Kocam iğrenç bir sohbet sitesinde admin ??

Yine yorumları okudum sinir oldum.
'ben izin vermem' , 'para almıyor ne isi' 'evli barklı insanın böyle şeylerle işi olmaz' diye yargılar dönmüş durmus.
Arkadaşlar, bu da bir site. Belki bu sitenin adminleri de para almıyordur, vakitlerinden çalıp sadece kişisel tatmin için adminlik yapıyorlardır.
Ergen mi oluyorlar hemen,gereksiz mı yani bir insanın herhangi bir yerde 'yetkili' olma hazziyla zaman ayırması?
Bu sitedeki bir adminin kocası konu açsa : "benim karim kadınlar kulübü mü ne, birşey diyordu da kadın kadına diye ses cikarmiyordum. Bir baktım kızlık zarı dikim önerisi isteyen mi dersin çıplak çıplak kocasının önünde yeri gırgırlamayı öğüt veren mi dersin, meme ameliyatı oldum diye resimlerini paylaşan mi dersin,kocamı aldatıyorum konusu mu, uzun uzun kocanın telefonuna casus program yüklemeyi öğreten mi! Meğer ne pis siteymis' dese. Siz de akıl verirken 'yasakla' mi dersiniz?
Benim zevk aldığım birşeyi hayat arkadaşım neden yasaklasin ki? Para almıyor muyum? Almayayım .Zaman mi harcıyorum? Sanki onu yapmasam dünyayı kurtaracağım...
Eşlerinize biraz özel alan bırakmaya calişsaniza.
Evlenmek tüm hayatın bitmesi demek mi, böyle saçma şeylerle - zaman alici hobilere bir daha asla uğraşmamak demek mi?
Çok sıkıcı gercekten de.

Mirci küçükken kullanırdık hatırlıyorum o zamanlar da admin falan olurduk heves ederdik

Evet bahsettiğiniz cinsel içerikli kanallar var girişte otomatikmen o kanallara da girmiş oluyorsunuz ve kadın ismiyle girdiyseniz oradaki insanlar da direkt özel mesaj atıyor zaten. Ama giriş seçeneklerini değiştirip o kanallara bağlanmazsanız diğer kanallarda normal sohbet veya bilgi yarışması tarzı şeyler oluyor hatırladığım kadarıyla

Eşiniz illa o cinsellik kanalında takılıcak diye bi şey yok hemen yükselmeseydiniz. O değil de bu işte para var mıymış ya:)

Yine yorumları okudum sinir oldum.
'ben izin vermem' , 'para almıyor ne isi' 'evli barklı insanın böyle şeylerle işi olmaz' diye yargılar dönmüş durmus.
Arkadaşlar, bu da bir site. Belki bu sitenin adminleri de para almıyordur, vakitlerinden çalıp sadece kişisel tatmin için adminlik yapıyorlardır.
Ergen mi oluyorlar hemen,gereksiz mı yani bir insanın herhangi bir yerde 'yetkili' olma hazziyla zaman ayırması?
Bu sitedeki bir adminin kocası konu açsa : "benim karim kadınlar kulübü mü ne, birşey diyordu da kadın kadına diye ses cikarmiyordum. Bir baktım kızlık zarı dikim önerisi isteyen mi dersin çıplak çıplak kocasının önünde yeri gırgırlamayı öğüt veren mi dersin, meme ameliyatı oldum diye resimlerini paylaşan mi dersin,kocamı aldatıyorum konusu mu, uzun uzun kocanın telefonuna casus program yüklemeyi öğreten mi! Meğer ne pis siteymis' dese. Siz de akıl verirken 'yasakla' mi dersiniz?
Benim zevk aldığım birşeyi hayat arkadaşım neden yasaklasin ki? Para almıyor muyum? Almayayım .Zaman mi harcıyorum? Sanki onu yapmasam dünyayı kurtaracağım...
Eşlerinize biraz özel alan bırakmaya calişsaniza.
Evlenmek tüm hayatın bitmesi demek mi, böyle saçma şeylerle - zaman alici hobilere bir daha asla uğraşmamak demek mi?
Çok sıkıcı gercekten de.
zaten bizde akşam eve gelir gelmez bilgisayar ve ona ait özel zaman. Bu mirc sohbete kadar ona böyle bir baskı yapmadım hiç bir şeyde. Ama buna tahammülüm yok gerçekten çok da aynı şey gibi gelmedi verdiğiniz örnekle

