- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Bak o kadar ki bazen keşke hayatına bir kadın girse de benimle uğraşmayı bıraksa diye düşünmüyor değilim .O kadar yani . Annem de acıyor halime .Sesi de çıkmıyor garibanın .
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
valla bunu bile düşündürtüyorayy öyle deme vallaha çok üzülürsün allah korusun
Salona halı almamız lazım inan vazgeçtim almayacağım öyle çıplak dursun lanet ettiriyor .Usulen bana soruyor şu olsun dediğimde bin dereden su getiriyor .Bu-nal-dımmmmmm . İmdattttttttttttSende ona karış çok bunalt canım belki bırakır , traş olunduğunda öyle traş olunmaz de araba kullandığında bakkaldan mı aldın de yatakta olmuyo yapamıyorsun desenin işlere yardım ettiğinde de karış herseyine olmuyo de belki biraz rahatlarsın , gercekten çok bilen erkekler çok karışıyor ve begenmiyor yardımı şurda kalsın
Zor durumlarda eşe yardım eden erkekleri takdir ediyorum sonuçta hayat müşterektir hastalığı olur zor durumları olur yardım eder bunda sorun yok ama zırt pırt her işe el uzatan dışardaki insanlarada bunu yansıtan çamaşır asmaymış cam silmeymiş herkeze göstere göstere bana çok itici geliyor komik gözüküyorbir erkeğe yakışmıyor karı kılıklı herif derler böylesine benim eşimde bazen yardım eder ama sürekli herşeye karışsa ben bir erkek gibi görmemeye başlarım eşime karşı saygımda ilgimde azalır herkez yerini bilsin kadın kadınlığını erkek erkekliğini
19 olacak yakında .Kac yillik evlisiniz?
ömer seyfettin'in diyet hikayesini biliyor musunuz ?Öyle diyorsunda sonuçta bu adam ömür boyu çalışmıyacak emekli olacak o zaman herşeyi ayağına isteyince ve sana yaşlılıkta yardım etmeyince üzülmiyeceksin , biraz yardım etsin erkekliğinden birşey kayıp etmez, insanlığı çoğalır, kpeder bulaşıkta yıkar,halıda yıkar,evide süpürür eğer yardım etmesin o gün büyük kavga var kaynanam ona etmediğini bırakmaz , herşey gençlikteki gibi olmuyor
Canım yazımı dikkatli okuduğunu sanmıyorum çünki ben hayat müşterektir zor durumlarda ayrı tabiki ama kadın sapa sağlam hiçbir özrü mazereti yok erkek ev işi yapıyor ben bunu çok normal görmüyorumÖyle diyorsunda sonuçta bu adam ömür boyu çalışmıyacak emekli olacak o zaman herşeyi ayağına isteyince ve sana yaşlılıkta yardım etmeyince üzülmiyeceksin , biraz yardım etsin erkekliğinden birşey kayıp etmez, insanlığı çoğalır, kpeder bulaşıkta yıkar,halıda yıkar,evide süpürür eğer yardım etmesin o gün büyük kavga var kaynanam ona etmediğini bırakmaz , herşey gençlikteki gibi olmuyor
Canım yazımı dikkatli okuduğunu sanmıyorum çünki ben hayat müşterektir zor durumlarda ayrı tabiki ama kadın sapa sağlam hiçbir özrü mazereti yok erkek ev işi yapıyor ben bunu çok normal görmüyorum
hayır koçbaşak burçları bu model oluyo, başak mı eşiniz ?
Uzun süre aileden uzakta bekar hayatı yasamak bi benim esimin isine yaramamis. Ha bir de 8 yil yatili okumus. Lise ve akademi.Aynı babam. Öğrenciliğinde ailesinden uzak bekar hayatı mı yaşadı? Bir çok yemeği evde babam yapar, sürekli temizlik yapar evde. Hatta bazı yemekleri annemden güzel yapar hakkını yemeyeyim. :)) Annem de çok kızıyordu biz küçükken ama yaş ilerledikçe babamın bu özelliğini sevdi sanırım sesi çıkmıyor. Sabah bir kalkmış ki babam tüm evi silmiş.. Rahat geliyor yaşlılıktaGeleceğe yatırım yap, takma şimdi söylensin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?