• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kaynanamın elini öpmemi istiyor :(

gecenin rengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
9
0
86
40
İstanbul
merhaba hanımlar
konu biraz uzun ama sabır gösterip yardımcı olursanız çok sevinirim.
dört ay önce çok sevdiğim kocamla evlendim. evlenmeden önce planımız ailesiyle birlikte oturmaktı. çok kişi söyledi yapamazsın dedi ama kocamı o kadar çok seviyordum ve ailesi o kadar samimi davrandılar ki kabul ettim. ama evlenince işler tersine döndü kaynanam kendi düzeni bozulduğu ve oğlunu çok kıskandığı için hayatı bana zindan etti. yirmi gün içinde olaylar kavgalar çıkmaya başladı. eşimde dayanamadı ve evi ayırmaya karar verdiğimizi söyledi. asıl olaylar bundan sonra başladı tabi. kaynanam yapmadığını söylemediğini bırakmadı. bana olmadık iftiralar attı defalarca evden kovdu kocamı aldattığımı iddia etti. ilk gece çarşafımı göstermediğimden tutun da çeyizime kadar söylemediğini bırakmadı. yani bunlar bilindik durumlar aslında.
asıl konu evimizi ayıralı bir ay oluyor. bende eşimde çalışıyoruz. eşimde kaynanam annemi aradı durumları üstü kapalı da olsa anlatıp onu küçük düşürdüğü için bir aydır annesiyle konuşmuyor. ki son olayı buydu.
bugün de kandil dün bana onlara gitmek istediğini ve benimde gelmemi istediğini söyledi. ben gitmem beni istemiyorlar ne diye gidip kendimi aşağılatıyorum diye karşı çıktım (ki bu olaylar olup evi ayırdıktan sonra bir kere gitmiştim yine de ama o zaman da yüzüme bile bakmamışlardı kaynanamla kayınpederim) ama çok üzüldü biraz da kızdı sanırım belli etmese de. sen bilirsin dedi ama akşam ısrar eder mi ederse ne yaparım hiç bilmiyorum :(

merhaba hanımlar
dört ay önce çok sevdiğim kocamla evlendim. evlenmeden önce planımız ailesiyle birlikte oturmaktı. çok kişi söyledi yapamazsın dedi ama kocamı o kadar çok seviyordum ve ailesi o kadar samimi davrandılar ki kabul ettim. ama evlenince işler tersine döndü kaynanam kendi düzeni bozulduğu ve oğlunu çok kıskandığı için hayatı bana zindan etti. yirmi gün içinde olaylar kavgalar çıkmaya başladı. eşimde dayanamadı ve evi ayırmaya karar verdiğimizi söyledi. asıl olaylar bundan sonra başladı tabi. kaynanam yapmadığını söylemediğini bırakmadı. bana olmadık iftiralar attı defalarca evden kovdu kocamı aldattığımı iddia etti. ilk gece çarşafımı göstermediğimden tutun da çeyizime kadar söylemediğini bırakmadı. yani bunlar bilindik durumlar aslında.
asıl konu evimizi ayıralı bir ay oluyor. bende eşimde çalışıyoruz. eşimde kaynanam annemi aradı durumları üstü kapalı da olsa anlatıp onu küçük düşürdüğü için bir aydır annesiyle konuşmuyor. ki son olayı buydu.
bugün de kandil dün bana onlara gitmek istediğini ve benimde gelmemi istediğini söyledi. ben gitmem beni istemiyorlar ne diye gidip kendimi aşağılatıyorum diye karşı çıktım (ki bu olaylar olup evi ayırdıktan sonra bir kere gitmiştim yine de ama o zaman da yüzüme bile bakmamışlardı kaynanamla kayınpederim) ama çok üzüldü biraz da kızdı sanırım belli etmese de. sen bilirsin dedi ama akşam ısrar eder mi ederse ne yaparım hiç bilmiyorum :(

Ben olsam giderdim. Neden;

-Bugün kandil, ben üzerime düşeni yapıp gidip ellerini öperdim.
-Bu mübarek günde eşimi üzmezdim
-Geçen seferki gibi davranırlarsa (yüzüne bakmama vs) bir daha asla gitmemem icin sebebim olurdu.

bnde giderdim cnm ya aynı şekilde bende kaynanamdan evimi ayırdım iftiralar falan altı ay dayandım ayrılalı da 8 a oluyor iki bayramda gittim başka da gitmedim eşim gitmek istemiyıor ama o istese giderim ne de olsa büyüktür onu doğurandır eşin istiyor ise git bir saat otur gel

diğer şeyler affedilebilir ama aldatılıyo gibi bi iftira bence affedilmez, bence kayınvaliden bu günahı için bugün gece boyu dua etsin

diğer şeyler affedilebilir ama aldatılıyo gibi bi iftira bence affedilmez, bence kayınvaliden bu günahı için bugün gece boyu dua etsin

ahahahha cübbeli yclozl :D:D:D:D:D:

Sabaha kadar dua etsin :D ahahahahhaha manyak :D

Canım bugün kandil mübarek gün

Ben olsam Önce ALLAH için sonrada eşim için giderdim... :34:

