Kocam ilk kez beni istemedi akil verin

Uzandim yanina sarildim kokladim ozledim seni dedim. Yorgunum uyuyorum dedi. Birde tartismistik ya yatmadan once he cok ozlemisin belli onun icin kavga ediyosun dedi.

Sende mi brütüs

Bibibella bak gizli libidolu bir arkadaş

Ya aslında rahat batiyoda iste. Bi haltlar karistirmadigindan adim gibi eminim ama 1 gece ayri kaldik ya ne b..k yedin diyesim var. Bagirasim war niyeki bilmem. Nnormalde hep o isterdi ya bu kez ben istememe ragmen yok demesi koydu.
Kafasına yastık fırlat.
Uyansın tartışın ağzına geleni söyle bi an duraksayın ve

Iste tamda burasi kafamik kurcaliyo uyaninca direk konuya gireyimmi yoksa trip falan atip onun nen var kuzum diyincemi konuya gireyim

sakin bir şekilde konuş. De ki davranışın kadınlık gururumu kırdı. Ben 1 buçuk yıldır ne kadar yorgun da olsam seni asla reddetmedim. Beni istememen beni çok üzdü. Oysa ben seni ne kadar özlemiştim... Bağırıp çağırırsan itici olursun benden söylemesi. Diyelim ki bağırdın çağırdın ve seni susturmak için senle beraber oldu, mutlu olacak mısın bundan dolayı?

Neden erkekler hep ister hep hazırdır diye düşünüyorsunuz onların duyguları yok mu. Tartışmışsınız ve psikolojik olarak istemedi demek ki ya da yorgundur o da insan insaf bir kere olmadı diye bir hafta olmadı diye. Sizde o istediğinde istemeyebilirsin canınız istemez falan hemen beni istemedi diye eşinizde trip mi.yapsın..çok garipsiniz karşınızda robot yok. gerçi yeni üye ilk konu bi.düşünmek lazım

Bide bana erkek desin yeni uyelik seni

Neden? Kafa mı ütülersiniz sadece
Yoksa ütü kadınların işi mi diyorsunuz?
Canim benim utu we ew supurmek dısındaki tum isleri yapiyorum zaten sewmedigim isleride esim yapar saolsun. Ayrica kafa utuleme konusunda ustume yoktur dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…