kocam horlamamı kameraya çekmiş!........

:roflol::roflol::roflol:Çok güzel anlatmışsın gerçekten .Horladığını kabul etmek de bir erdemdir :jeyyar: Şaka bir yana gerçekten çok güldüm .Ben de eşimi cep telefonuna çekmiştim çok bozulmuştu hihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3herkesin başına gelebilir dikkat edin kızlar.
bende kocişi çektim kameraya off dersiniz ormandan aslan geliyor,taktı kafaya bende seni çekeceğim çok horluyorsun diyor,o yüzden hiç rahat uyuyamıyorum yafff.rezil olucam herkese..

gerçekten çok komik ya aşkla karışık evliliğin n güzel yanlarından biri ya bu komik halleri en güzel şekilde eğlenerek geçirmek...
fakat benimde en korktuğum şeydir horlamak..üzüldüm ama açığa çıkan komik duruma güldüm de....

ahahah sızı gıdı..,hulya avsar kaya cilingiroğlu gibin...
ne güzel vallabununla eğlenmesini bilmmişsiniz tebrikler.

körolma e mi kız Allah da seni güldürsünŞeniz
kendi horultusundan korkup uyananlar da var sen yine şükret:1closedeyes:

toplumsal mesaji alamadim hala

Toplumsal mesajları herkes alamıyor demek kilaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

Ben çok güldüm valla..Bir insanın böyle horlandığını espiritüel bir şekilde söylemesi,komplekssiz oluşu takdire şayan bir özgüven örneği bence..:lepi: Şeniz

N Toplumsal Msjı Beklıosun Arkadasım Sen N Guzel Anlatmıs Kadın Kendıyle Barısıkk Nıe Illa Bı Ikı Tane sıvrılen Cıkıokı Madem Msjı Alamadın Yazmayı Ver Bole sorunlar Cıkarma alla ala Yha

cok sekersiniz yaaa:)))epey güldüm allahta sizi güldürsün
esimde benim dislerimi gicirdatmami cekmisti,dinledigimde sok oldum sanki insaat var gibiydi:))

toplumsal mesaji alamadim hala

canımın içi burdaki toplumsal mesaj ;
her olumlu olayda bile bir iki tane sivrilik çıkaranlar olur bunları kazanmak lazım, kınamamak lazım, eminim onlarda böyle olmak istemıyolardır,(yazık)bunun derininde başka sebepler yatıyor olabilir... onları hor görmemeli içimize almalıyız ,unutmamalıyızki gülme özürlü olabilirler amma velakin onlarda bizim insanımız... olmadımı çocukluklarının derinliklerine inmek lazım elimizden geldiğince bu tip sivrileri tespit etmeli yardımcı olmalıyız....
Allah yardımcıları olsun...
(anladın sen onu)

canım kendim eşimi yerden yere vururum başkasına laf söyletmem ayrıca benim bu rahatlığım eşimin bu görüntüleri başkasına izletmeyeceğinden emin olduğumdan aramızda şakasını yaparız ama eşim beni bu konuda rencide etmez... ayrıca izletse noolur
hırsızmıyım
arsızmıyım
çıplakmıyım
namussuzmuyum nedir yaniii?????
bir arkadaşımın böyle görüntülerini izlesem gülerim bir arkadaşım benim görüntülerimi izlese gülerim....
sende kasma bu kadar kendini rahat ol biraz ...
öyle ömürmü geçer yaaa hep diken üstünde....

bak canım benim bu rahatlığım eşimin böyle bişey yapmayacağını bildğimdendir senin sorunun burda sanırım espri algılama yeteneğinde ..........
ayrıca bırak izletsin ne var bunda
arsızlıkmı
hırsızlıkmı
çıplaklıkmı
namussuzlukmu????????**
ayrıca başkası izlese gülerim başkasını izlesem gülerim.... sende kasma bu kadar kendini....
böyle ömürmü geçer yaaa????????
işinin zorluğu hayata bakışında sana bişey sorucam enson ne zaman içinden gelerek kahkahalarla güldün???????........
hatırlamıyormusun???????

canım senin kocada bizim gib alemmiş.
bizde yurtta kalırken odada arkdaşımız çok horlardı.hepimiz uyanırdık horultusunda.
gece uyandırırdık horluyorsun diye.oda uyku haliyle,ne horlaması yaaaa siz benile dalga geçiyorsunuz hadi yatın derdi.sabah kalktığında çok şikayet ederdik uyutmuyorsun bizi diye.herzaman direnirdi.ben hormamıyorum diye.artık bizde horlamasından bıkmıştık.
napalım dedik ve gece kalktık horultusunu pardon gürlemesini tlf çektik.allahım gecenin bir yarısı horultusunu çektikten sonra bizi bir gülme krizi tuttu.bu gülme krizi horultunun şiddetini geçince arkadaşımız bayan zattt uyandı.
ne yapıyorsunuz kızlar dedi.
bizhla gülüyoz.tlf nu gösterdik.horultu sesiyle birlikte.
aaaaaaaaaaaaa bu benmiyimi dedi.oda güldü bizimle sabahlara kadar güldük yaaa.
çok güzel bir gündü.
tlf dinlettikten sonra arkadaşımızın horultusu yani gürlemesi dindi dersiniz.
hayırrrrrrrr
daha bir arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…