Evet bende öyle hissettimÇok tanıdık bir konu, papatya kokulu...
Emin misin?İlk konum. Dokktor ne?
Kendisi o olmadıgına çok emin hepEmin misin?
konu bu mu şimdi arkadaşım?İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Evlilikte yaş bu yüzden önemli işteBen 43 yaşındayım o 53
yaş farkı çok olan çiftlerin er ya da geç yaşayacağı durum ama sizin yaşlarınız cinselliğin bitmesi için çok genç sankiBen 43 yaşındayım o 53
Ay bu kadın hasta, iyi bir tedaviye ihtiyacı var Kocamda kocam hay kocan kadarKendisi o olmadıgına çok emin hep
Ama enseleniyor her seferinde, deli mi ne sürekli aynı soruyu sorup ne cevap almayı bekliyorsa artık.
Çocuğunuz 17yaşında mı?Ben 43 yaşındayım o 53
Arkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Onun için 3 kere boşol demesi gerekiyorBana kardeşim gibisin dedi ise islami nikâhınız varsa geçersiz hale geliyor, sizin için önemli ise bilginiz olsun , böyle bir adamla evli kalmayın lütfen...
Yaşlar 2şer yaş düşmüş bu konuda. Çocuk da 15 olmuştur.Çocuğunuz 17yaşında mı?
Prostat başlangıcı car. Ama hu engel değil demişti dr.53 yaş çok genç bir yaş değil acaba cinsel performansını etkileyecek bir problemi olabilir mi? Prostat vs gibi
Yani aslında durum bu. Bunu birinden duymak istedim galiba. SağolYapacak bir şey yok ya cinsellik olmadan devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız
Fiziksel olarak engel olmayabilir ama eşiniz belki psikolojik olarak rahatsızlık duyuyor olabilir. Ya da yaşa bağlı libidosunda düşüş yaşıyor olabilirProstat başlangıcı car. Ama hu engel değil demişti dr.
Ne zor işler bunlar vallahi yaa. Günlerdir bunu düşünüyorum yoruldum.Fiziksel olarak engel olmayabilir ama eşiniz belki psikolojik olarak rahatsızlık duyuyor olabilir. Ya da yaşa bağlı libidosunda düşüş yaşıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?