Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Bi iki yıldır kavga dövüş vardı evde ama tahmin etmezdim bana bunu yapıcağını.Çok fenayım ağlıyorum şu an. Liseden sevgilisiyle facebook da karşılaşmış.Onu seviyormuş.Benle bağı kalmamış.Ayrılalım aldatma bana göre deil dedi.kadın da evliymiş meğer ki.Ama ayrılıyormuş oda.Bugün kocamın kankisine numara yaptım o gibi davrandım. adamla konuşuyormuş kadın demiş ki herşeyi göze aldım hayatımı silip emreye gidicem. kadın burada yazıyormuş kankisi dedi mesaj yazmış bir de aç şu siteyi oku diye tabi kocam sandı beni.galiba kocam kadının hissiyatından emin değilmiş kankisi de ondan göndermiş sitenin adresini.Ne yapıcam ben şimdi Allahım?

Ben yazacaklarımı yazdım.Eğer bir an önce kurtulmazsanız bu bulunduğunuz psikolojiden; siz onurunuz, hayatınız çok yara alacak ..

O aklınızdan geçenler için mutlaka bir uzmana görünmelisiniz.. Bu size inanın çok iyi gelecektir.

ALLAH yardımcınız olsun ...

Söylenebilecek pek birşey yok açıkçası . Eşiniz açıkça söylemiş size olanları . Durumu araştırarak sinirlerinizi yıpratmayın . Onlar rahat rahat uyurken , siz kendinizi paralamayın .

İki evli bulmuş demek birbirini..

Tencere kapak gibi..

İki karaktersiz karar verdiğse,sizde eşinizi süründürün yada yol verin gitsin..

çok zor bi durum:50:allah sabır versin yardımcın olsun canım.güçlü olmaya çalış.biliyorum çok zor bi durum ama hayatının merkezine kocanı değil kendini koy.kendi gururunu koy.seni o kaybetmiş.sen onu değil!!bunu sana yapan o lise aşkını da bi kadın için bırakır emin ol.hiç bişey senden kıymetli değil.defolsun gitsin.şeytanından bulsun.

Esinizi tebrik ederim:51: bak acik acik soylemis aldatmak bana gore degil diye ayrilalim demis:27: bunu uzerine ne denilirki?? zor bir durum. Allah yardimciniz olsun

Esinizi tebrik ederim:51: bak acik acik soylemis aldatmak bana gore degil diye ayrilalim demis:27: bunu uzerine ne denilirki?? zor bir durum. Allah yardimciniz olsun

Evet açık açık söylemiş..Tabii tebrik etmek lazım; evli bir bayana göz koymuş lise aşkı bahanesiyle ve şuanki eşinden vazgeçmiş evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..

Kadında çok dürüst davranmış.. Kocasını başka kocaya tercih etmiş, oda evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..

Evet tebrik ediyorum !!!

Evet açık açık söylemiş..Tabii tebrik etmek lazım; evli bir bayana göz koymuş lise aşkı bahanesiyle ve şuanki eşinden vazgeçmiş evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..

Kadında çok dürüst davranmış.. Kocasını başka kocaya tercih etmiş, oda evlenmeden önce kullanamadığı aklıyla..

Evet tebrik ediyorum !!!

bende seni tebrik ediyorum canım benim yazcağım cevabı yazdığın için:65::52:

Evet tebrik ediyorum !!!

Hepinizi tebrik ediyorum:52::52::65:

Arkadaşım adam sizi gözden çıkarmış olay açıkça kopmuş bitmiş. Daha düşünecek birşeyiniz yok. Çünkü en iyiihtimalle ikna edecek olsanız emin olun bir gün misliyle geri teper. Döner dolaşır aynı noktaya gelirsiniz.Eşiniz bu kadar rahatça söylemişken , neden kavga ediyordunuz probleminiz neydi diye sorma gereği bile duymuyoruz farkındaysanız
Film kopmuş ..

