 ay nişanlı kaldık sonra hemen nikah kıydık sanırım tanıyamadım onu
Gıda mühendisi kendisi maaşı iyiMaddi durumu ne. Eşiniz ne iş yapıyor. Hani iyiyse de durum saçma o zaman
Bende öyle valla düşünemiyorumÖmür geçmez bunla valla yaşlılığını düşünemedim bile
Bu kadar dindan görünen biri bu hızla evlenip eşi e de huzur vermiyorsa niye acele etmiştir biliyor musunuz?Evlenelim dedi bir an önce ben de kabul ettim aslında ben hazır da değildim evliliğe kendi hemen gidip ev aldı ailesiyle tanıştırdı bir an da kendimi evlenmiş buldum
Her arıza tipe illaki klinik bir isim koymakla mukellef Türk kadını işte.Obsesif değil dümdüz pinti![]()
korun yapma kBende öyle valla düşünemiyorum
Çok haklısınız hemen çalışmaya başlamam gerekiyorBu kadar dindan görünen biri bu hızla evlenip eşi e de huzur vermiyorsa niye acele etmiştir biliyor musunuz?
Bedava sex
Bedava hizmet.
En az masrafla bunları karşılamak.
Başka hiçbir amacı yoktur. Yanan kombiyi, lambayı her şeyden çok dert eden adam sadece bunları arar. Yatakları falan ayırın, yemek vs yapmayın bakayım sizinle kaç gün evli kalacak?iş bulun lütfen. Kendinizi ezdirmeyin.
G.te g.t diyebilelim artık yeterHer arıza tipe illaki klinik bir isim koymakla mukellef Türk kadını işte.
Cimriye obsesif derler.
Manyaga şizofren derler
Kıskanç tiplere de bipolar derler mesela.
![]()
Ben 1 aylık tanıdığım birine arkadaşım bile demem, sizdeki iyi cesaret olmuş. Süpriz yumurtayla evlenmişsin, içinden böyle biri çıkmış işte. Adamın böyle olmasından çok sizin 1 ayda evlenmeniz şaşırtıcı, hatta şok edici.Kesinlikle öyle her dakika öyle ama bir de namaz konusu var elhamdullilah ben de müslümanın ama bana zorla bamaz kıldırmaya çalışıyor bunlar zorla
aslında biz 1 ay nişanlı kaldık sonra hemen nikah kıydık sanırım tanıyamadım onu fazla hayır şu an çalışmıyorum ama çalışmam lazım sanırım yoksa kafayı yiyeceğim cimri olmadı da cabası bir de onu söylemeyi unuttum
Bu iş evden oluyor mu bilmedigim icin soruyorumGıda mühendisi kendisi maaşı iyi