• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam iyi degil :'(

kızlar eşi o kadar da iyi ve masum biri değil daha bir yıllık evli konu sahibine şiddet uygulamış. baştan birinci evliliği ile ilgili yalanlar söylemiş. birinci eşinden olan çocuklarına neredeyse devamlı bakmaya tatile onlarla gitmeye mecbur bırakmış. çocuklarına iyi davranıp davranmadığını sorgulamış sürekli

çocukları gönderincede konu sahibine trip atmışşşş

A öyle mi? İkinci evliliği yani bir de..
O zaman bunlar birbirini mahvetmiş.
Birbirinin hayatına güzellik katacaklarına kötüye gitmişler.

Erkekler sıkıntılı oldukları zaman çok rahat olamiyorlar haliyle.Kim olabiliyor ki zaten?Eminim ayni durumda siz olsanız daha da aşırı tepkiler verebilirdiniz.Esinizi dinleyin,ona sevginizi,ilginizi eksik etmeyin ve sakin ama sakin aranizdaki saygiyi yitirmeyin.Bir onceki konunuzda mesajiniza cevap vermediği için sitem ettiğinizi de soylemissiniz.Bunu yapmayin,icinizden gelen mesaji yine atin ama hemen karşılık vermesini beklemeyin.Belki biraz sabretseniz guzel tepkilerle karşılaşacaksınız. Unutmayin,çoğunlukla erkekler olgun ve anaç tavirli kadinlarda huzur bulurlar.Kavgayla hicbir sonuc alamazsiniz,sadece iliskinizi yipratmakla kalirsiniz.Size tavsiyem,elinizden gelenin de fazlasını yapmaya çalışın evliliğiniz için.Hepimiz biliyoruz ki bir yuva kolay kurulmuyor...

Esimde bana çok sabirsizsin diyor...ben sakinken gayet iyim iyi seyler dusunuyrm yapmaya cakisiyrm ama kızdığım an ve adrt dönemimde canavar oluyorum

kızlar eşi o kadar da iyi ve masum biri değil daha bir yıllık evli konu sahibine şiddet uygulamış. baştan birinci evliliği ile ilgili yalanlar söylemiş. birinci eşinden olan çocuklarına neredeyse devamlı bakmaya tatile onlarla gitmeye mecbur bırakmış. çocuklarına iyi davranıp davranmadığını sorgulamış sürekli

kadının bozuk olan psikolojisini iyice bozmuş yani.şimdi kendini dağıtmış bir kadın.çocuk da var sanırım.ben yine tekrar ediyorum gitsin bir doktora görünsün ve ilaç kullasın çok daha iyi olacaktır

kadının bozuk olan psikolojisini iyice bozmuş yani.şimdi kendini dağıtmış bir kadın.çocuk da var sanırım.ben yine tekrar ediyorum gitsin bir doktora görünsün ve ilaç kullasın çok daha iyi olacaktır

Mevcut durum aynıyken ilaçlar napsın seboş.
Çıkmazın içinde ne yaparsan yap durumunu düzeltmedikçe tıp çaresiz kalır.

Mevcut durum aynıyken ilaçlar napsın seboş.
Çıkmazın içinde ne yaparsan yap durumunu düzeltmedikçe tıp çaresiz kalır.

yahuu akşamki durum yaşanmaz ya da kadın kendini toplar ve bu böyle yurumeyecek daha fazla eziyet etmeyelim birbirimize der ve bitirecek gucu bulur ama kadın çok kışkırtıcı davranıyor bu haliyle

Son düzenleme:
Çocuk gibi davranmayi birakmalisinz...

Eşiniz iyi bir adammis... Oruçlu halimle o aclikta sevgilim masaya bardak vurup kavga etse ben bardak değil cam indirirdim o evde..

