Kocam ilgisizleşti demiştim

Hilal__akova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
11
2
1
31
merhaba kızlar daha önce kocam ilgisizleşti diye konu açmıştım iş stres sorunları vardı ve hamileyimde benim sorunum beraber olmak falan değil yada kendimi düşündüğüm ama tam 43 gün oldu kocamla bişey yaşamayalı normal mi bu bi erkek için her ne kadar stres olursa olsun yani önceden 3 gün zor dururken şimdi bu kadar uzak olmasını aklım almıyor kendimce sebep arıyorum ne yapmalıyım ben mi ısrar etmeliyim kocama beraber olmak için yoksa hiç umrumda değilmiş gibi mi davranmalıyım onumu beklemeylim

Bilemiyorum inşallah öyledir anlam veremiyorum bi erkeğin bu kadar dayanabilmesine ki hamileliğimden dolayı bile olsa hiç sevişme gereksiniminde bile bulunmazmıydı

Bazen erkekler kadınlardan daha çok endişeli olabiliyorlar hamilelikle ilgili...belki yaşamadikları için...biz de öyleydik lohusalık biter bitmez normale döndü....

Evde eşim geldiğinde çoğu zaman kıyafetime kendime falan dikkat ederim dikkatini çekmek içinde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama hala aynı

merhaba kızlar daha önce kocam ilgisizleşti diye konu açmıştım iş stres sorunları vardı ve hamileyimde benim sorunum beraber olmak falan değil yada kendimi düşündüğüm ama tam 43 gün oldu kocamla bişey yaşamayalı normal mi bu bi erkek için her ne kadar stres olursa olsun yani önceden 3 gün zor dururken şimdi bu kadar uzak olmasını aklım almıyor kendimce sebep arıyorum ne yapmalıyım ben mi ısrar etmeliyim kocama beraber olmak için yoksa hiç umrumda değilmiş gibi mi davranmalıyım onumu beklemeylim
Hamıle bayanların bu ilişki düşüncesi çok saçma gelıyor adam bile hassaslasmıs. Bende hamıleyım. Okumadı hamileyken 3 kez ilişkiye girdik . Yani biraz kendinizi kollayın koruyun hamileliğe odaklanın

43 gün bir erkek için normal değil
bebege birşey olurmu korkusu yok ise tabi
konusun eşinizle belki bebeğe zarar gelir diye düşünüyodur

gerçi sevişmek sadece tam birleşme de değildir

Hamıle bayanların bu ilişki düşüncesi çok saçma gelıyor adam bile hassaslasmıs. Bende hamıleyım. Okumadı hamileyken 3 kez ilişkiye girdik . Yani biraz kendinizi kollayın koruyun hamileliğe odaklanın

ben buna katılmıyorum
eger gebelik sağlıklı ise cinsel hayatı sekteye uğratöaya lüzum yok

riskli ise tamam ama herşey yolundaysa bebeğimin babası eşimi tatmin etmekten mutluluk duyarım
zira ben de onun kadar mutlu oluyorum

Kaç aylık oldu? Daha önce düşük vb veya uzun süre gebe kalamama gibi durumlar olduysa veya duyduysa etkilenmiş olabilir.

Hamilelikle birlikte korkular baslamis olabilir.. sizi kutsal saydiklari icin bazi erkekler hamilelikte kadinlarina cinsel gozle bakmayi kendine yediremez.. annesi neyse siz de o'sunuz onun icin. Ayrica 40 gun lohusalikta hepsinin basina gelen durumdur bu :)

valla bizim daha uzun ama kanama alanı vardı ilk haftalarda 2 hafta önce doktorum tamam her şey yolunda dedi. 2 aydır bir şey yapmadık. şimdi 2 haftadır yapabiliriz ama eşim de korkuyor biraz hoyrattır. Allah korusun bi şey olursa dedi. Ben de zorlamadım şahsen gelecek haftalarda yapar mıyız bilemiyorum. Ama sevgi olarak ilgi olarak azalma söz konusu değil aksine daha çok soruyor yemek yedin mi miden iyi mi diye. Evdeyken de hep sarılmak için kalkar yerinden yanıma gelir.
Bence cinsellik elbette önemli ama eşiniz de bebeğinizi düşünüyor sanırım. Onun dışında davranışlarında değişiklik yoksa buna takılmayın bence.

bebeğe bir şey olacak diye korkuyor olabilir ondan geri çekmiştir kendini. küçük küçük cilve yapabilirsiniz baştan çıkarmak için ortam hazırlayın. yine uzak duruyorsa oturun konuşun. sonuçta hamilelik sizin hormon seviyenizi arttıracak normalden daha istekli olmanız söz konusu bunu kendisine belirtin. başka bir mevzu yoksa tabi siz yine de kontrolü elden bırakmayın telefonuna görüştüğü kişilere falan bakın yeni tanıştığı ilgi gösterdiği başka birileri olmasın. aklınızı karıştırmak için söylemiyorum bu arada yanlış anlamayın lütfen ama sonuçta erkek bu belli olmuyor pek onlara.

Back
X