- 5 Mayıs 2015
- 231
- 66
- 98
- 30
Kızlar az önce esimin uğraştığı bir site vardı ne zamandır farkındayım ama kaydolup giriş yapmamıştım hiç mirc sohbet diye bir site çok eskiden adminlik vs işleriyle uğraşmış ve benim hiç istemediğimi bildiği halde yıllar sonra yine ayni sitenin adminligine başlamış. Az önce yine ona kızıp söylenirken bir giriyim bakiyim nasıl bir sey dedim 2 dakikanın içinde 10 tane farklı kişiden cinsel içerikli iğrenç tanışma mesajı geldi. Sitenin genel görüntüsünde saçma saçma bilgi paylaşımı soru cevap gibi bir yazışma kısmı var birde ayrı özel mesaj kısmı. Elim ayağım boşaldı resmen. Al dedim o mükemmel sitene bende girdim ne biçim adminsin görmedin mi girdiğimi. Ismimle giriş yapmıştım. Aldı telefonu elimden direk mesajlar kısmına baktı sen kızsın kız olduğunu unutma doğru düzgün hareket et dedi bende asıl sen ne iğrenç bir isin içindesin açıkla diye sinir krizi geçirdim resmen. Bana diyor ki her yerde sapık olabilir admin olmak kötü birşey mi. Çileden çıkaracak beni ben mi çok abartıyorum yoksa durum aslında normal mi elim ayağım titriyor sinirden....