- 29 Mayıs 2018
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilal__akova
-
Bi konuşmayı deneyin bakalım ne diyor?Bilemiyorum inşallah öyledir anlam veremiyorum bi erkeğin bu kadar dayanabilmesine ki hamileliğimden dolayı bile olsa hiç sevişme gereksiniminde bile bulunmazmıydı
Sanmıyorum çünkü ben ona azda olsa hissettiriyorum dokunmalar giyinip süslenmeler vs ama o yanaşmıyor hiçeşiniz de sizin için beni arzulasın diye düşünüyor olabilir mi
Umarım bizimde öyle olurBazen erkekler kadınlardan daha çok endişeli olabiliyorlar hamilelikle ilgili...belki yaşamadikları için...biz de öyleydik lohusalık biter bitmez normale döndü....
Hamıle bayanların bu ilişki düşüncesi çok saçma gelıyor adam bile hassaslasmıs. Bende hamıleyım. Okumadı hamileyken 3 kez ilişkiye girdik . Yani biraz kendinizi kollayın koruyun hamileliğe odaklanınmerhaba kızlar daha önce kocam ilgisizleşti diye konu açmıştım iş stres sorunları vardı ve hamileyimde benim sorunum beraber olmak falan değil yada kendimi düşündüğüm ama tam 43 gün oldu kocamla bişey yaşamayalı normal mi bu bi erkek için her ne kadar stres olursa olsun yani önceden 3 gün zor dururken şimdi bu kadar uzak olmasını aklım almıyor kendimce sebep arıyorum ne yapmalıyım ben mi ısrar etmeliyim kocama beraber olmak için yoksa hiç umrumda değilmiş gibi mi davranmalıyım onumu beklemeylim
Hamıle bayanların bu ilişki düşüncesi çok saçma gelıyor adam bile hassaslasmıs. Bende hamıleyım. Okumadı hamileyken 3 kez ilişkiye girdik . Yani biraz kendinizi kollayın koruyun hamileliğe odaklanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?