Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

Konunun tamamını okumadım.. Terapi gerektiren bir durum olduğunu düşündüm, yorum yapmadım... Görüyorum ki terapi acilen icap ediyormuş...

Her iki konunun sahibi aynı kişiyken ve her iki konuda da hakarethamiz paylaşımlar bulunduğundan konuların kaldırılması yerinde olur... Bu forumu gerçekten kafası karışmış, dertlerine çare aramak isteyen insanlar ziyaret ediyor, bazen tek cümle onları çok mutlu/mutsuz etmeye yetiyor, onlara kararlar aldırıyor... Farkında olmasak da birilerinin derdine derman olurken başkalarını da doğru yoldan çevirebiliyoruz... Böyle sağlıksız paylaşımların önüne nasıl geçilir bilmiyorum ama çaresine bakılmalı...

Rivera rumuzu bir paylaşımda erkek arkadaşıyla kendi arasında yüzük takan ve bu durumun sorun yarattığı bir kızımıza "Başkalarını boşver, sen sevdikten sonra kimse karışamaz, yüzüğü anne baba için takmıyorsunuz, kalabalığa lüzum yok" minvalinde bir şeyler yazmıştı... Hepimiz ilişkilerimizde çevremizin, ailemizin kabulünün öneminde hemfikiriz sanırım... Birkaç yerde daha denk geldim, bir sanatçıya hayranlığından bahsetmiş, vs... Erkek olduğunu düşündüm bir ara... Demem o ki burada yaşça genç, tecrübesiz kızlarımıza yahut derdinden ne yapacağını bilemeyen hanımlara sağlıksız psikolojilerden gelecek yaklaşımlar kötü sonuçlar doğurabilir... Elbette hiçbirimiz yetkin, ilişki uzmanı değiliz ama en azından böyle aldatmaya, kafa karıştırmaya yönelik hareketler sonlandırılmalı...

Yaşadıklarının ne kadarının gerçek olduğu bir yana aldatılmak gibi güç bir durumu göğüsleyen hanımların halleriyle alay eder gibi olmuş... İnsan kendi kendini takdir etmek için böyle bir acıyı kullanır, sanal bir platformda çift kimliğe bürünür mü? Birine içten bir gülümseme bile yeterlidir kabul görmek için... Bunu yapmak, birinin "yarasını üflemek" bu denli mi zor ki kendini farklı rumuzla "onurlandırıp" buradaki kullanıcılarla tartışmış... Bir rumuzu "dünyayı umursamayan güçlü kadın" diğeri "aldatılan, ezilen aciz kadın"... İlginç bir "gösteri"... Hakikaten garip varlık insanoğlu... Bu sebeplerle her "enteresan fikre" şüpheyle yaklaşılıp her konu sahte sanılıyor, yardımcı olunamıyor... :19:

herkesi slk bi tek kendini akıllı sanıyo herhalde.....nasıl bi ruh hastalığı bu yaaa..bi taraftan kendini acındırma çabası diğer yandan çetrefilli kadın modeli ,ikisini bir arada götürmekte marifet ister heee :10::10::10::10:

konu sahibi banlanmış ve nicki rivera yazıyor:53:
hani o kızdığı kadın var ya,acaba o kadın mıdır diye şüphelenip mesaj yazdığı kadın..
o rivera'ydı..
findeland ve rivera aynı kişi miymiş :44:

Çoğul kişilik sendromu:
dissosiyatif kimlik bozuklugu şeklinde dilimize yerleşmiştir.
genellikle şizofren üst başlığı içerisinde incelensede ondan farklıdır ve tedavi edilebilirdir.
yaşanan güçlü bir cinsel, fiziksel, duygusal vs. travmayı yok saymak, reddetmek, olmamış kabul etmek şeklinde beynin yarattığı bir savunma mekanizmasıdır.
birbirinden habersiz birden çok farklı alt kişilik geliştiren beynin bu anlamda çözülmesi, parçalanması ve zamanla tüm bu kişiliklerin birbirinin içine geçip zaman içerisinde canlanıp sönerek hangisinin gerçek olduğunun dahi bulanıklaşması ile insanı harap eden bir hastalıktır.

