• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam her şeye karışıyor

Evlenelim dedi bir an önce ben de kabul ettim aslında ben hazır da değildim evliliğe kendi hemen gidip ev aldı ailesiyle tanıştırdı bir an da kendimi evlenmiş buldum
Bu kadar dindan görünen biri bu hızla evlenip eşi e de huzur vermiyorsa niye acele etmiştir biliyor musunuz?
Bedava sex
Bedava hizmet.
En az masrafla bunları karşılamak.

Başka hiçbir amacı yoktur. Yanan kombiyi, lambayı her şeyden çok dert eden adam sadece bunları arar. Yatakları falan ayırın, yemek vs yapmayın bakayım sizinle kaç gün evli kalacak?iş bulun lütfen. Kendinizi ezdirmeyin.

Obsesif değil dümdüz pinti 🥲
Her arıza tipe illaki klinik bir isim koymakla mukellef Türk kadını işte.

Cimriye obsesif derler.
Manyaga şizofren derler
Kıskanç tiplere de bipolar derler mesela.
😊

Bu kadar dindan görünen biri bu hızla evlenip eşi e de huzur vermiyorsa niye acele etmiştir biliyor musunuz?
Bedava sex
Bedava hizmet.
En az masrafla bunları karşılamak.

Başka hiçbir amacı yoktur. Yanan kombiyi, lambayı her şeyden çok dert eden adam sadece bunları arar. Yatakları falan ayırın, yemek vs yapmayın bakayım sizinle kaç gün evli kalacak?iş bulun lütfen. Kendinizi ezdirmeyin.
Çok haklısınız hemen çalışmaya başlamam gerekiyor

Her arıza tipe illaki klinik bir isim koymakla mukellef Türk kadını işte.

Cimriye obsesif derler.
Manyaga şizofren derler
Kıskanç tiplere de bipolar derler mesela.
😊
G.te g.t diyebilelim artık yeter 😂 bu adama sen obsesifsin desek aa evet ben hastayım beni idare edin der benim kv gibi ama dümdüz sen pintisin desek üste çıkamaz bence bunları diyemediğimiz için buralarda konu konu geziyoruz maalesef 🤭

Kesinlikle öyle her dakika öyle ama bir de namaz konusu var elhamdullilah ben de müslümanın ama bana zorla bamaz kıldırmaya çalışıyor bunlar zorla

aslında biz 1 ay nişanlı kaldık sonra hemen nikah kıydık sanırım tanıyamadım onu fazla hayır şu an çalışmıyorum ama çalışmam lazım sanırım yoksa kafayı yiyeceğim cimri olmadı da cabası bir de onu söylemeyi unuttum
Ben 1 aylık tanıdığım birine arkadaşım bile demem, sizdeki iyi cesaret olmuş. Süpriz yumurtayla evlenmişsin, içinden böyle biri çıkmış işte. Adamın böyle olmasından çok sizin 1 ayda evlenmeniz şaşırtıcı, hatta şok edici.

Back
X