Siz olayı çok farklı bir şekilde yorumlamışsınız bence. Yani bir insan kapalı ya da namaz kılıyor diye hiçkimse onu yargılamaz ya da beyni yıkanmış demez. Bilakis saygı bile duyar. Fakat sürekli sohbetlere gidip 'abi' diye nitelendirdikleri insanların her sözüne kayıtsız şartsız inanan insanların beyinlerinin yıkandığını düşünüyorum. Mesela üniversite mezunu olup sırf sohbetteki abilerinin 12-13 yaşına girmiş bir kız ÇOCUĞUNUN artık kapanması gerektiğini söylemesi üzerine eve giderken kızına baş örtüsü ve uzun etekler alıp gitmesi ve kızına artık sen kapanacaksın büyüdün demesi ve kızını zorla kapatması cehalettir ve beyninin yıkanmasıdır! Aksine kimse inandıramaz beni! Sohbetler ile ilgili o kadar çok şey biliyorum ki ve malesef bu sohbet olayı beni çileden çıkartıyor. Yani karısı ile evlenmiş karısı açık hyatını kendisine göre yaşıyor eşide memnun ki evlenmiş sonra bir bakıyosun adam sohbetlere başlıyor ve eşine kapan namaz kıl dua oku bilmem ne nedir bu allah aşkına yaa. Evet her müslümanın görevidir namaza giderken yanındakinide teşvik etmek ama en fazla hadi sende kıl der. Ama günümüzde teşvik zorlamaya dönmüş ve herkes bunu normal karşılıyor hadi hayırlısı.... Daha beler duyucaz görücez kimbilir...
Su an sesli guluyorum cunku yazdiklariniz en az fikra kadar komik bir babanin kizina basortusu almasi neden caninizi acitiyo.eger o baba tatile giderken kizina bikini alsaydi ne kadar normal olurdu di mi modern baba ileri goruslu baba kizi sevgilisiyle opusur mini etekleri giyer aa cok normal bu.kizi namaz kilar basortusu takar imam hatibe gider geri kafali baba ulke elden gidiyo yazik yazik ergen olmus kizlari kapatiyolar dersiniz Allah askina dusunuyorumda gercekten ayni Kitaba ayni dine mi inaniyoruz neden olmasi gerekenleri garipsiyounuz yahu...