Uzandim yanina sarildim kokladim ozledim seni dedim. Yorgunum uyuyorum dedi. Birde tartismistik ya yatmadan once he cok ozlemisin belli onun icin kavga ediyosun dedi.nasıl reddetti, yani git başımdan mı dedi yorgunum mu dedi, itti mi...
ya da siz nasıl teklif ettiniz, bunların hepsi vereceğiniz tepkide önemli.
yani adamı dürtüp hadi sevişelim dediyseniz de yorgunum canım dediyse kabul edilebilir,
ama ekşınlı bir girişin arkasından adamın kütüklük yapması kabul edilemez
Okadar yeni degil aslinda 1.5 yil oldu
Sende mi brütüsnasıl reddetti, yani git başımdan mı dedi yorgunum mu dedi, itti mi...
ya da siz nasıl teklif ettiniz, bunların hepsi vereceğiniz tepkide önemli.
yani adamı dürtüp hadi sevişelim dediyseniz de yorgunum canım dediyse kabul edilebilir,
ama ekşınlı bir girişin arkasından adamın kütüklük yapması kabul edilemez
Kafasına yastık fırlat.Ya aslında rahat batiyoda iste. Bi haltlar karistirmadigindan adim gibi eminim ama 1 gece ayri kaldik ya ne b..k yedin diyesim var. Bagirasim war niyeki bilmem. Nnormalde hep o isterdi ya bu kez ben istememe ragmen yok demesi koydu.
Iste tamda burasi kafamik kurcaliyo uyaninca direk konuya gireyimmi yoksa trip falan atip onun nen var kuzum diyincemi konuya gireyim
Yok kiz bundan sonra o istesede olmaz artik cok pis hırs yaptim :)Kafasına yastık fırlat.
Uyansın tartışın ağzına geleni söyle bi an duraksayın ve
Onlyyy youuuuKafasına yastık fırlat.
Bu hırsla gidip ütü mü yapcan bacımYok kiz bundan sonra o istesede olmaz artik cok pis hırs yaptim :)
Kocan 1 gece annesinde kalinca fabrika ayarlarina geri dönmüs:)Uzandim yanina sarildim kokladim ozledim seni dedim. Yorgunum uyuyorum dedi. Birde tartismistik ya yatmadan once he cok ozlemisin belli onun icin kavga ediyosun dedi.
Ne ütüsü ben ütü yapmam kiBu hırsla gidip ütü mü yapcan bacım
Yatağa çık ve zıp zıp zıpla
Bide bana erkek desinNeden erkekler hep ister hep hazırdır diye düşünüyorsunuz onların duyguları yok mu. Tartışmışsınız ve psikolojik olarak istemedi demek ki ya da yorgundur o da insan insaf bir kere olmadı diye bir hafta olmadı diye. Sizde o istediğinde istemeyebilirsin canınız istemez falan hemen beni istemedi diye eşinizde trip mi.yapsın..çok garipsiniz karşınızda robot yok. gerçi yeni üye ilk konu bi.düşünmek lazım
Neden? Kafa mı ütülersiniz sadeceNe ütüsü ben ütü yapmam ki
Ewet yeniyim ama daha oncesinden hep giriyordum buraya uye olmadanda takiliyodum. Ne bileyim libibido nicki pek kadinsi degil yaniBide bana erkek desinyeni uyelik seni
Bende sendenim ama ateşli kadın olmak isterdim :)Maşallahbana kadar Bile fazla demek ki ben normal değilim
5150 ziyaretçi mi?
Kafasına yastık fırlat.
Canim benim utu we ew supurmek dısındaki tum isleri yapiyorum zaten sewmedigim isleride esim yapar saolsun. Ayrica kafa utuleme konusunda ustume yoktur dogru.Neden? Kafa mı ütülersiniz sadece
Yoksa ütü kadınların işi mi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?