Kocam ilk kez beni istemedi akil verin

Erkekler herzaman isteyecek diye bir durum yok belki yorgun belki sorunu var yarın ptesi haftanın ilk iş günü belkide yoğun olucak ay sonuda geliyor insaf robot değil ya

Vayyy anamm 1 haftada mi bu haldesin kocanız da insan keşke iyi mi diye sorsaydınız ne o.ihtiyaciniz için yanasmis gibi pes valla

Ben olsam aramız limoniyken gelip sırnaşan eşe uykum var derdim eşini haklı buldum.
Tartışmada sen haksızsan telafi etmeliydin.
Eşin haksızsa duyduğun isteği bastırmalıydın.

Erkekler herzaman isteyecek diye bir durum yok belki yorgun belki sorunu var yarın ptesi haftanın ilk iş günü belkide yoğun olucak ay sonuda geliyor insaf robot değil ya
Sagol canim ama benim isim onunkinden cok daha yogun ve yorucu

Haklıyken haksız duruma düşersin. Enerjini başka şeye harca bence. Git temizlik ütü filan yap. Sese uyanırsa o zaman konuşursun.

Ya aslında rahat batiyoda iste. Bi haltlar karistirmadigindan adim gibi eminim ama 1 gece ayri kaldik ya ne b..k yedin diyesim var. Bagirasim war niyeki bilmem. Nnormalde hep o isterdi ya bu kez ben istememe ragmen yok demesi koydu.

Ya aslında rahat batiyoda iste. Bi haltlar karistirmadigindan adim gibi eminim ama 1 gece ayri kaldik ya ne b..k yedin diyesim var. Bagirasim war niyeki bilmem. Nnormalde hep o isterdi ya bu kez ben istememe ragmen yok demesi koydu.
ah çok üzücü canım ,ama üzülme metiinn ol , hayatta her şey insanlar içîn : D

nasıl reddetti, yani git başımdan mı dedi yorgunum mu dedi, itti mi...
ya da siz nasıl teklif ettiniz, bunların hepsi vereceğiniz tepkide önemli.
yani adamı dürtüp hadi sevişelim dediyseniz de yorgunum canım dediyse kabul edilebilir,
ama ekşınlı bir girişin arkasından adamın kütüklük yapması kabul edilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…