- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi imagemaker
-
benimde kp öyle çileden çıkıyorum onun yanındayken.. oda emekli olduktan sonra öyle olmus önceden pek evde durdugu yokmus zatende .. bir erkeğin böyle şeylere karışması sinir bozucu gerçekten allah sabır versin :)
ne güzel...bende bir koca var allah düşmanıma versin...ölsem bir tabak bile kaldırmaz..Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
benim kayinpederim de dogradigim sogana karisirdi :)
Eyer biraz daha devam etseydi verecektim valla eline, al dogra diye :)
Konu açın isterseniz bu 2 yıl öncesinin konusu.bır bucuk yıllık evlıyız. kocam evlenmeden önce odasını bok göturen ınsanmıs eltım derdı. evlendıkten sonra adam temızlık hastası oluverdı bırden herseye karısır herseye söylenır. hergun evı cektırır yerlerı sıler toz alırım banyo tuvalet camları arada sılerım buz dolabı her hafta aynı gun sılerım. kocam toz avcısı gıbı aklınıza gelmııcek yerler bakar toz söylenır aksam eve gelıom temızlık yapılmıs dıe ama nerde der baslar ben hungur hungur aglarım annesının babasının yanındada yapar asagılar okadar kötu olurum kı akıla ıhtoyacım var camasır toplım hemen katlamım söylenır elımdekı bıseyı bı yere bırakmıs olım söyleır temızlık satar cok kötuyum suan dertlesmeye ıhtıyacım var ne yapsam olmuyo yaranamıom kafayı yıcem
valla aynî benimki ☺Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
Ben böyle yapan adamın gözüne baka baka çöp kovasını alır salonun orta yerine döker oradan da kahve içmeye çıkardım.bır bucuk yıllık evlıyız. kocam evlenmeden önce odasını bok göturen ınsanmıs eltım derdı. evlendıkten sonra adam temızlık hastası oluverdı bırden herseye karısır herseye söylenır. hergun evı cektırır yerlerı sıler toz alırım banyo tuvalet camları arada sılerım buz dolabı her hafta aynı gun sılerım. kocam toz avcısı gıbı aklınıza gelmııcek yerler bakar toz söylenır aksam eve gelıom temızlık yapılmıs dıe ama nerde der baslar ben hungur hungur aglarım annesının babasının yanındada yapar asagılar okadar kötu olurum kı akıla ıhtoyacım var camasır toplım hemen katlamım söylenır elımdekı bıseyı bı yere bırakmıs olım söyleır temızlık satar cok kötuyum suan dertlesmeye ıhtıyacım var ne yapsam olmuyo yaranamıom kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?