- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Ben ondan iş istemiyorum .Başa kaktıktan sonra ne manası kalıyor ki ?iş yapan bir kocanız var ne güzel :)
valla ne şamın şekeri ne arabın yüzü .Bence bundan sonra yollukları siz yıkamayın eşinize söyleyin yolluklarda kirlendi bir yıkasam iyi olacak ama nasıl yıkayabilirim bilmiyorum ki demeniz yeterli olur zaten bunun için :). Keşke benim eşimde böyle bana yardımcı olsa daha ne isterim. Şaka bir yana o kadar fazla kadın işine karışan erkek belli bir yerden sonra can sıkmaya başlar haklısınız.
Emekli olacak diye ödüm kopuyor.İki senesi kaldı .Bence bundan sonra yollukları siz yıkamayın eşinize söyleyin yolluklarda kirlendi bir yıkasam iyi olacak ama nasıl yıkayabilirim bilmiyorum ki demeniz yeterli olur zaten bunun için :). Keşke benim eşimde böyle bana yardımcı olsa daha ne isterim. Şaka bir yana o kadar fazla kadın işine karışan erkek belli bir yerden sonra can sıkmaya başlar haklısınız.
Annemde boyleydi. Ve kacinilmaz son babam emekli oldu. Annem ne dua etti yeni is bulsun diye :) neyse bulduda annemde rahatladiEmekli olacak diye ödüm kopuyor.İki senesi kaldı .
yok benimki çalışmaz ki.Evde kafamı ütülemek varken neden çalışsın ki .Başlıca hobisi benim adamın.Annemde boyleydi. Ve kacinilmaz son babam emekli oldu. Annem ne dua etti yeni is bulsun diye :) neyse bulduda annemde rahatladi
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
Keşke cesaret edebilsemYollukları kafasına geçirseydin.
bazen günahlarımın bu adam sayesinde temizlendiğini düşünüyorum .Ayy amann hem dırdırcı hem kontrölcü ben merkezli ..
Allah sabır versin çok zor böyle adam .
bazen günahlarımın bu adam sayesinde temizlendiğini düşünüyorum .
Emekli olacak diye ödüm kopuyor.İki senesi kaldı .
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
kızmam mı ama kim takar Yalova Kaymakamını ?Kızmıyor musun eşine ..
Kadının her işine burnunu sokan adam amann yarabbim ..
Günaha da sokar, günahını da alır böylesi .
kızmam mı ama kim takar Yalova Kaymakamını ?
İçki yok kumar yok karı kız yok.Çenesi hepsine bedel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?