Kocam ilk defa evi terketti...!

Kar melegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
145
35
13
Eşimle 2 yıllık evliyiz ve bu zamana kadar kavgalarda evi ben terkederdim bu sefer o gitti ve ortada hiç bişey yokken sadece küçük bir tartışma o kadar. Sorumsuz bir arkadaşı var ve bu adam bizim şirketimizde çalışıyo eşimde ona ayak uyduruyor bana iş için deyip onunla bir hafta sonu gezmeye gitti. Şimdi bir gün oldu daha gelmedi aramadı ne yapmalıyım lütfen yardım konuşmaya ihtiyacım var.

terketmek laçkalaşmış sizin evlilikte
terkedip nereye gidiyorsunuz ailelere sanırım
üzüldüm onlara da yazık üzülüyorlardır
adamı siz alıştırmışsınız her ufak kavgada evden çıkıp gittiyseniz

terketmek laçkalaşmış sizin evlilikte
terkedip nereye gidiyorsunuz ailelere sanırım
üzüldüm onlara da yazık üzülüyorlardır
adamı siz alıştırmışsınız her ufak kavgada evden çıkıp gittiyseniz
Benim bir ailem var oraya gidiyorum ama onun ailesi yok ve biri onu durdurmadığında içen bir adam kim bilir ne yapıyo

Birde o fikir alışverişi yaptığı o insanı işten çıkartmak istiyorum bir yandan tamam diyo bir yandan hala yanında tutmaya çalışıyo

O beni beklemezdi gelip hediye alıp yalvarırdı ama böyle bekliycem bi yandanda benden sıkıldı mı acaba diyorum
Yok canıııım niye sıkılsın ki, yalvarmaktan sıkılırmı insan hiç :işsiz:

Bu işi sıraya koyun bence. Bi sen git bi o. Kimse kimsenin hakkına girmesin oyunda:KK14:

Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık

Yok canıııım niye sıkılsın ki, yalvarmaktan sıkılırmı insan hiç :işsiz:

Bu işi sıraya koyun bence. Bi sen git bi o. Kimse kimsenin hakkına girmesin oyunda:KK14:
hiç gülesim yoktu ya o değilde ben ailemle çok yakın oturuyorum ve duymalarını istemiyorum bide onlardan laf duymak istemiyorum

Bıkkınlık olmuştur ama geçer diye düşünüyorum bekle bakalım. İllaki dönecek evine. Hatalıysan özür dilemeyi dene.
Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona

Evi terkeden hep sizmişsiniz de acaba doğru mu yapmışsınız?
Birde o fikir alışverişi yaptığı o insanı işten çıkartmak istiyorum bir yandan tamam diyo bir yandan hala yanında tutmaya çalışıyo
adam bekar değil mi?
Sorumsuz kocanızın faturasını niye ona kesiyorsunuz onu anlamadım?

Sen yapmişsin kuzu.
Cekip cekip ailene gidersen adamda ailesi olmadigi icin atkadaşina gider.

Fazla basmişsin damarina.
Otur bekle...başka yapicak birşey yok.

Arayip sorma bence. Nasil illa kürkçü dükkanina geri donecek. Her kavgada ailene gidiyorsan sende abartmissin. Hani boyle cok buyuk bi sebebin olur gidersin. Ama kavga yaptin zirt pirt aileye gitmek bagimlilik yapmis sana.

Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Balık baştan kokmuş yani
Mayasında iş yokmuş niye evlenmekte ısrar ettiyseniz artık

Back
X