Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Size kardeşim diyen adamın yarın öbürgün başkasına aşık olma ihtimali olduğunu bile bile neden evli kalacaksınız ki?

Cinsellik olmaması evliliğin bitmesi için yeterli bir sebepken eşiniz bir de iğrenç bir cümle kullanmış. Bu şekilde evlilik nasıl yürüyecek? Saygı duyacak mısınız bu adama? Ya da o size sadık kalacak mı?

Ya da siz? Yaşınız çok genç hanımefendi. Eşiniz böyleyken belki de size yaklaşan flörtleşen birine gönlünüz kayacak? Bu ihtimalleri neden düşünmüyorsunuz.

Bu şekilde evlilik yürümez.

Ben 43 yaşındayım o 53
Evlilikte yaş bu yüzden önemli işte Adamdan geçmiş malesef. Hepsi böyle olmuyor bu yaşta tabiki. Ama 40'lardaki gibide olmuyorlar. Adam ununu elemiş denilen cinsten. Şuan muhtemelen evlilikten tek beklenti yemeğinin önüne gelip evin ve kirlilerinin temizlenmesi, bir nevi ev arkadaşlığı.
Üzüldüm sizin için. Ama ben beni kardeşi gibi gören, cinsel anlamda ve sevgi olarak beni eksik bırakan biriyle evli kalamazdım sanırım. Ona tahammülüm kalmazdı ya kendimi yerdim ya da birbirinizi yerdik.

eşiniz sizi kardeşi gibi görüyorsa bu evlilik bitmiştir, böyle saçmalık mı olur, 60 yaşında bile cilveleşmeler devam eder benim bildiğim, kendinize azıcık saygınız varsa devam etmeyin bu saçmalığa

Bence boşanmak istemediğinizi, düzeninizi istemediğinizi açıkça söyleyin. Evinizde oturmaya devam edin. Sizin beklentiniz cinsellik değildi, evliliğin bitmesini istemiyordunuz.

Daha düne kadar kardeş gibi neyse.... Hayır o cümleden sonra nasıl aynı evin içinde ay i yatakta birlikte kalacaksınız çok ağır bir söz kullanmış nasılsa bosanmicakmissiniz kardeş kardeş yatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…