Eşinin sabrini zorlama unutma ki bu sabri sonsuza kadar surmeyecek bir yerden sonra seni sallamayacak bile zaten ayni hep diye... Size hala ulaşmaya calisan ese bir güler yüz biraz anlayis zor olmasa gerek...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Biraz duzeltsem kendimi herşey cozylcek galiba

Bunlar ne Allah aşkına.. Bu kadar agresif tavırlara ne kadar ılımlı ve hoş görülü bir eş.
Kocan son derece iyi hatta fazla iyi anlattıklarına göre bana kalırsa sende ciddi bir sorun var.
Böyle giderse evliliğini çıkmaza sokarsın. Eşinin dediğine bakar mısın: eve su alırken acaba kavga edecek miyiz ? diye düşünüyorum.
Bu ruh durumunda olmasına çok üzüldüm şahsen.

Sorun bende evet çık takıntılı bi insan oldum çıktım...annemde eşini sen çileden cikardin diyor

Olay tamamdır bence sende esirgeme kızıp etmekle evliliğe heyecan gelmiyor ne yazık ki.. Sinema günü falan yapın arada dışarda yürüyüş yapın dondurma yemeye gidelim ayağıyla iyi gelecektir😉

Esimde diyor bak tavla alalım tavla öğrenelim balkonda oturalım bende bunları istiyrm diyor ama vakit yok diyo geç geliyor eve..geçen gün metrobuste uyuya kalmış yorgunluktan edirne kapıda inmesi gerekirken son durakta biri uyandırıpta inmis

Sorun bende evet çık takıntılı bi insan oldum çıktım...annemde eşini sen çileden cikardin diyor

Allah Allah annen de eşinden yana yani.
Sen de belli sinirli birisin.
Gerçekten kışkırtıyor olabilirsin.
Bu kadar sinire ben de olsam çocuklarıma sorarım onlara iyi davranıp davranmadığını. En nihayetinde babaları onları korumak zorunda.
Senin mi acaba kendini düzeltmen lazım?
Eskiden nasıldın evlenmeden önce yani? Yine agresif bir yapın mı vardı?

Kocan gec mi geliyor ? Ya ben ne yapayim? Ben kocamla sadece sahur yapabiliyorum. Gece geliyor eve.
Bak adam kendimi duzeltmeye calisiyorim demis demekki bir gelisme var. Ustune gitme ve sen de kendini duzeltmeye calis. Oruclu bir insana Allah belani versin denir mi ? Yazik gunah ya..

Adam geç geldi dlye mi bu kavga ilgi dediğin nedir ? Saat 5 gelip
sana sevgi sözcüklerimi sıralaması adam işimde gücünde ileriye doğru sürekli evde olmasındanda bıkacaksınız ben şahsen sürekli dimimde olan koca istemem
arkadaşlarıma giderim, alışverişe giderim erkek kısmıyla herşey yapılmıyor sonuçta adam evli evine gelecek sonra hafta sonu var o zamanı değerlendirirsiniz hamile olsaydınız anlardım o vakit insan kocayı dibinde ister ,şımarıklık yapar ama siz her daim yapıyor gibisiniz adamı bıktırmayın ,tatlı tatlı sohbet edin hoşgeldin diyin yanağına öpücük kondurun bak sana ne güzel yemekler yaptım diyin ayrıcada sana özel makyaj yaptım diye bunu yapmak çok mu zor o daim adam zaten erir
kedicik olur ilgilenir ,bir deneyin bakim

Ben bu dedikleinizi sürekli yapsam esim beni kesin baş tacı yapar ama ben bi kaç gün yapıp sonra eskiye döndüğüm icin kocam Bana inanmiyr artık...böyle buraya yazıp objektif yanıtlar alınca kendime geliyrm

Esimde diyor bak tavla alalım tavla öğrenelim balkonda oturalım bende bunları istiyrm diyor ama vakit yok diyo geç geliyor eve..geçen gün metrobuste uyuya kalmış yorgunluktan edirne kapıda inmesi gerekirken son durakta biri uyandırıpta inmis

Eşin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun?

sorun kocanın 2. evliliği ollması değil.ilk evliliği bile olsa sen bu seferde kv ye eltiye takardın ve hayatı zindana çevirirdin

Aynen bunlarda var tabi..bunlar aklıma geldikçe uzaklasiytm dün olandan dolayı vicdanım sızlıyor şaşırdım artik

Back
X