Mirci küçükken kullanırdık hatırlıyorum o zamanlar da admin falan olurduk heves ederdik

Evet bahsettiğiniz cinsel içerikli kanallar var girişte otomatikmen o kanallara da girmiş oluyorsunuz ve kadın ismiyle girdiyseniz oradaki insanlar da direkt özel mesaj atıyor zaten. Ama giriş seçeneklerini değiştirip o kanallara bağlanmazsanız diğer kanallarda normal sohbet veya bilgi yarışması tarzı şeyler oluyor hatırladığım kadarıyla

Eşiniz illa o cinsellik kanalında takılıcak diye bi şey yok hemen yükselmeseydiniz. O değil de bu işte para var mıymış ya:)
O da tıpkı böyle söylüyor. Ama benim tahammülüm yok işte.

zaten bizde akşam eve gelir gelmez bilgisayar ve ona ait özel zaman. Bu mirc sohbete kadar ona böyle bir baskı yapmadım hiç bir şeyde. Ama buna tahammülüm yok gerçekten çok da aynı şey gibi gelmedi verdiğiniz örnekle
Ben aslında sizin konunuza değil , "ne işi var evli insanın öyle boş işlerde" , "hayatta izin vermem" diyenlere yazmıştim mesajimi^^

Rahatsız olduysanız ve bunu belirttiyseniz bence bırakabilir. Farklı kategoriler içerse de sonuçta saçma sapan muhabbetlerin de döndüğü bir yer. İnsan arada kalıyor. Kocana benim de böyle bir sitede adminlik yapmamı ister misin de. Kabul ederse bir şey deme etmezse sen de yapma o zaman de.

Ayrıca sen kızsın giremezsin demesi de bayağı saçma. Erkeklerin işine gelmeyince hemen zayıf buldukları yerden, sen kızsınnn yapamazsınn demelerine çok gıcık oluyorum.

Kızlar az önce esimin uğraştığı bir site vardı ne zamandır farkındayım ama kaydolup giriş yapmamıştım hiç mirc sohbet diye bir site çok eskiden adminlik vs işleriyle uğraşmış ve benim hiç istemediğimi bildiği halde yıllar sonra yine ayni sitenin adminligine başlamış. Az önce yine ona kızıp söylenirken bir giriyim bakiyim nasıl bir sey dedim 2 dakikanın içinde 10 tane farklı kişiden cinsel içerikli iğrenç tanışma mesajı geldi. Sitenin genel görüntüsünde saçma saçma bilgi paylaşımı soru cevap gibi bir yazışma kısmı var birde ayrı özel mesaj kısmı. Elim ayağım boşaldı resmen. Al dedim o mükemmel sitene bende girdim ne biçim adminsin görmedin mi girdiğimi. Ismimle giriş yapmıştım. Aldı telefonu elimden direk mesajlar kısmına baktı sen kızsın kız olduğunu unutma doğru düzgün hareket et dedi bende asıl sen ne iğrenç bir isin içindesin açıkla diye sinir krizi geçirdim resmen. Bana diyor ki her yerde sapık olabilir admin olmak kötü birşey mi. Çileden çıkaracak beni ben mi çok abartıyorum yoksa durum aslında normal mi elim ayağım titriyor sinirden....
Bu adamlar işsiz mı anlamıyorum :KK64:

Zugurt agadaki sen kizsin:)) dedigi geldi aklima:))

Gay sitesi degilse orasi baska kadinlarda giriyo demektir.. onlarda birilerinin kizi karisi yani:)) cok bos vakti var kocanin ellam

Cocukken diyebilecegim kadar onceden ben de buna benzer bir yerde admin olmustum ama nasil oldum hatirlamiyorum. Ama ben sadece bilgi yarismasi yaptigimi hatirliyorum. Ve adminlerle de lacka konusulmadigini.
Bahsettiginiz siteye normal uye olarak girmesi bence daha korkunc gibi geldi:)
Ama sizin sorununuz daha dipte. Oraya inin. Yani esinizde normal olmayan seyler adminlik degil de sizinle iletisimi sanki

Back
X