Kocam için kardeşi gibi olmuşum

Ay adamin doktor sevgilsi var bre

cok affiniza siginarak soylemeliyim ki, bir yastan sonra erkeklerin escinsellige meyilli oldugu, ya da cinsellige ilgisinin tamamen azaldigi bir gercek. cinsellik ihtiyaci olan insan, onunde partner oldu mu gayet de iliskiye girebilir, o kisiye karsi ne hissedip hissetmediginiz onemli degildir. istekli bir kadini reddecek erkek de normal degildir. kendinizi yipratmayin, esinizin bu sorunu cozmesi gerektigini soyleyin, yoksa da bosayin gitsin, ki bu resmen gecerli bir bosanma sebebidir.

her kadinin sevmeye ve sevilmeye, arzulanmaya ihtiyaci vardir. kocaniz da olsa, cocugunuzun babasi da olsa, kimsenin bu hakki gasp etmesine izin vermeyin.
iyi sanslar

İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Ay size ne? Bitmediniz bıkmadınız herkesi kendi cennetinize sokmaya çalışmaktan. Resmi nikahi var ayrıca. Nikahsız değil.

Ay adamin doktor sevgilsi var bre
Aa bu üye o üye mi Adam boşanmak istiyordu. Kadın ısrarla boşanmıyor demek ki.
Konu sahibi üyelik değiştirip aynı sorunu paylaşınca farklı çözümler gelmesini mi bekliyorsun? Boşanmak tek çözüm.

Yerinizde olsam bu konuyu bir daha hayatta acmam.Dönülebilecek bir yol degil.Seni kardesim gibi göruyorum lafı öyle pat diye soylenmez alt yapisi var mutlaka.Ev arkadasi gibi yasamaya bakın bir süre ama ben olsam cocuklarin da büyük olmasını firsat bilir ,hayat kurarım kendime.77 dogumlu iseniz daha yasiniz kac ki,o kardes gibi göruyorsa ,görmeyecek bir sürü erkek var disarda.Kendi kendinizi diri diri şu evlilik mezarına gömmeyin lütfen.

Yorumunuz çok gerçekçi ve yapıcı. Gerçekten teşekkür ederim. Eşim ile ilgili homo eğilimi yok. Bunu da düşündüm. Boşanma konusu da derin. Takdir edersinizki bosanmak kolay değil. Kökten bir hayat değişikliği. Maddi ve manevi devrim. Yinede ayrılsam dersek sevip sevilip arzulanacakmiyim. Bunları düşünüyorum. Sizle özelden de yazışmak isterim. Teşekkürler tekrar.

Size daha kaç kere yazılacak yahu ?

Ay size ne? Bitmediniz bıkmadınız herkesi kendi cennetinize sokmaya çalışmaktan. Resmi nikahi var ayrıca. Nikahsız değil.
Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?
Ayrıca kendi cennetimize sokmaya calisiyorsak bilin ki sizin iyiliginiz içindir.
Linçlemek için fırsat kollayan bir grup var siz de onların sözcülüğünü yapıyorsunuz sanırım

"Başka biri yok eminim" denilen her şeyin altında başka biri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…