gülmeyin kardeşim ne gülüyosunuz ... sizin başınızada gelebilir!....
yıllardır eşimin horlamasından geceleri bi yorgan kapıp oda oda gezmekten bıkmış hatta burda kocamı şikayet başlığı bile açmıştım...
ama hiç empati yapmamıştım birgün bende horlarsam diye...
ben ne zaman horluyosun desem başlıyodu hayır sen horluyosun diye şakayla karışık başlıyodu evde tartışma...
neyse başıma gelene gülünürmü ağlanırmı?.... sabah evde çocuklarla baba homur homur sesleri dinliyolar ve gülmekten yerlere yatıyolar... soruyorum gülmekten konuşamıyolar geldim yanlarına ellerinde telefon... bakacam dedim tutturdum... görmezzz olaydım... bu narin nazenin kibar .... üstüne toz kondurmayan kadın horluyor.. hem de horul horul horluyor!... ne horlama boğuşuyor..öpücükler atıyor... gözünüzde canlandıramazsınız bile... önce inanmak istemedim şaşırdım ... ama acı gerçeği kabullendim artık
evet ben horluyorum..hemmmde horul horul böööğğğkkkk...
artık kimselerin evinde kalamam çok utandım... siz nasıl olsa beni tanımıyonuz yani şahsen... sokakta görseniz bilmezsiniz o horlayanın ben olduumu ohhh söyledim rahatladım...
ama kızlar bişey deyimmi size çocukluğumdan beri bu kadar çok içten güldüğümü hiç hatırlamıyorum... iyiki güldüm durduramadım engelleyemedim kendimi izledikçe güldüm güldükçe yarıldım resmen... içten doyasıya gülmek istiyosanız yalvarın evdekilere çeksinler sizide belki şansınız yaver giderde sizde horluyosunuzdur....
haftaya 19 kişilik bi günümüz var o zamana kadar silmeliyim bu görüntüyü artık kendimi arka odaya kilitleyip yatıcam... artık çıplakken yakalanmış gibi hissetmek istemiyorum...ebe kociş eğer bi kişiye izlet bu görüntüyü alafranga tuvalete kamera yerleştirmezsem nooluyum
Eşinizin yaptığı hiç hoş bi davranış değil...
gerçektende buna gülebiliyormusunuz soruyorum size??????????
bagcan paylasimlarini cok begeniyoruma.s.
cok güzel anlatiyorsun..
ne güzel artik kabulleniyormussun cok sevindim adina
gendinleng barisiksing yani:roflol:
he valla çok güldüm ben komik gelmediyse size cem yılmaz dvd si yollayım onu izleyin!.......
bende komiklikten şakadan anlarım herhalde...
sizin için bi sorun yoksa size ve eşinize kolay gelsin o zaman....:1closedeyes:
başka çare varmı kardeş... söyle varsa onu yapiiim yaaaa......
sağol canısı hayata bakış açını değiştirirsen belki sende gülünmesi gereken yerde gülebilirsin....
işin zor canım
mutluluklar senin olsun...
bidaha okusaydın yaaa belki gülersin....
herkesin bakış açısı aynı olacak diye bişey yok....
işim neden zor olacakmış ki?belki bunda gülmemi gerektiren bişey göremedim olamazmı sizcede?
niye hoşuma gitmedi derseniz eşin onları yakın gördüğü arkadaşlarına ,veya ailesine gösterdiğindede bu kadar gülebilecekmisiniz peki?
konu sizin konunuz,sadece yorum yaptım...
fikir beyan etmekte suç oldu...neyse eşinizle size mutluluklar artık uzamasa memnun olurum...
herkesin bakış açısı aynı olacak diye bişey yok....
işim neden zor olacakmış ki?belki bunda gülmemi gerektiren bişey göremedim olamazmı sizcede?
niye hoşuma gitmedi derseniz eşin onları yakın gördüğü arkadaşlarına ,veya ailesine gösterdiğindede bu kadar gülebilecekmisiniz peki?
konu sizin konunuz,sadece yorum yaptım...
fikir beyan etmekte suç oldu...neyse eşinizle size mutluluklar artık uzamasa memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?