- 5 Aralık 2022
- 2.356
- 3.913
- 63
Boşanmak istemiyorum demişsin ama boşanma sebebi kardeşim gibi neArkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Bu diyebileceğin en kötü şey dedim. Evet dedi. Hatta ne istersen haklısın dedi. Ayrılmak demek istedi.İletişime kapalı olmasa sorun diyeceğim ama konuşmaz diyorsunuz. Kardeşim gibi görüyorum ne demek? O bunu deyince siz ne dediniz?
İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?İslami kural bilmiyorum. Önemli olan evimin içi şu anda. Boşanmak zor bu yaştan sonra.
Bıkmış değil hevesini aldı. Senden daha çirkin birini getirsinler sırf farklı birisi diye üstünden inmezArkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Ah canım yaa onun dışında herşey okadar sorunsuz ki. Bir bu yüzden ayrılmak ne biliyim ne yapacağımı bilemedim.bu kadar mahrem konuyu buraya acmamin nedeni benmi büyütüyorum merak ettimİslam'a kadını bu şekilde küçük düşürücü/evliliğin beklentisini karşılamayacak şekilde annem gibisin, kardeşim gibisin ifadesini kullanan kişi için ağır cezalar vardır.
O cezaları ödemediği müddetçe cinsel ilişki yaşamak haramdır.
Burada temel esastan kadının gururunu korumak erkeğin de bu şekilde yanlış cümleleri bir daha kurmamasını sağlamaktır.
(ki boşanma sebebidir bu)
İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Yoktur başkası. Ama ben ısrar mı etmeliyim bilemiyorumki. Saha itici olmaktan korkuyorum.Bıkmış değil hevesini aldı. Senden daha çirkin birini getirsinler sırf farklı birisi diye üstünden inmez
Baskası yoktur dimi?
Doktor eski sevgili noldu acaba.Çok tanıdık bir konu, papatya kokulu...
Adamın hayatında biri vardırBen 43 yaşındayım o 53
Ne demek nikahsız. Devlet nezdinde evlendik işte. Yüzlerce şehidimiz vardı. Konu imam nikahı mı?Etmiyor demek ki öyle kurallarım yok demiş buna mı takıldınız
İlk konum. Dokktor ne?Doktor eski sevgili noldu acaba.
Sürekli farklı üyeliklerle gelip bazı önemsiz(!) ayrıntıları atlayarak tekrar soruyor.
Hadi hadi diyerek tabikide itici olursun.Yoktur başkası. Sna ben ısrar mı etmeliyim bilemiyorumki. Saha itici olmaktan korkuyorum.
Ah canım yaa onun dışında herşey okadar sorunsuz ki. Bir bu yüzden ayrılmak ne biliyim ne yapacağımı bilemedim.bu kadar mahrem konuyu buraya acmamin nedeni benmi büyütüyorum merak ettim
İlginçmiş bu dediğin. Kavgadan sonra benimki iyice soğur. Ay ben ne zor birine düştüm taaHadi hadi diyerek tabikide itici olursun.
Mesela bizde eşimle aylarca yapmıyoruz. Eşim kavga ettikten sonra sex yapmayı seviyo. Heycanlanıyoya hemen seyine vuruyor
Senn eşininde vardır öyle garip bi huyu
O kafaya koymuş. Bence başkası varBu diyebileceğin en kötü şey dedim. Evet dedi. Hatta ne istersen haklısın dedi. Ayrılmak demek istedi.
Yok bir değişiklik. Aksine istekliyim bile daha.Adamın hayatında biri vardır
Sizde son zamanlarda bir değişiklik var mı sağlık açısından falan?
Düştüm derken? Yıllardır evlisiniz. Yeni mi farkettiniz?İlginçmiş bu dediğin. Kavgadan sonra benimki iyice soğur. Ay ben ne zor birine düştüm taa
Cinsellik olmasa o evlilik yürür falan denmesini bekliyor herhalde. Biz yazınca ne olacak orası meçhul.Doktor eski sevgili noldu acaba.
Sürekli farklı üyeliklerle gelip bazı önemsiz(!) ayrıntıları atlayarak tekrar soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?