Onlar utansın yaptıklarından gidersen eğer eşini bir kez daha kazanırsın ama eğer gitmezsem bu tip insanlar bu fırsatı değerlendirir ve kendilerini haklı çıkartmaya çalışırlar...:31:

bende kocamı üzmek istemiyorum ama daha çok yeni herşey. hem ben kabullenemiyorum hemde bu kadar şeyin üstüne hemen muattap olmak istemiyorum. neticede bana yaptıkları az buz değil. üstelik hemen yelkenleri suya indirirsem bir durum daha var ki bize çok yakın oturuyorlar ben barışırsam kaynanam her fırsatta bize gelip gitmeye başlayacak bende evde değilim işteyim evimde kim bilir neler yapacak. beni istediklerinden de değil ayrıca oğullarıyla barışmak istiyorlar oda ben gelmeden gitmeyeceğini söylediği için beni mecburen kabul ediyorlar. hemde bu sefer gidersem onlar da tedbirli davranır yalandan da olsa samimi davranırlar onların oyununa gelir kocam da :(

bende kocamı üzmek istemiyorum ama daha çok yeni herşey. hem ben kabullenemiyorum hemde bu kadar şeyin üstüne hemen muattap olmak istemiyorum. neticede bana yaptıkları az buz değil. üstelik hemen yelkenleri suya indirirsem bir durum daha var ki bize çok yakın oturuyorlar ben barışırsam kaynanam her fırsatta bize gelip gitmeye başlayacak bende evde değilim işteyim evimde kim bilir neler yapacak. beni istediklerinden de değil ayrıca oğullarıyla barışmak istiyorlar oda ben gelmeden gitmeyeceğini söylediği için beni mecburen kabul ediyorlar. hemde bu sefer gidersem onlar da tedbirli davranır yalandan da olsa samimi davranırlar onların oyununa gelir kocam da :(

Biraz taktiksel davranmakta fayda var. Eşini üzerine sıcratmamak icin, ben üzerime düşeni yapıp geldim, ama siz bana aynı cirkeflikle davranıyorsunuz mesajı vermen lazım.

Son düzenleme:
ahahahha cübbeli yclozl :D:D:D:D:D:

Sabaha kadar dua etsin :D ahahahahhaha manyak :D

:1:
ama öyle, ne kadar gözü dönmüş ki kızın namusuna laf etmiş, affedilcek şey var affedilmicek şey var, ama bugün gidip yine tepki çekerse eşi nezdinde kıymetli olacaktır bu aşikar, aslında taktik gereği düşünürsek bencede gitsin, kaynanatör nasıl olsa yine surat sallar ya da ileri geri konuşur eşine der ki bu mübarek günde bile bana bu yaptı, evet evet git güzelim sen

eşin için git ama hiç yüz verme sana yapılanlar hiçte unutulacak şeyler değil...hiçbirşeye dıkunma sana hizmet etsinler yeriden teprenme yüz verme sakın

gitmelisin canım,öpersinde fakat mesefeli olursun o ayrı.ömür boyu görecegin insanlar.konuşmayıp ne yapacaksın mecbur.:31:

merhaba hanımlar

tatlım kinin hiçbirşeye faydası yok.kaynanalarla iyi olmanın yolu iyi olmaktır.kötü olursan hiçbirşeye faydası olmaz akıllanmaz.ve bugün gidersen onun gözünde değerin artar.belki şimdi anlamaz ama ilerde anlayacaktır.değerinde artar.bugün git hem savaba girersin.hem de bir nevi aranız yumuşar..
:16::16:

yalandan barışmış gibi yapacaklar hayatımıza tekrar müdahale edebilmek için. kaynanam çok arsız bi kadın. varsa yoksa kendisi egoist biri. önce onun istediği olacak önce onun gitmek istediği yere gidilecek. önce o pohpohlanacak. hep ben ben ben diyor. oğluna sevgisinden filan da değil ayrıca. bir aydır oğlunu aramıyor oda neymiş küsmüş. allah aşkına söyleyin insan bu kadar sevdiğini iddia ettiği oğlunun sesini duymadan bir ay nasıl dayanır?

Bence gidin en azından eşinizin gönlü olur:16:hem büyüklük sizde kalır ilk adımı sen atmış olursun :48:

Sonraki günlerde bişey yaparsada ben gittim ama o düzelmedi diyebilecek durumda olursun en azından uzlaşmacı olduğunu ortaya koyarsın :38:

sen yokken neden gelip senin evini karıştırsın ki eşinle bu konuyu konuş o zaman canım o ev sizin mahreminizz :51:

böyle kaynanalara gıcık oluyorumm :47:

benimkideee az değill utanmadan gerdek gecesi bizde kalacaklardı çarşaf beklicektiii yuuhhh dimiii bende istemedim ağlayarak annemlere gitmişlerr kaynvalidemle kayınpederim kavga etmişlerrr neymiştee oğlunu elleriyle gerdeğe sokacaklarmışş daha nelerr delirdim resmen ertesi günde yola cıkacaklardı sabah geldiler kaynvalidem bez çarşaf görmek istedi bende yatak odasında dedim gitmiş karıştırmış bakmışş

darısı kızının başınaaaaa kultur görgü denen bişey yokk sanki oğulları bilmiyor !! hem kime neee :47:

yani canım benimkide seninkinden aşağı kalmazz Allah akıllll versinn:19:

:1:
ama öyle, ne kadar gözü dönmüş ki kızın namusuna laf etmiş, affedilcek şey var affedilmicek şey var, ama bugün gidip yine tepki çekerse eşi nezdinde kıymetli olacaktır bu aşikar, aslında taktik gereği düşünürsek bencede gitsin, kaynanatör nasıl olsa yine surat sallar ya da ileri geri konuşur eşine der ki bu mübarek günde bile bana bu yaptı, evet evet git güzelim sen

:) Cok hoşuma gitti.

benim anlatmak istediğim de buydu aslında.

kimsenin mesajıyla dalga geçme hakkınız yok. .yorumlara saygılı olmanız lazım. .

Forumun avukatı mısınız, yoksa benim takipçim misiniz? Ona göre özlü söz hazırlayacağım.

Ben onu tanımasam, samimiyetine inanmasam yorum yapmam zaten?

Size kısaca; sakin ol şampiyon, demek istiyorum.

Son düzenleme:
Back
X