Adam evin işini yapsın sonrada istemesin.Canim benim utu we ew supurmek dısındaki tum isleri yapiyorum zaten sewmedigim isleride esim yapar saolsun. Ayrica kafa utuleme konusunda ustume yoktur dogru.
Eger oyle bisi yaparsaniz konu buyur. Bence sizde cekin kendinizi ilk adimi ondan bekleyin..Slm arkadaslar hemen konuya giriyorum. 4 gundur regldim dun bitti. Zaten dun esim annesine gitmisti ben evde kalmistim.
Bugun geldi biraz tartismistik baska bi konu icin. Neyse bu yatiyorum dedi ve yattti. Ben bi sure sonra yanina uzandim sirnastim falan uykum var dedi cok canim sıkıldı. 1 hafdadir birlilte olmadik hastaligimdan dolayi. Ozledim tabi. Normalde zaten boyle oldugunda hemen kendi yanasir isterdi. Bugun tartistik diye boyle oldu ama yinede cok huzursuzum.
1 gece ayri kaldik. 1 haftadir birlikte olmadik ve bu aksam beni reddetti. Suan cok öfkeliyim deli gibi bagirip uyandirasim var zor tutuyorum keendimi. Yapmaz ama cirkeflik yapip 1 gece yoktun ne b.klar yedinde beni istemiyosun diye hakaret edesim war.
Sizce napayim susup onun konusmasinimi bekleyim ki hic tarzim degildir. Yoksa uyaninca catayimmi.
Cok abartmissin.Slm arkadaslar hemen konuya giriyorum. 4 gundur regldim dun bitti. Zaten dun esim annesine gitmisti ben evde kalmistim.
Bugun geldi biraz tartismistik baska bi konu icin. Neyse bu yatiyorum dedi ve yattti. Ben bi sure sonra yanina uzandim sirnastim falan uykum var dedi cok canim sıkıldı. 1 hafdadir birlilte olmadik hastaligimdan dolayi. Ozledim tabi. Normalde zaten boyle oldugunda hemen kendi yanasir isterdi. Bugun tartistik diye boyle oldu ama yinede cok huzursuzum.
1 gece ayri kaldik. 1 haftadir birlikte olmadik ve bu aksam beni reddetti. Suan cok öfkeliyim deli gibi bagirip uyandirasim var zor tutuyorum keendimi. Yapmaz ama cirkeflik yapip 1 gece yoktun ne b.klar yedinde beni istemiyosun diye hakaret edesim war.
Sizce napayim susup onun konusmasinimi bekleyim ki hic tarzim degildir. Yoksa uyaninca catayimmi.
Ne trollu ya ala ala inanmayan yazmasin arkadas hayretBu da mı troll çıktı yav? Okullar açılsa da kurtulsak baydılar.
Ne trollu ya ala ala inanmayan yazmasin arkadas hayret
Kocan 1 gece annesinde kalinca fabrika ayarlarina geri dönmüs:)
Evet dışarıdan 57 kişi izliyorBen yazdım da bu konunuza "dışarıdan" ilgi nereden geliyor bacım, müthiş reyting var. :) Bir zeki sizsiniz ya.
Bence o değil sen erkek gibi geldin bana cicim kiEwet yeniyim ama daha oncesinden hep giriyordum buraya uye olmadanda takiliyodum. Ne bileyim libibido nicki pek kadinsi degil yani
+1 takipteyimBence o değil sen erkek gibi geldin bana cicim kiBibibella uzun zamandır buralarda
Kesinlikle nasıl olunuyor bacım Allah aşkına bulursan banada anlatBende sendenim ama ateşli kadın olmak isterdim :)
Bende bilmiyorum ya kafam cok karısıkTabi uyandir kavga et hatta bir ikide tokat patlat ozman keisn cok ister
Ya adam robotmu istemiyor iste niye bu kadar hircinlastiniz
Değil mi+1 takipteyim
Inanmayan inanmasin ve konuyu dagitmasin lutfenBence o değil sen erkek gibi geldin bana cicim kiBibibella uzun zamandır buralarda
Hem de başından beriDeğil mi
Başka nedenden dolayı tartıştığınızı söylüyorsun adamın belki ona canı sıkıldı keyfi yok herhalde tartismanizda normal değildi ki adam annesine kalmış . Bir b.k mu yedin gibisinden bir şeyı de gerçekten söylemeyi düşünmüyorsun heralde bu ne kadar ağır farkında mısın ?Slm arkadaslar hemen konuya giriyorum. 4 gundur regldim dun bitti. Zaten dun esim annesine gitmisti ben evde kalmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?