Kocam maça gidiyorum dedi ama...

bencede maca gıtmemıs gıbı gorunuyor barız cok acık bellı
nasıl ögrenıceksın bılemıyorum ama neden böyle bır yalan söyledıgını sor ona...

mac oynadigi arkadslarinizi evinize davet edin bi gun ve yagmurdaki maci bir de onlrar sorun.. esinizin yaninda hem de..

bence tepkiler zamanında verilmeli. içinde büyütüp çığ haline dönüştürmeden sormalıydın. şimdi sen daha önyargılı davranacaksın o da daha hazırlıklı olacak. eğer yalan söylemişse -ki öyle olmadığını umut ediyorum- şimdiye kadar bahanelerini çoktan hazırlamıştır.

eger alkol kullanıyorsa esınız.. iyice sarhos edın sonra sorular sormaya baslayın.. sarhoş olan insan ayılınca neler dedını hatırlamaz... ama emın olun sarhoş oldugundan ..
benım aklıma boyle bi fıkır geldi.. a.s.

benide maca götür diyin birgün:smiley-cool:
eger yine böyle bisey olursa
israr edip durun, canim sIkILIyor dersiniz..hihoyyyt

arkadaslar iyi düsünmüsler uykuluyken sorun..
zaten yalan atiyorsa yüzünden veya cok konusup katip karistirmasindan anlarsiniz..kaydirigubbakcemile5

Bence maça gidenlerin eşleriyle görüşüyorsanız onlardan öğrenmek en iyisi.Maça giden arkadaşlarınada bir şekilde sorabilirsiiz.Eşinize hiç sormayın bile.Gitmediyse gitmedim mi diyecek

yalan söylemek kadar oyun yapmakta kötdür bence.. eger gercekten maca gitmişse yada gitmediysede mantıklı bir cevabı mutlaka olacaktır o nedenle sen kötü olabilirsin.. ama acık olur net bi sekilde ona sorarsan o zaman yalan söyleyip söylemedigini tereddütsüz anlarsın... cunkü şüphelerini ona ilettigin anda surat ifadesi konusması herseyi ele veririr.. ama yapmak gereken bi sey varki en umulmadık bos anında onu yakalatıp sormalısın önceden farkettirirsen huzursuzlugunu yalan söylemisse kurmaya baslar kafasında.. ama hersey yolunda giderken "hayatım gecen böyle bişey yaptın ama söylemedigin bişey var sanki " diye konuya girersen işte o zaman anlasılır.. egriside dogrusuda...

canım bende senin yerinde olsam kurtlanırdım .maç konusunda yalan söylediğini düşünüyorum bende gelince sana sen sormadan anlattıklarından dolayı ama hemen aklına kötü şeyler getirip eşini harcama bence süpriz yapmak istemiş olabilir yapacak olabilir yani ama tabiki bu içinde kalmamalı eşini sen tanıyosun eğer ona güvenmediğini hissettirirsen nasıl bi tepki verir bilemem belki haksız yere daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz eşini kırmadan ve iyi sakin bir şekilde sor derim ben yada arkadasların dediği gibi güvendiğin bir arkadasına sor ama öncelikli olarak eşinle konuşmalısın .hadi yalan söyledi ve seni çok üzecek birşey yaptı bu sefer öğrenemedin mutlaka birgün ele verir inşallah böyle şeyler yaşamazsın tabiki emin olmadan suçlama canım anlatabilmişimdir umarım

bencede maçagitmemiş çünkü çok konuşmuş bence yaptığı birhata va onun için çokkonuşmuş genede emin olman için araştır he buarada niye pijamayla gidiyor eşortman giysin veya elbise giysin kafam orda karıştı araya bileceğin maça giden arkadaşları veya eşleri yokmu ağız arasan bilmiyorum zor durum

Direkt sorsan bir halt yediyse bile inak edecektir..
Uykuda sorma isi beni pek sarmadi nedense....nerden cikti simdi yahu...bana güvenmiyor bu kadin...yada bir is ceviriyorsa süphelendi dikkatli olmam lazim gibi düsünceleri olacak.fisfisfis..

En güzeli takim arkadaslarinin eslerinden haber almak...tabiki görüsüyorsaniz...veya mac oynanan yere gidip ordaki yetkililerden dün esimin burda antramani vardi saatini düsürdü...mac kacta bitti saat buldunuzmu gibi bir bahane ile laf almak...:delphin:

Her ne olursa olsun esine caktirma...belkide ortada hicbirsey yoktur...bos bosuna birbirinize güvensizlik yasamayin:delphin:

Direkt sorsan bir halt yediyse bile inak edecektir..
Uykuda sorma isi beni pek sarmadi nedense....nerden cikti simdi yahu...bana güvenmiyor bu kadin...yada bir is ceviriyorsa süphelendi dikkatli olmam lazim gibi düsünceleri olacak.fisfisfis..

