kocam horlamamı kameraya çekmiş!........

Eşinizin yaptığı hiç hoş bi davranış değil...
gerçektende buna gülebiliyormusunuz soruyorum size??????????

bende komiklikten şakadan anlarım herhalde...
sizin için bi sorun yoksa size ve eşinize kolay gelsin o zaman....:1closedeyes:

sağol canısı hayata bakış açını değiştirirsen belki sende gülünmesi gereken yerde gülebilirsin....
işin zor canım
mutluluklar senin olsun...
bidaha okusaydın yaaa belki gülersin....

Süpersiniz yaaa çok güldüm neden nersen ben de aynısını eşime yapmıştım evin dört bir odasını uykusuzluktan dolandığım bir gece çekip sabah seğrettirdim. Gülmekten yerlere yattık ailecek:))) Çözüm yok hala.....

sağol canısı hayata bakış açını değiştirirsen belki sende gülünmesi gereken yerde gülebilirsin....
işin zor canım
mutluluklar senin olsun...
bidaha okusaydın yaaa belki gülersin....

herkesin bakış açısı aynı olacak diye bişey yok....
işim neden zor olacakmış ki?belki bunda gülmemi gerektiren bişey göremedim olamazmı sizcede?
niye hoşuma gitmedi derseniz eşin onları yakın gördüğü arkadaşlarına ,veya ailesine gösterdiğindede bu kadar gülebilecekmisiniz peki?
konu sizin konunuz,sadece yorum yaptım...
fikir beyan etmekte suç oldu...neyse eşinizle size mutluluklar artık uzamasa memnun olurum...

aman kız boşver.sırnaşık şey
Bende horluyormuşum eşim diyor.:jeyyar:
napayım ağzıma burnuma pamuk mu tıkayıp yatayım..kaydirigubbakcemile3
Yoruluyoruz bütün gün akşamıda horluyoruz doğal olarak..
Paşa gönülleri bilir valla ma..
:1closedeyes:

yok artık daha neler:1shok:. Bağcanın eşi de o çekimi arkadaşlarına gösterecek değil artık. o çok özel bir durum. karısı yatağında uyurken çekilmiş halini arkadaşlarına göstermesi sizce çok doğal bir hadise mi. hiç bir normal erkek bunu yapar mı. yapmayın artık.

ay tirstim şimdi bende horluyorsam bağcan
nişanlima horluyomusun dedim hayir dedi bu çok güzel işte dedim
eğer horlarsam aynisi benimde başima gelebilir:roflol::roflol:

aa aaa bağcan olaydan çok yorumlarına güldüm yaw.çok tatlı dille anlatmışsın bacım.
al bi tane daha kk delisi Şeniz
:enbuyukkk:

Bu konuyu ben açmalıydım; aynısı benim de başıma geldi, bir pazar sabahı baba-oğul bana da aynı şeyi yapmışlar uyanınca izlettiler tabi ben çok kızdım sildiler, alerjim var ve nefes problemim var hafif de olsa bir hırıltı oluyor(muş) uyurken, söylüyorlardı ama kabul etmiyordum bana ispat etmek için yapmışlar sadece ama esprilerle süsleyince anlatımın çok hoş olmuş bağcan eline sağlık güldürdün beni....

e yani haklısın sanada saygı duymak lazım belkide benim bu rahatlığım eşimin böyle birşey yapmayacağını bildiğimdendir...
ayrıca farzedelimki bi aksilik terslik oldu ve bir arkadaş ortamında bu görüntüler izlendiiii
arsızlıkmı yaptım,yolsuzlukmu yaptım, küfürmü ettim çıplakmıyım namussuzlukmu yoooo herkes yaşayabilir bunu utanılcak bişeyde yok yaniiii abartılacak bişey yok...emin ol o ortamdada yarıla yarıla gülerdim
dediğin gibi buda bakış açısı tabiii.... ama unutma
SENİNDE BAŞINA GELEBİLİR!.....

bende astim hastasiyim yillarca esime horluyon diye kafasini yedim bitirdim
ama benide cep teline cekmisler esimle cocuklar anaaaaaaaaa bu benmiyim dedim inanamadim yoksa internetten görüntünün üstüne sesmi eklediniz dedimmyok valla sensin dedilerrrr ayyy inanamdim
doktora gittim konustum iyikide görüntüleri cekmisler doktora gösterdim
sen horlama deyil uyku apnesi var dedi
uykuda ölebilirsin bile nefes alamiyorsun dedi
acil kilo vermem lazim dedi iki yilda kilo vermeye calisiyorum 16 kilo verdim sükürrr
simdi ne horlama kaldi ne uyku apnesi sükür iyikide kameraya cekmisler diyip gülüyorum

hahahahahaha sırnaşık şeysırnaşık şey bağcancım çok hoşsun yaa güldürdün ya beni allahta seni hep güldürsün..aynı dertten bende muzdaribim eşim benimde horladığımı söylüyor bende gülüyorum hatta gece yatak muhabbetlerimizin açılış konusu bu oluyor bende onun bi durumuyla dalga geçiyorum.. :))) karı koca ikimizden bateri kurulur deyip yarılıyoruz gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şey ....
Biri horluyor biride neyse söylemeyim şimdi sırnaşık şey

:roflol::roflol:
Ayy çook güldüm..Bi harika..
Bu en çok yapılan şey herhalde artık..Horlayanı kayıt altına almakkaydirigubbakcemile3
Bende çok yaparım şu kaydetmeyi..Napıyım ama horlayanlarda kabul etsinler horladıklarını dimi ama lülülülülülü
Gerçi günün birinde bizimde başımıza gelecek galiba..Eee eden bulur napalım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…