• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kaynanamın elini öpmemi istiyor :(

ben zaten evi ayırdıktan sonra gittim bir kere yüzüme bile bakmadıkları yetmezmiş gibi ben evden çıkınca kocama kızmışlar bunu niye getirdin getirme biz istemiyoruz diye. aynı şekilde üç gün önce kocama ulaşamamışlar sabah merak etmişler ki biz işe beraber gidiyoruz ona ulaşamayınca beni aramıyorlar ablasını arıyorlar ulaşamıyoruz ara geline sor diye. barışmaya gönlü olan insan için bence güzel bi bahaneydi beni arayabilirlerdi. kaldı ki biz beraber gidiyoruz bana da bişey olmuş olabilirdi beni de merak etselerdi o zaman.
onlar için sadece oğulları önemli. benim bi hükmüm yok. zaten kaynanam her seferinde boşanın diye kocama baskı yapıyor. :(

:) Cok hoşuma gitti.

benim anlatmak istediğim de buydu aslında.

Forumun avukatı mısınız, yoksa benim takipçim misiniz? Ona göre özlü söz hazırlayacağım.

Ben onu tanımasam, samimiyetine inanmasam yorum yapmam zaten?

Size kısaca; sakin ol şampiyon, demek istiyorum.

kusura bakmada herkes kimin ne samimiyette olduğunu bilemez.ben ne biliyim sizin yclozl kullanıcısını bildiğinizi yada burası geyik sohbet yeri değil ki herkes birbirine yorum yapıyor.onu tanıdığınızı sadece siz biliyorsunuz.herkeste bilmek zorunda değil

Son düzenleme:
kusura bakmada herkes kimin ne samimiyette olduğunu bilemez.ben ne biliyim sizin yclozl kullanıcısını bildiğinizi yada burası geyik sohbet yeri değil ki herkes birbirine yorum yapıyor.onu tanıdığınızı sadece sil biliyorsunuz.herkeste bilmek zorunda değil

tabi ki o konuda haklısın zamanla görüyosun kim kiminle ne derece samimi...o benim doğaçlama yorumlarımı sever ben onun mantıklı yorumlarını severim geçinip gidiyoruz Allah bozmasın :)

kusura bakmada herkes kimin ne samimiyette olduğunu bilemez.ben ne biliyim sizin yclozl kullanıcısını bildiğinizi yada burası geyik sohbet yeri değil ki herkes birbirine yorum yapıyor.onu tanıdığınızı sadece siz biliyorsunuz.herkeste bilmek zorunda değil

O zaman yaptığım yoruma yorum yapmayın, kuralları uygulayıp kötü içerik butonuna basın.

Ben nerde ne konuşulacağını, hangi cümlenin kaldırılacağını iyi bilirim merak etmeyin; bana had bildirmek sizin üstünüze vazife değil. Zabıta gibi dolanmayın peşimde lütfen.

O zaman yaptığım yoruma yorum yapmayın, kuralları uygulayıp kötü içerik butonuna basın.

Ben nerde ne konuşulacağını, hangi cümlenin kaldırılacağını iyi bilirim merak etmeyin; bana had bildirmek sizin üstünüze vazife değil. Zabıta gibi dolanmayın peşimde lütfen.

peşimdemi ? ben sizi ilk defa bu konuda gördüm
ve had bildirmek demişsiniz.ben kavga etmedim daha önce bu forumda ve davranışlarımı kontrol etmesinide bilirim.had da bildirmiyorum.sadece yorum yazdım size küfürmü yazdım sanki ben öyle gösteriyorsunuz herkese.

peşimdemi ? ben sizi ilk defa bu konuda gördüm
ve had bildirmek demişsiniz.ben kavga etmedim daha önce bu forumda ve davranışlarımı kontrol etmesinide bilirim.had da bildirmiyorum.sadece yorum yazdım size küfürmü yazdım sanki ben öyle gösteriyorsunuz herkese.

Uzatmayalım lütfen. Arkadaşın konusu dağılmasın. Kimseye birşey göstermiyorum ben, herkes okuyor görüyor.

Hoşçakalın.

velhasılı tatlım sen eşinin hatrına git eğer eşin akşam ısrar ederse, ama mesafeli ol, bide evime girer falan demişsin anahtar verme o kadar samimiyete gerek yok

canım, sen zaten gitmişsin ve gene de saygısızlık görmüşsün. buna eşin de şahit ki "niye getirdin onu" demişler eşine. buna rağmen eşin sana gidelim diyorsa inan gitmediğinde sen kötü olacaksın. yarın eşin onların yaptıklarını unutup seni suçlu bulabilir. erkek beyni bir garip çalışır bunu unutma.

sen git, gitmeden eşine de " ben daha evvel gittim böyle dediler, şu an gururumu kırıp gidiyorum, sırf senin hatrına" de... gene aynı şeyi yaparlarsa ki yaparlar, orada hiç bir şey deme. dönüşte eşine "bu 2dir senin hatrına gidiyorum aşağılanıyorum, sen benim durumumda olsan ne yaparsın, benden beni bu derece kötü duruma düşürecek şeyler isteme artık" de...

