• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam iyi degil :'(

Kusura bakma ama 15 yaşındaki ergen gibisin.Adam haklı stresi var borç ödüyor bir de eve gelince sizin kaprisinizi çekiyor.Burada kaç tane kadın eşine cevap verdiği için dayak yiyor bir okuyun isterseniz.Siz bardaklara vurmalar ağlamalar kaprisler eşiniz iyi vallaha.Ben de eşime yeri gelince kapris yaparım ama bu şekilde değil.Yazık ya adama yapmayın böyle.Anlayışlı olun,sakin davranın,eşinize kucak açın,dertlerini dinleyin,sevgiyle yaklaşın.Sizin tavırlarınızdan dolayı bu evlilik düzelmez bence.Siz kendinizi düzeltirseniz düzelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende şiddet gördüm :'( dün gerçekten haksizdim

maalesef öle. en azından kabul etmişsin.. buda bir gelişme...

pmsyi araştır. adet dönemindeyken saçmalayabiliyoruz. bitki çaylarını dene. papatya ve adaçayı gibi... yok hep böle davranıyorsan uzmana görün....

sana diyorum ama sanma ki ben çok mükemmelim. mesela eşimle dün bende didiştim:27:. kullandığım ilaç var yan etkileri çokta psikolojimi de bozdu sanırım. özellikle baş dönmesi yaşadığım için dengem kayboldu resmen. benim saçmalıklarım bu nedenle.

sende kendini çözebilirsin:34:

Ben adet döneminde acayip kotu oluyrm..kendi kendimden nefret geliyor:'(:'( adet günüm geliyor diye korkuyrm

Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:'(:'(

Çocuk gibi davranmayi birakmalisinz...

Eşiniz iyi bir adammis... Oruçlu halimle o aclikta sevgilim masaya bardak vurup kavga etse ben bardak değil cam indirirdim o evde..

Eşinin sabrini zorlama unutma ki bu sabri sonsuza kadar surmeyecek bir yerden sonra seni sallamayacak bile zaten ayni hep diye... Size hala ulaşmaya calisan ese bir güler yüz biraz anlayis zor olmasa gerek...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:'(:'(

Bunlar ne Allah aşkına.. Bu kadar agresif tavırlara ne kadar ılımlı ve hoş görülü bir eş.
Kocan son derece iyi hatta fazla iyi anlattıklarına göre bana kalırsa sende ciddi bir sorun var.
Böyle giderse evliliğini çıkmaza sokarsın. Eşinin dediğine bakar mısın: eve su alırken acaba kavga edecek miyiz ? diye düşünüyorum.
Bu ruh durumunda olmasına çok üzüldüm şahsen.

İstediğine göre düzelmesini ilgi dışında başka sıkıntılarda var diye düşündüm
Bence oturup birbirinizi anlatın birbirinize ve neler beklediğinizi not alarak paylaşın çok etkili oluyor 😉

Esim benden güler yüz istiyr sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu güler bi şekilde karsiliyim bendn istediği şeyler çok makul bide dir dir etme diyo

Esim benden güler yüz istiyr sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu güler bi şekilde karsiliyim bendn istediği şeyler çok makul bide dir dir etme diyo

Çalışmayan bir eşim olsaydı ne yalan söyleyeyim ben de isterdim bana kahvaltı hazırlamasını falan. Sabah ev sessizken uyanmak güne -1 başlatıyor bence.
Ben eşimden önce uyanıp çıkıyorum evden, ben çıkarken o hala uyuyor oluyor. Ola ki hasbel kader uyanmış olursa geziniyorsa daha bir iyi hissediyorum kendimi.

Olay tamamdır bence sende esirgeme kızıp etmekle evliliğe heyecan gelmiyor ne yazık ki.. Sinema günü falan yapın arada dışarda yürüyüş yapın dondurma yemeye gidelim ayağıyla iyi gelecektir😉

Olay tamamdır bence sende esirgeme kızıp etmekle evliliğe heyecan gelmiyor ne yazık ki.. Sinema günü falan yapın arada dışarda yürüyüş yapın dondurma yemeye gidelim ayağıyla iyi gelecektir😉

İftar vakti bir kadın bardağı vuracak sonrasında arkasından “hayırlı iftarlar ya da Allah kabul etsin” der gibi “ Allah belanı versin” diyecek. Sonra adam buna sarılıp öpecek. Kadın da kocam iyi değil diyecek.
Akıl alır gibi değil.

Adam geç geldi dlye mi bu kavga ilgi dediğin nedir ? Saat 5 gelip
sana sevgi sözcüklerimi sıralaması adam işimde gücünde ileriye doğru sürekli evde olmasındanda bıkacaksınız ben şahsen sürekli dimimde olan koca istemem
arkadaşlarıma giderim, alışverişe giderim erkek kısmıyla herşey yapılmıyor sonuçta adam evli evine gelecek sonra hafta sonu var o zamanı değerlendirirsiniz hamile olsaydınız anlardım o vakit insan kocayı dibinde ister ,şımarıklık yapar ama siz her daim yapıyor gibisiniz adamı bıktırmayın ,tatlı tatlı sohbet edin hoşgeldin diyin yanağına öpücük kondurun bak sana ne güzel yemekler yaptım diyin ayrıcada sana özel makyaj yaptım diye bunu yapmak çok mu zor o daim adam zaten erir
kedicik olur ilgilenir ,bir deneyin bakim

Bence kocanız gayet normal iyi olmayan sizsiniz. Adamcağız çok sabırlı davranmış oturup güzelce konuşmuş. Bardağa vurmak, koca olamıyosun demek, hele hele Allah belanı versin demek ne demek yahu:53:

Eşiniz orucunu açtıktan sonra konuşsaydınız,hem size olgunlukla yaklaşmış bu arada..
Başka erkek olsa,o masayı alır devirirdi...

Bunlar ne Allah aşkına.. Bu kadar agresif tavırlara ne kadar ılımlı ve hoş görülü bir eş.
Kocan son derece iyi hatta fazla iyi anlattıklarına göre bana kalırsa sende ciddi bir sorun var.
Böyle giderse evliliğini çıkmaza sokarsın. Eşinin dediğine bakar mısın: eve su alırken acaba kavga edecek miyiz ? diye düşünüyorum.
Bu ruh durumunda olmasına çok üzüldüm şahsen.

kızlar eşi o kadar da iyi ve masum biri değil daha bir yıllık evli konu sahibine şiddet uygulamış. baştan birinci evliliği ile ilgili yalanlar söylemiş. birinci eşinden olan çocuklarına neredeyse devamlı bakmaya tatile onlarla gitmeye mecbur bırakmış. çocuklarına iyi davranıp davranmadığını sorgulamış sürekli

çocukları gönderincede konu sahibine trip atmışşşş

Back
X