Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

benim kayinpederim de dogradigim sogana karisirdi :)
Eyer biraz daha devam etseydi verecektim valla eline, al dogra diye :)

haklısın.aslında sevinmen lazım ama başa kaktıktan sonra yapmasın daha iyi.

ne güzel...bende bir koca var allah düşmanıma versin...ölsem bir tabak bile kaldırmaz..

bir arkadaşımın eşi kadın mutfaktan çıkınca arkasından gidip yemeğe tuz atar. Üstelik sinsi sinsi yapan bir cins adam.

Bnmkide herşeye karışıyor ev süpürmeme vay burası pis burası pis beni delirtiyor keşke dagınık olsa diyorum. Benim eşimi annesi alıştırmış böyle erkeğin herşeye karışması gerçekten çok kötü

ha bir de şu huyu var .İki gün üstüste temizlik yapsam o da batar.S...k mı eve ne ikide bir temizliyorsun der. Der de der kısaca .

Benim de eşim ev işleri konusunda bilmiştir, eğer ciddiye alırsanız tahammül etmesi çok zor oluyor. En iyisi olabildiğince şakaya vurmak, onun bu gıcıklığını kendine bile sevimli göstermek. Kendini her an yetersiz hissettirir dikkate alırsan. Of zor valla.

Yolluğum yok ama olsaydı iyice çırpıp on yıkamalı ve ek durulamalı olarak makinaya atardım. Beden oyle atılmasın ki ?

Bu arada gerçekten eve karışan erkek zor.

Falla işin zormuş allah kolaylık versin cnm ..en sevmediğim erkek tipi ,kadının işine burnunu sokan
Çok biliyosa kendi yapsın

yolluk yıkamayı öğrendim ben sadece deterjanlı suyla sildiriyorum genel temizlikte. bayramdan bayramada yıkamaya yolluyorum. önden çiğneyip sonra deterjanlı su sonra makina amanıııınnn... benim eşimde ev işi yapar. ben seviyorum bu durumu. karışsın ama yapsın yani iyi oluyor. arkasını toplamaktan iyidir:)

Ver eline bezi silsin supursun sen de otur kahveni ic sonra da eksiklerini soyle

Kız nasılsa iş yapsanda yapmasanda onun gözünde yapmıyormuşsun gibi gözüküyormuşsun bırak her işi kendi yapsın söylendiği zamanda he de geç amaaaan taktığın şeye bak

bır bucuk yıllık evlıyız. kocam evlenmeden önce odasını bok göturen ınsanmıs eltım derdı. evlendıkten sonra adam temızlık hastası oluverdı bırden herseye karısır herseye söylenır. hergun evı cektırır yerlerı sıler toz alırım banyo tuvalet camları arada sılerım buz dolabı her hafta aynı gun sılerım. kocam toz avcısı gıbı aklınıza gelmııcek yerler bakar toz söylenır aksam eve gelıom temızlık yapılmıs dıe ama nerde der baslar ben hungur hungur aglarım annesının babasının yanındada yapar asagılar okadar kötu olurum kı akıla ıhtoyacım var camasır toplım hemen katlamım söylenır elımdekı bıseyı bı yere bırakmıs olım söyleır temızlık satar cok kötuyum suan dertlesmeye ıhtıyacım var ne yapsam olmuyo yaranamıom kafayı yıcem

Konu açın isterseniz bu 2 yıl öncesinin konusu.

valla aynî benimki ☺

Ben böyle yapan adamın gözüne baka baka çöp kovasını alır salonun orta yerine döker oradan da kahve içmeye çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…