Kocam maça gidiyorum dedi ama...

Hemen boyle suphelenmeyin lutfen.....simdiye kadar hic bir yanlis hareketi oldumu size karsi,suphelendiginize bakilirsa olmus gibi....:delphin:

Hiç dolambaçlı yollara gerek yok canım... Sen o gece geldiğinde sorsaydın "yağmurda ıslanmadın mı ? Sen maça gitmemişsin ...Neredeydin kociş doğruyu söyle ! " diyiverseydin ya tatlım...
Neyse o zaman dememişsin, geç kalmış değilsin , bugün eve geldiğinde söylersin... Maça gittiğine inanmadığını , tüm sebepleriyle söylersin... Bunu açıkça konuşman aslında ona güvendiğini belirtir bence... Ne bileyim mesela şakayla karışık sor "yoksa arkadaşlarınla okeye filan mı gittiniz hı kızmıcam doğruyu söyle" de diyebilirsin ama açıkça konuş bence...

Hiç dolambaçlı yollara gerek yok canım... Sen o gece geldiğinde sorsaydın "yağmurda ıslanmadın mı ? Sen maça gitmemişsin ...Neredeydin kociş doğruyu söyle ! " diyiverseydin ya tatlım...
Neyse o zaman dememişsin, geç kalmış değilsin , bugün eve geldiğinde söylersin... Maça gittiğine inanmadığını , tüm sebepleriyle söylersin... Bunu açıkça konuşman aslında ona güvendiğini belirtir bence... Ne bileyim mesela şakayla karışık sor "yoksa arkadaşlarınla okeye filan mı gittiniz hı kızmıcam doğruyu söyle" de diyebilirsin ama açıkça konuş bence...
arkadaşa tamamen katılıyorum canım kolay gelsin..:delphin:

ayyyy inanmıorum benimde eşim dünakşam maça gitti burdada hava yağmurluydu onunda maçı o saatlerdeydi ve bende 8 aylık evliyim..aman allahım bu bi işaret olamas dimi.....ama ben şurdan anlayabilirim her maçta bi yerini yaralıo pek becerikli diilde futbolda..dünakşam yina bacağını kanatmıştıkaydirigubbakcemile3

CANISI BELKİ KAPALI HALI SAHASI VARDI ORDA YAPTILAR MACI
-SEN SOR ÖNCE KAPALI HALI SAHASI VARMI DİYE -
BİDE SAF DEĞİLYA KOCAN KÖTÜ BİŞİ YAPSA(başka biri) KAMUFLE İÇİN DİKKAT CEKMEMEK İÇİN ISLATIRDI SAÇI BAŞI....

Ah be güzelim başka bir kadınla buluşacaksa pijamayla niye gitsin ki.
Kaldıki, bence en iyisi sorman. Şimdi adam kuru geldi diye bir halt yediğini sanman ve bunu kuruntu etmen çok ama çok saçma.
Eşinin her hareketinden böyle kuruntulanırsan, kendine zarar verirsin o kadar.
Ayrıca maçtan sonra duş alınır ve kurulanır. Eşin herhalde yağmur altında oynayıp o ıslaklığı ile eve gelecek değil ya. Ben çok halı saha maçına gittim bu yüzden bilirim. Duş alıp öyle çıkarlar yani şüphelenecek bir şey yok benim kanımca.

canım benim eşimde 4 senedir perşembe cuma mutlaka maç yapar bazen ıslak gelir bazen kupkuru ...

aklını ferah tut yoktur böyle bişey herşeyden önce eşine güvenmen gerek ....

a.s.

Evi yakın olanlar evde alıyorlar dujlarını ama..................................

Şaka yapıyorsunuz herhalde, evi yakın olanlar evde duş alırlar diye bir kural mı var arkadaşım.
Bu sözleriniz sadece arkadaşın aklını karıştırmaktan öteye gitmez, adam ister sahada alır duşunu ister evde keyfini bilemeyiz ki.

yaa canım esın bu kadar aptal mı ?
hadı dıyelım yalan soyledı karısını aldatmaya gıden adam esorfmanları ıle gıderdı kı sana ıyıce ınandırıcı olsun bence moralı bozuldu bı sorunu var bunu sana soyleyemıyor

hadı sordun dıyelım ondan gelecek olumlu ve olumsuz cevaba gore kendını hazırla
ya aldattıysa ne yapacaksın bunları çok ıyı dusun ! zaten mantıklı bısı ısed bısı olamaz ama ıyıce dusun cevabı karsında ne yapacaksın?

kapalı sahada mac yapamazlar mı ? hava yagmurlu bu sefer oraya gıdelım dusunuda alıp çıkmıstır
benım esımde mactan sonra çok yorgun olur uyur senın esın nasıl dı ? yorgun mu?

bence bekle 2. sı olursa önüne al acık acık konus

ya da uyrken bi ara kaldır, dun aksam maça gitmemişsin şimdi öle dedin sayıkladın falan de. neredeydin de
bilinçliyken zor alırsın ağzından ama uykuluyken alabilirsin heralde :smiley-cool:

arkadasa katılıyorum..bencede dedıgı cok zekıce...dedıgı gıbı yap..ama caktırma durumu..CADIARZU

be,ce soyle yap cnm esinin telefonundan devamli birlikte maca gittigi arkadasina msj cek su tarihteki macta nasildim nasil oynadim falan gibisinden bak nasil hersey ortaya cikiyor. ben bir dahiyim ya :)

eğeer eşim içk, içse idi o zaman onu sarhoş eder ve öyle ağzından laf alırdım..iömiyorsa bişi diyemeyecem.)

oncelikle esinin islak olmasi gerekmiyor cunku maci kapali bir sahada yapmis olabilir
ikincisi esortmanla gitmis diyorsun benim bildigim maca genelde esortmanla gider erkekler genelde en azindan benim cevremdekiler oyle
ucuncusu madem supheniz var esiniz surekli top oynadigina gore oynadigi arkadaslari cok yakindir ve en azindan biriyle sizde gorusuyorsunuzdur bir bahaneyle arkadasini arayip mesela esim yenildiklerini soyluyor gercekten ogunku macta sizmi yendiniz yoksa yenildinizmi diye bir soru sorabilirsiniz
oda olmadi oyle bir firsatiniz yok gidin icinizdeki kuskuyu esinize acik acik sorarak giderin bence neden icinizi yeyip bitiryorsunuzki

Back
X