En güzeli takim arkadaslarinin eslerinden haber almak...tabiki görüsüyorsaniz...veya mac oynanan yere gidip ordaki yetkililerden dün esimin burda antramani vardi saatini düsürdü...mac kacta bitti saat buldunuzmu gibi bir bahane ile laf almak...:delphin:

Her ne olursa olsun esine caktirma...belkide ortada hicbirsey yoktur...bos bosuna birbirinize güvensizlik yasamayin:delphin:

bencede boyle yap. tanıdıgın ortak arkadasına veya gorusuyosan onları hanımlarına sor olmadı al karsına acık acık sor... şüphe cok kotu bısey cunku senı yer bıtıtır... ınsallah en kısa zamanda aydınlanır ıcın rahatlar mutlu olursın ve kotu bısey yoktur

iyi de zaten bir güvensizlik yaşamış kendisi başında. bunu neden saklasın ki?
ne varsa açık açık sorabilir bence. fikirlerini düşüncelerini ve çıkarımlarını söyler eşinin de yapacak mantıklı bir açıklaması olur illaki. baktın gördün açıklamaları mantıklı gelmiyor sana bir dahakine daha temkinli olursun o zaman. gizli yapılan iş mutlaka ortaya çıkar bence içini ferah tut aynı zamanda da. :1rolleyes:

valla yazdım yazdım sildim.hiç birşey diyemiyorum.mevlam yar ve yardımcınız olsun.içinize ferahlık vermesi için rabbime duacıyım.

Bence direk sormalısın neden kuru geldiğini?maça gitmediğini düşündüğünü söylemelisin ona.

Eşimde bazen halısaha maçına gidiyor,gelince çantasını kontrol ediyorum(güvenirim fakat açık kapı herzaman vardır,çaktırmadan kontrolüm altındadır.)çorapları terlimi,kirlenmişmi,havlusu ıslakmı.kuruysa neden kuru diye sorarım.Sorarım ben yani...Seri bir şekilde sorarım.Hatta şöyle birşey var. halısaha zemininden ayakkabılarının zeminine siyah pul pul plastik parçacıkları yapışıyor,eğer kapının önü bunlarla doluysa he..tamam maçtan geliyor diyorum.Eee kadınız... saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor.isterse 10 değil 30 sene geçsin erkeğin üzerinden gözünü indirmiyeceksin.içten içe takip hep olmalı...hissettirmeden..a.s

Fakat şu da olabilir,senin onaylamadığın bir arkadaşıyla görüşmesi gerekti,senin tepkinden çekindiği için böyle maçı bahane etti.Şimdiye değin bir sorununuz yoksa eşinizin sizi üzecek bir durumda bulunması için çok sorumsuz bir insan olmalı.Yazınızdan öyle biri olmadığını algılıyorum.Bence küçük bir şey var bu olayda. ama sizi atlatamamış.
Peki birde maç günü yapılan telefon görüşmelerine bir göz atsan çaktırmadan.....mirmirmirmir

hiç evelemeden gevelemeden eğilip bükülmeden açıkça sorun eşinize.bişey merak ettim yorgunmuydu (misal benim eşimde maça gittiğinde çok koşunca yanakları ve burnu çok kızarır)yağmuru geçtim terli olması gerekirdi bi kere.

konuşmayı açınca(yanlız ne olursa olsun soğuk kanlı ve sakin olmalısınız )
nerden çıktı şimdi bu derse eğer sen düşündürdün dersin neden derse birincisi spor çantası meselesi ikincisi yağmurlu bir gün ve kupkuruydun daha evvel hep ben sorardım nasıl geçtiğini bu sefer sormadan sen anlattın dersin..son olarak kafam karıştı kendim kendime yorum yapacağıma sen anlat ben dinlerim söylemek istediğin bir şey varsa dersin kolay gelsin

ben de olsam esime direkt sorardim. daha onceden guvenini sarsan seyleri olmadiysa neden kuruntu yapiyorsun. belki senin tasvip etmeyecegini dusundugu yere bir yere gitti, arkadaslari ile takildi vs.

acikca sorardim, ve hani nereye gittin degil.
ben senin kesinlikle maca gitmedigini biliyorum, neden bana yalan soyledin diye gir isin icine. tahmin degil de sanki elinde somut seyler varmis gibi.

beni neden salak yerine koymaya calsiiyorsun, sen saklasan da ben ogrenemez miyim saniyorsun vs vs. ama iyi oyna. sorarak ogren.

Back
X