eşin neyin ne olduğunu görür. yok büyüklük ederler de sana saygılı davranırlarsa da ne güze barışmış olursunuz. siz ikiniz ne kadar mutlu olursanız olun, aileler ile sorun varsa illaki bir gün bir yerden patlak verir demedi deme.

tamam kendini ezdirme ama şu durumda git. sen kazanırsın.

ben vermesem de o eşimden bi şekilde alır duygu sömürüsünü çok iyi yapabilen bi kadın. bi ara da intihar edicem diye tutturmuştu :(

o zaman şöyle yapalım, eşinle akşam konuş sakin sakin, seni çok seviyorum ve huzurumuz kaçsın istemiyorum,senin hatrın için bu akşam seninle gelicem ancak bundan sonraki ailevi ilişkimizi seviyeli bi şekilde sürdürmek istiyorum, annene evimizin anahtarını vermek ya da onların yanında tartışmak gibi bi durumumuz olmasın de... ne laflar ettim beahh :1:

yok ya onu da defalarca denedik annesinin rahat duracağı yok. kaç defa affettim yaptıklarını yine başa döndük. eşim de bunu biliyor. ama şu durumda üstelik o talep etmişken ne yapacğaımı şaşırdım :(

ben ce de bu mübarek günde eşini kırma,gitmek istememek te çok haklısın ama böyle özel günlerde de vazife olarak ziyaret etmek gerek sen de gittiğin zaman mesafeli davran,baktın ki yapmacık bir şekilde sana iyi davranıyolar fazla yüz göz olmadan (eşinin de gözüne batmayacak şekilde) mesafeni koru ki barışsanız bile senin evine çok sık gidip gelecek cesareti bulamasınlar sonuç itibariyle eşinin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz benim kayınpeder de bana neler yaptı ne paralarımı yedi ama mecbur gidip görüyorum hem bak ne güzel güç sende eşin allahtan anlayışlı biri sen olmadan gitmiyo,tek başına gitse k.validen doldurur da doldurur oğlunu :47:

o zaman şöyle yapalım, eşinle akşam konuş sakin sakin, seni çok seviyorum ve huzurumuz kaçsın istemiyorum,senin hatrın için bu akşam seninle gelicem ancak bundan sonraki ailevi ilişkimizi seviyeli bi şekilde sürdürmek istiyorum, annene evimizin anahtarını vermek ya da onların yanında tartışmak gibi bi durumumuz olmasın de... ne laflar ettim beahh :1:

Aynen ben de boyle yazacaktim, once davrandin, sen benden fazla yasayacaksin yclozi.

ben zaten evi ayırdıktan sonra gittim bir kere yüzüme bile bakmadıkları yetmezmiş gibi ben evden çıkınca kocama kızmışlar bunu niye getirdin getirme biz istemiyoruz diye. aynı şekilde üç gün önce kocama ulaşamamışlar sabah merak etmişler ki biz işe beraber gidiyoruz ona ulaşamayınca beni aramıyorlar ablasını arıyorlar ulaşamıyoruz ara geline sor diye. barışmaya gönlü olan insan için bence güzel bi bahaneydi beni arayabilirlerdi. kaldı ki biz beraber gidiyoruz bana da bişey olmuş olabilirdi beni de merak etselerdi o zaman.
onlar için sadece oğulları önemli. benim bi hükmüm yok. zaten kaynanam her seferinde boşanın diye kocama baskı yapıyor. :(

bunu kocan mı anlattı sana,bence kocanda da çok hata var.madem annesiyle aranızın düzelmesini istiyor 2 tarafa laf taşımamalı.kocan oradan laf getiriyorsa senden de oraya götürüyordur:50:

gidin ellerini öpün hayırlı kandiller dileyin sizi üzerselerde o onların suçu ama gitmek size düşer

canım ben de görüşmüyorum eşimin ailesi ile ki sen daha çok yeni evlisin ben 8 yıl yaşadım onlarla...senin yaşadıklarından çok daha fazlasını yaşadım..üstelik bana eşim teklif dahi edemez gidelim falan diye ama ben bugün mübarek kandil diye 10 ay sonra eşimin annesini arayıp kandilini kutladım.ki eşime sormadımda söylemedim de.bunu sadece Allah'tan korktuğum için ve ailemden aldığım terbiye için yaptım.eşimde anneside bilmese Allah bilir...bence sen git eşin için sonra yine mesafeni koy...3 günlük dünya kimseye kin duymakla yada nefretle geçmesin..affet demiyorum sadece sen üstüne düşeni yap vicdanın rahat olsun..

Bende gidin diyenlerdenim.

Herseyden en onemlisi bugun Kandil buyukluk sende kalsin ve git belki sana yaptiklarindan utanirlar. Ha olmadi mi birdaha gitmezsin olur biter.

Ama sen simdi gitmezsen e$in yalniz giderse e$ini sana karsi doldururlar (bak iste kandil de bile gelmedi de falanda filanda) buna firsat vermemelisin bence.
Hemde sen onlar icin degil kocan icin gideceksin sana kotu davranirlarsada kocan da bida zorlamaz herhalde.

Back
X