yok yahu bildigin erkekti, efendim kocasi onu aldatmis ama cok seviyormus,aslinda onu aldatmazmis, zaten burda esi icin yazilanlara cok sinirlenmis ,bekliyordum ne zaman anlasilacak diye ..

bu sekilde acilmis cok konu var basliklarindan belli, basliklardan biri de "Biz kadinlar neden tanga giyer " yani beni bir erkek acti diye bas bas bagiriyor konu :41:

bisiler yapilsa keske bu sahte uyelikler hakkinda, en azindan telefon numarasi ile uyelikler verilse, bu trollerle nasil bas edilir yoksa, duygu ve zaman israfi oluyorlar..

Nedir bu ya?Bu kadar kişiliksiz,kendini bilmez bir toplum mu olduk biz?Bakıyorum da bu kısıma başka kadınlarla mesajlaşanlar,nişanlısını kuzeniyle aldatanlar.Ne ararsan var...Bu kadar doyumsuzluk,kendini bilmezlik biz bekarları da korkutuyor.

Bütün sayfaları okumadım ama eşimi seviyorum,otelde kalıyor bütün gece ne yapıcam demişsiniz.
Kimseyi yargılamak haddim değil,büyük konuşmakta istemiyorum ama sizin karşınıza gelip bunları söyleyen,size saygı duymayıp bu anları yaşatan birini nasıl olur da hala seviyorum dersiniz anlamıyorum.Belki de ben ettiği kırıcı bir lafta bile tepkimi belirtip mesafemi koyabildiğim için böyle düşünüyorum.
Ama adam size zaten değer vermemiş bir de hala seviyorum deyip değerinizi düşürmeyin.İnsanların zamanla sevgisi bitebilir anlarım ama saygıyı yerle bir etmek doğru değil.Umarım eş takıntınızdan bir an önce vazgeçebilirsiniz.

Son sayfayı şimdi gördüm..Boşa yazmışım onca şeyi.Daha önce ki bir konusuna da yorum yapmıştım sakin sakin.Hatta herkese saygısızca yanıtlar verirken konusunu takip bir kaç yorum yapıp uyarmaya çalışmıştım.Vaktime yazık...​

Son düzenleme:
Bu kadar hikayeyi yazıp oynamaya üşenmemiş mi yahu? Milletin işi gücü yok bizi kafalıyo :1: :1:

arkadaşlarım canlarım kuzularım konu sahibi findeland nasıl rivera olduuu biri bana bunu anlatabilirmi hiçbişi anlamadımmm biyerdede diyoki özellikle riveradan özür dilerim diyo cidden karıştım ben :27:

arkadaşlarım canlarım kuzularım konu sahibi findeland nasıl rivera olduuu biri bana bunu anlatabilirmi hiçbişi anlamadımmm biyerdede diyoki özellikle riveradan özür dilerim diyo cidden karıştım ben :27:

Bu şahıs bildiğin bizi kafalamış arkadaşım :47:
Çifter çifter hesap açıp kendi kendilerine atışıyorlar.
Konuyu kızıştırıyorlar eğleniyorlar.
Bizim gibi gerçekten faydalanmak ve yardımcı olmak amacıyla konuları okuyanlarla dalga geçiyorlar.
Artık nasıl bir mantık nasıl bir eğlence anlayışıysa:68:

Son düzenleme:
Bu şahıs bildiğin bizi kafalamış arkadaşım :47:
Çifter çifter hesap açıp kendi kendilerine atışıyorlar.
Konuyu kızıştırıyorlar eğleniyorlar.
Bizim gibi gerçekten faydalanmak ve yardımcı olmak amacıyla konuları okuyanlarla dalga geçiyorlar.
Artık nasıl bir mantık nasıl bir eğlence anlayışıysa:68:

iyide o mesajı yazdığı nick de rivera, rivera nickiyle rivera arkadaşımdan özür dilerim yazmış konuyu açanda fineland ama rivera gözüküyo ay bu oyunlara kafam basmıyo benim :26:

Eveeeet bir topiğin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz,üye ve konu yalan olduğuna göre konuyu kapatalımda kimse güzel elcağızını,yorumunu boşa harcamasın

Back
X