Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Boşanmak istemiyorum demişsin ama boşanma sebebi kardeşim gibi ne

İslam'a kadını bu şekilde küçük düşürücü/evliliğin beklentisini karşılamayacak şekilde annem gibisin, kardeşim gibisin ifadesini kullanan kişi için ağır cezalar vardır.
O cezaları ödemediği müddetçe cinsel ilişki yaşamak haramdır.
Burada temel esastan kadının gururunu korumak erkeğin de bu şekilde yanlış cümleleri bir daha kurmamasını sağlamaktır.
(ki boşanma sebebidir bu)

İslami kural bilmiyorum. Önemli olan evimin içi şu anda. Boşanmak zor bu yaştan sonra.
İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?

Yani boşanmak istemiyorsanız cinsellik olmadan devam edeceksiniz. Evet bazen bu dünyanın sonu değil ama eşinizin aldatma ihtimaline hazırlıklı olun. Çünkü sonucta bir noktada bunu sağlayabileceği birine gidebilir tabi böyle bir imkanı varsa. Yoksa uslu uslu evinde kalır. Başka ne önerilir bilemiyorum. Ya da dikkatini çekmeye çalışın isterseniz ama çok geç kalındıysa işe yarar mı bilemiyorum.

Bıkmış değil hevesini aldı. Senden daha çirkin birini getirsinler sırf farklı birisi diye üstünden inmez
Baskası yoktur dimi?

Ah canım yaa onun dışında herşey okadar sorunsuz ki. Bir bu yüzden ayrılmak ne biliyim ne yapacağımı bilemedim.bu kadar mahrem konuyu buraya acmamin nedeni benmi büyütüyorum merak ettim

Yoktur başkası. Sna ben ısrar mı etmeliyim bilemiyorumki. Saha itici olmaktan korkuyorum.
Hadi hadi diyerek tabikide itici olursun.
Mesela bizde eşimle aylarca yapmıyoruz. Eşim kavga ettikten sonra sex yapmayı seviyo. Heycanlanıyoya hemen seyine vuruyor
Senn eşininde vardır öyle garip bi huyu

Ah canım yaa onun dışında herşey okadar sorunsuz ki. Bir bu yüzden ayrılmak ne biliyim ne yapacağımı bilemedim.bu kadar mahrem konuyu buraya acmamin nedeni benmi büyütüyorum merak ettim

Yok kesinlikle büyütmüyorsunuz.

Gerçekten çok gurur kırıcı bir konu.

İnsani olan bu durum için dinde dahi özel bir konu var.

Kurtarmak isteyene, gönül almak isteyene çözüm, gönül almak istemeyene yasak şeklinde basit bir denklem.

Hadi hadi diyerek tabikide itici olursun.
Mesela bizde eşimle aylarca yapmıyoruz. Eşim kavga ettikten sonra sex yapmayı seviyo. Heycanlanıyoya hemen seyine vuruyor
Senn eşininde vardır öyle garip bi huyu
İlginçmiş bu dediğin. Kavgadan sonra benimki iyice soğur. Ay ben ne zor birine düştüm taa

Doktor eski sevgili noldu acaba.
Sürekli farklı üyeliklerle gelip bazı önemsiz(!) ayrıntıları atlayarak tekrar soruyor.
Cinsellik olmasa o evlilik yürür falan denmesini bekliyor herhalde. Biz yazınca ne olacak orası meçhul.
Diğer önemsiz ayrıntıları boş verelim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…