- Konu Sahibi Mutsuz 3333
-
Sadece biraz gurur diyorum,başka bir şey söylemiyorum.!!!Kızlar yardımmmm edin lütfenbana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya
Evet ben evliligimi kurtarmak istiyorum hep aklımdan bosanmayi çıkarıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum elimden geldiğince güzel sofralar yemekler yapıyorum ona ama bir haftadır dediğim gibi çok kızgın ve sinirli soruyorum bişey mi oldu söylemiyor da böyle bekleyip sabretsem belki düzelir belki canı baskandalı şeye sıkılmstir beni bir siz anladınız yaaSiz evliliginizi kurtarmak istiyorsunuz. Ona sıkıntıları hakkında çözüm sunmayı deneyin. Ilgiden kastı cinsel anlamda ise yapacaklarınızı bilmeniz gerek. Mesela işten geldi ona güzel bi sofra ziyafeti + göz ziyafeti sonrası işte tık tıkdetay veremiyorum
Özelden tavsiye verebilirim . Çünkü biraz burayı aşacak tavsiyem :)Evet ben evliligimi kurtarmak istiyorum hep aklımdan bosanmayi çıkarıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum elimden geldiğince güzel sofralar yemekler yapıyorum ona ama bir haftadır dediğim gibi çok kızgın ve sinirli soruyorum bişey mi oldu söylemiyor da böyle bekleyip sabretsem belki düzelir belki canı baskandalı şeye sıkılmstir beni bir siz anladınız yaateşekür ederim
Tamam olurÖzelden tavsiye verebilirim . Çünkü biraz burayı aşacak tavsiyem :)
Allahim herseyin iyisini bilir bak cocukda yokken arkana bakma kac ayril boşanKızlar yardımmmm edin lütfenbana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya
Kızlar yardımmmm edin lütfenbana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya
Devamı gelicek tecrübeyle sabitInternette kızlarla konuşuyor öyle sine konuşuyor bir dert ortagiymis gibi yani CİNSEL bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum ama o mesajlar bile benim zorunda gidiyor boşanmak istemiyorum seviyorum kocası 5 yıl bakarken 4 yıl da evliyken yani bu kadar zamanım gitti düzelir diye hep bekledim çocuk olursa belki düzelir dedim herseferinde gene bidaha yapmicam falan deyip beni kandırıyor bende af ediyorum
akışına bırakın o zaman, bu gidişle o sizi boşar zaten. hakkınızda hayırlısı inşallah.Evet ama seviyorum kocası onsuz yapamiyorum kaç defa boşanacak duruma geldik yapamadık ne yapıcam bilmiyorum
Hep bana ilgi gostwrmiyorsun diyor hep bunu bahane ediyor ama konusmadigimiz zamanlarda oda çok üzgün yani yemek bile yiyemiyorDevamı gelicek tecrübeyle sabitaffettiğin için zaten beni affediyo bidaha affeder diyecek
Bàna Özelden yazarmisiniz lütfenÖzelden tavsiye verebilirim . Çünkü biraz burayı aşacak tavsiyem :)
Aldatmak sadece cinsellik yaşamak değildir. Eşi veya sevdiği varken böyle şeylere yönelmek, sadece konuşmak bile olsa aldatmaktır. Gururunuzu bu kadar hiçe saymayın lütfen.Internette kızlarla konuşuyor öyle sine konuşuyor bir dert ortagiymis gibi yani CİNSEL bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum ama o mesajlar bile benim zorunda gidiyor boşanmak istemiyorum seviyorum kocası 5 yıl bakarken 4 yıl da evliyken yani bu kadar zamanım gitti düzelir diye hep bekledim çocuk olursa belki düzelir dedim herseferinde gene bidaha yapmicam falan deyip beni kandırıyor bende af ediyorum
Kızlar yardımmmm edin lütfenbana bir akıl verin ben 4 yıllık evliyim kocası severek 5 yıl bekledik birbirimizi ve sonunda evlendik evliligimizin ilk 6 ayı çok iyi gidiyordu çok mutluyduk evimizde huzun vardı ama sonrasında kocam beni sosyal medyadan bana göre aldattı yani kimseyle cinsel bir birleşmesi olmadı ama yapmaya çalıştım diye düşünüyorum sürekli kızlarla mesajlasiyor sevgili yapıyor kendisine buygun benim için bir sıkıntıyı zaten 1 yıl sonra hamile kaldım ve doğum yaptım cocugumu kaybettim sonrasında eşim gene herseyden bir bahane bularak kavga ederdi ben artık dayanamiyordum eskisi gibi olsun diye ona bir ders vermek istiyordum akıllarına istedim yatağıma bile almadım surat astım haftalarca konuşmadım aynı evde iki yabancı gibi doğumdan sonra biraz iyiydik ama gene anlqsamiyorduk birtürlü güvenmiyorum heran beni aldatmak bişey yapacak diye korkuyla yaşıyorum beni hiç düşünmüyor yada belli etmiyor gecelerde ağlarım hiç dönüp bakmaz bile beni hep insanların yanında küçük düşürür ailemin yanında bile hiçbişey yokken bağırarak bir şey bulur ve kızar bana sabrediyorym şu ana kadar sonrasında gene hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım eşim artık bisanma lafını dilinden düşürmedi bana boşalacak derken içimi soküyir gibi canım çok acıyor herneyse sonrasında gene sorunlarimizicozduk biraz iyidik mutluyduk huzurumuz vardı fakat düşük yaptıktan sonra birgün boşalacak bu sefer kararımı kesin dedi ve anlamadım sadece bana dediki benimle ilgilenmiyirsun cinselligi ilk önce benim istemem gerekiyormuş ve her gece ona sarılarak iyuymami istiyor fakat ben sarılmak da arkasını hep dönüyor benimde zorunda gidiyor ve sarılmak istemiyorum gece ben mi baslamaliyim yoksa hep erkeklerden bekleniyor böyle şeyler ne yapmalıyım kızlar bosanamam seviyorum kocası hemde ailemi düşünüyorum onları üzme é istemiyorum derdimi anlatacak kimse é yok dayanamıyorum ya
Ya bunu söylemek istemiyorum ama kocanız arayış içerisinde. Size de bir duygusu kalmamış gibi görünüyor. Baskalarıyla konuşmak başka türlü açıklanamaz. Cinsel birliktelikten daha tehlikeli olduğunu düsünüyorum dertlesme filan muhabbetlerinin... Yani size anlatmayıp sağa sola anlatması hiç makul değil. Bir de sizin ayrılmak istemediğinizden emin ve rahat gibi geldi. Sizi cepte görüyor gibi. Yatakta giyinme talebine, spor ve kaslı vucut talebiyle karşılık verin bakalım n'oluyor...Öyle bişey yapmaz sadece mesajlar var işte eğer öyle bişey yapsaydı 4 yıldır yapardı bizim çocuklarımız yok onu bahane ediyor ondan bir kavga başlatıyor yada benim onunla ilgilenmedigimi bahane ediyor bundan bir kavga çıkarıyor neymiş ben gece yatağa girerken giyinmeyi bilmiyormusum Vs gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?