kocam horlamamı kameraya çekmiş!........

baxgxcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
247
13
96
Almanya
gülmeyin kardeşim ne gülüyosunuz ... sizin başınızada gelebilir!....
yıllardır eşimin horlamasından geceleri bi yorgan kapıp oda oda gezmekten bıkmış hatta burda kocamı şikayet başlığı bile açmıştım...
ama hiç empati yapmamıştım birgün bende horlarsam diye...
ben ne zaman horluyosun desem başlıyodu hayır sen horluyosun diye şakayla karışık başlıyodu evde tartışma...
neyse başıma gelene gülünürmü ağlanırmı?.... sabah evde çocuklarla baba homur homur sesleri dinliyolar ve gülmekten yerlere yatıyolar... soruyorum gülmekten konuşamıyolar geldim yanlarına ellerinde telefon... bakacam dedim tutturdum... görmezzz olaydım... bu narin nazenin kibar .... üstüne toz kondurmayan kadın horluyor.. hem de horul horul horluyor!... ne horlama boğuşuyor..öpücükler atıyor... gözünüzde canlandıramazsınız bile... önce inanmak istemedim şaşırdım ... ama acı gerçeği kabullendim artık
evet ben horluyorum..hemmmde horul horul böööğğğkkkk...
artık kimselerin evinde kalamam çok utandım... siz nasıl olsa beni tanımıyonuz yani şahsen... sokakta görseniz bilmezsiniz o horlayanın ben olduumu ohhh söyledim rahatladım...
ama kızlar bişey deyimmi size çocukluğumdan beri bu kadar çok içten güldüğümü hiç hatırlamıyorum... iyiki güldüm durduramadım engelleyemedim kendimi izledikçe güldüm güldükçe yarıldım resmen... içten doyasıya gülmek istiyosanız yalvarın evdekilere çeksinler sizide belki şansınız yaver giderde sizde horluyosunuzdur....
haftaya 19 kişilik bi günümüz var o zamana kadar silmeliyim bu görüntüyü artık kendimi arka odaya kilitleyip yatıcam... artık çıplakken yakalanmış gibi hissetmek istemiyorum...ebe kociş eğer bi kişiye izlet bu görüntüyü alafranga tuvalete kamera yerleştirmezsem nooluyum

Ay güleceğim :roflol::roflol:

Sen misin ben hormalam diyen kaydirigubbakcemile3

geçen haftada bizimki benimle dalga geçti..
bende horluyormuşum.
kanepeyi açıp televizyon izlerken bu ara uyumak benim için büyük zevk..
sanırım yatış şeklimden dolayı horlamışım..
gülmesine uyandım..Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile

ne alaka yani???????????*

anlatamadım galiba horluyorum bacım horluyorum.. benim için nasıl bi hayal kırıklığı biliyormusun.. benim için üzülmeyebilirsin ama insanın yüzüne dank diye ne alaka denmezki... ya sende horluyosun... yada duyarsızsınnn
bari dalga geçmeseydin bööööğğğğkkkk.....
valla görüntüyü yollarım görürsün gününü!......

aynısını dedeme yapmışlar sağlığında. o zaman bu kadar ilerlemiş değil tabi teknoloji onu kasete kaydetmişler.

çok ğüldün ya valla zaman zaman ben de de oluyrmuş çok yorğun olduyumda ve gripsem horluyormusum eşim dedi ama ben tabi bunu hiç kabul etmedimm ayyyy benimkinin de aklına gelip çekmesin beni eyvahh

:roflol:ben de çok horlarmışım homurdanırmışım ya uykuda:roflol:

hele yorgun olduğum zamanlar felaket tren lokomotifi gibi:roflol:

belki sen de yorgunsundur o gün bir seferliğine mahsus olmuştur eşin de bu fırsatı kaçırmamış yanii:roflol:

yerinde olsam videoyu silmem yerimseniben

:roflol:Ay bu bizim heriflerden korkulur.
Bende eşimin horlamasını videoya çekip ispatlamıştım
Ahanda seyret işte böyle gürlüyorsun uyurken dediğimde
Dua et bende seni yakalamayayım bu halde demişti.
Vall şimdi o ikili diyaloglarımız geldi gözümün önüne
Ay siz çok yaşayın valla çok hoşuma gitti:roflol:

gürlemekmiiii!....
karşınızda kırık bir kalp var unutmayın!.......

gıı bacım insan heç horladığını buraya yazarmı senle dalga geçeleee:roflol:

bunlar acımaz adama:roflol:

gocaın dalga geçtiği gibi geçele gııı neddin sen :roflol:

gıı bacım insan heç horladığını buraya yazarmı senle dalga geçeleee:roflol:

bunlar acımaz adama:roflol:

gocaın dalga geçtiği gibi geçele gııı neddin sen :roflol:

bacım bi insan gendüne gendü yapduklarına gülerse ömür bek gözel geçiyooo... bak sende dene memnun kalacaaannnn... önce gendümüze güleceeeeez sonradaaa başkalarınaaaa......

bagcan paylasimlarini cok begeniyoruma.s.
cok güzel anlatiyorsun..
ne güzel artik kabulleniyormussun cok sevindim adina
gendinleng barisiksing yani:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…