çok zor bir durum ama güçlü omaya çalışın , ikna etseniz siz onu sevebilecek misiniz bundan sonra onunla hayat geçirebilecek misiniz ? gurur yapmayın bence hiç ,yol verin gitsin herkes hak ettiğini bulur bir gün? ilahi adalet yerini bulur yarın bi gün sevgilisi başka bi adam bulur o da aynı duruma düşer belli mi olur ? siz kimseye kendinizi ezdirip küçük duruma düşürmeyin gerekirse psikolojik yardım alın bu aşamada belki sizin içinde böylesi daha iyidir , bir kapı kapanır başka nice kapılar açılır. bize şer görünen bizim için hayır olabilir.

saka gibi yahu, nerdeymis bu adamin akli ?

o zaman evlenseymis, insan harcamak bu kadar kolay mi? seninle evlendim ama simdi kacirdigim firsatima geri donmek istiyorum, sana da eyvallah ....ooohh suyundan da koy...

ya gecenlerde yine bi facebook konusu vardi, ama facebook da degil suc, milletin icinde kalmislari cikardi ortaya,insanlarin tiniyeti pis !

arkadasim sizde 5 dakika dusunmeyin valla, ben sana yillarimi vercem, coluk cocuk vercem, sende askin depresti diye beni bosayacaksin, gerci sizden gidenleri geri getirmez ama yanina birakmayin derim ben, alabilceginiz ne varsa alin esinizden, baldiri cibil gitsin bakalim eski askinada ! fesuphanallah!:67:

çok zor bir durum ama güçlü omaya çalışın , ikna etseniz siz onu sevebilecek misiniz bundan sonra onunla hayat geçirebilecek misiniz ? gurur yapmayın bence hiç ,yol verin gitsin herkes hak ettiğini bulur bir gün? ilahi adalet yerini bulur yarın bi gün sevgilisi başka bi adam bulur o da aynı duruma düşer belli mi olur ? siz kimseye kendinizi ezdirip küçük duruma düşürmeyin gerekirse psikolojik yardım alın bu aşamada belki sizin içinde böylesi daha iyidir , bir kapı kapanır başka nice kapılar açılır. bize şer görünen bizim için hayır olabilir.

Kocam kötü biri deildir.Seni hiç aldatmadım. aldatmam. amma birlikte yapamıyruz.O olmasa yinne ayrılırdık dedi.sadece yeni rastlamış kadına ve hala sevdiğini fark etmiş.Uzun süre kopmuşlar.kadının da sorunlu kocası varmış.Ayrılıormuş.Tesadüf diye yemin ediyor.İnanayımmı

madem sırtınızdan vuruluyorsunuz,o zaman;

evinizi terketmeyin,onun gitmesini sağlayın..
hemen boşanmayın,işi kolaylaşmasın,süründürün..
manevi ve maddi tazminat alabileceğinizi düşünüyorum,bir araştırın..
tedbir nafakası bağlatın (çalışmıyorsanız)
sıkılınca da tüm bunlardan,boşayın gitsin..

Allah yardımcınız olsun..

madem sırtınızdan vuruluyorsunuz,o zaman;

evinizi terketmeyin,onun gitmesini sağlayın..
hemen boşanmayın,işi kolaylaşmasın,süründürün..
manevi ve maddi tazminat alabileceğinizi düşünüyorum,bir araştırın..
tedbir nafakası bağlatın (çalışmıyorsanız)
sıkılınca da tüm bunlardan,boşayın gitsin..

Allah yardımcınız olsun..

Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam

Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam

hayatım,bu durumda kalbine söz geçirebiliyor olmalısın ne yazık ki..
artık başkasını seven biri o..bunu böyle düşün..
mantıklı düşünmeye çalışmalısın..
çok zor biliyorum,çookk zoorrr :59:

herşey yolunda mıydı evliliğinizde?
durup dururken mi oldu yoksa?

Kocam kötü biri deildir.Seni hiç aldatmadım. aldatmam. amma birlikte yapamıyruz.O olmasa yinne ayrılırdık dedi.sadece yeni rastlamış kadına ve hala sevdiğini fark etmiş.Uzun süre kopmuşlar.kadının da sorunlu kocası varmış.Ayrılıormuş.Tesadüf diye yemin ediyor.İnanayımmı

tesadüf olsa ne olur olmasa ne olur ? sadakat bu mudur yani ?siz yapabilyor muydunuz onunla inanın kaçan balık büyük olur derler ya çok doğru. kimseyi gözünüzde büyütmeyin o mutsuzsa eminim siz de mutsuzdunuz onunla. bi söz vardı birini seviyorsan serbest bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır. siz hayatınıza bakın kendinizi düşünün, gerisini Rabbime bırakın sadece o herşeyi yoluna koyar gelecek bize neler getirir bilemeyiz.

Back
X