- Konu Sahibi kadersiz0101
Benim tanıdığım biri 4 çocuğuyla gitmişti kadın sığınma evine. Kesinlikle araştırın, alma ihtimalleri çok yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapsın öldürülmeyi mi beklesin o evde?Hiç mi haberleri okumuyorsunuz?
Uzaklaştırma alsa ne olur?
Daha da kinlenecektir.
Bence sessiz olun, huyuna gitmeye çalışın, göze batmayin, bosanicam falan deyip iyice düşman yaratmayin kendinize.
Sizin elinizde ne bir mesleğiniz var, ne siginabilecegini bir aileniz, yapmanız gereken para biriktirmek ilk etapta, bir mesleki beceri kazanmaya çalışmak.
Sakın tekrar ayni aptallığı yapmayin, önce para ve meslek; sonra çekip gideceksiniz.
Ne sığınma evi ne de başka bir şey çözüm, sizin ve kızlarınızın sonunu kötü yola düşürürsünüz bu şekilde bomboş kaçarak.
Ya yu demeden önce aklınızı biraz kullanın, kaçınca bulamayacak mı cidden dünyadan bu kadar kopuk olmayın, bu kadın nereye kaçsın ayrıcaNe yapsın öldürülmeyi mi beklesin o evde?
Seni öldürürüm diyen adamla mı yatsın .
Huyuna mı gitsin?
Adam piskopat manyak siz ne diyorsunuz ya
Senin aklını kullanmak zorunda degılım.Ya yu demeden önce aklınızı biraz kullanın, kaçınca bulamayacak mı cidden dünyadan bu kadar kopuk olmayın, bu kadın nereye kaçsın ayrıca
+1Hiç mi haberleri okumuyorsunuz?
Uzaklaştırma alsa ne olur?
Daha da kinlenecektir.
Bence sessiz olun, huyuna gitmeye çalışın, göze batmayin, bosanicam falan deyip iyice düşman yaratmayin kendinize.
Sizin elinizde ne bir mesleğiniz var, ne siginabilecegini bir aileniz, yapmanız gereken para biriktirmek ilk etapta, bir mesleki beceri kazanmaya çalışmak.
Sakın tekrar ayni aptallığı yapmayin, önce para ve meslek; sonra çekip gideceksiniz.
Ne sığınma evi ne de başka bir şey çözüm, sizin ve kızlarınızın sonunu kötü yola düşürürsünüz bu şekilde bomboş kaçarak.
kadersiz0101,Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kocama boşanmak istediğimi çocuklarımı alıp gideceğimi söyledim gün içinde mesaj ile bana seni öldürürüm çocukları da öyle bı halt yiyemezsin dedi ailem sahip çıkmıyor kadın sığınma evine alıp almicaklari belli değil napcam bilmiyorum bu mesaj ile polise gitsem beni çocuklarımı kurtarirlarmi yardım lütfen !!! Dayanacagim kimsem yok başka sehire gidersem beni bulursa herşey yapabilir korkuyorum
Polise gidinDaha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kocama boşanmak istediğimi çocuklarımı alıp gideceğimi söyledim gün içinde mesaj ile bana seni öldürürüm çocukları da öyle bı halt yiyemezsin dedi ailem sahip çıkmıyor kadın sığınma evine alıp almicaklari belli değil napcam bilmiyorum bu mesaj ile polise gitsem beni çocuklarımı kurtarirlarmi yardım lütfen !!! Dayanacagim kimsem yok başka sehire gidersem beni bulursa herşey yapabilir korkuyorum
Kardeşim geçen konunda seninle telefon numarası paylaşmıştım arayıp bilgi aldın mı, süreci öğrendin mi ? Evet İstanbul'da olmayabilirsin ama illaki seni yönlendireceklerdir dedik. Ayrıca paranı topla bankaya koy hırsızlığa veya çaldırmaya karşı hesap aç yanında kart olsun dedik. Bunları yaptın mı? Hiçbirini yapmadan adama neden direkt evden kaçacağım diyorsun, boşanacağım diyorsun? Adam zaten psikopat manyağın teki diye sen demedin mi öldürür keser demedin mi ? Şimdi neden kör göze parmak misali uyuyan kurtu uyandırdın? Tüm prosedür işlemlerini vs halledip harekete geçecektin . Bir an önce bakanlığı 183ü ara ibb 4448086 kadın danışma hattını ara nasıl bir yolu izlemen gerektiğini öğren, internete ulaşımın var bu kurumlara da ulaşabilirsin. Lütfen eğer harekete geçmeyeceksen senden vazgeçtim çocuklarının can sağlığı ve ruh sağlığı için adamı daha fazla kışkırtma.Eğer İstanbul'da iseniz kadın destek ve sığınma evleri için 444 8086 yı arayabilirsiniz. Farklı şehirde iseniz de rn azından fikir sahibi olmak için veya sizi yönlendirmeleri için de görüşebilirsiniz. Evi terk edeceğinizi çocuklar dahil kimseye söylemeyin Allah muhafaza engellemek için şiddete başvurmasın kimse. Paranızı da nakit olarak üzerinize almak yerine banka hesabında tutup kart ile harcama yaparsanız en azından hırsızlık vs için de tedbir olur. Umarım sizin ve kızlarınız için yarınlar çok güzel olur, Rabbim feraha kavuştursun![]()
Polise gidin ve can güvenliğinizin tehtit aldinda olduğu söyleyin, sizi kadın sığınma evine yerleştirirler, korkmayın gerekirse çocukları yurda verin ve iş bulmaya çalışın bu sırada, bir düzen kurana kadar biraz sıkıntı cekersiniz mutlaka , size tavsiyem sadece polise ve devlete sığınmanızDaha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Alırlar da orası da sadece 6 ay alıyor yaDaha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Çocuk sayısının bir önemi yok. Erkek çocuğunuz varsa onun yaşı tutmuyorsa aynı ildeki çocuk hizmetlerine bağlı kurumda kalır çocuğunuz. Alo 183 ü arayarak durumunuzu ayrıntılı anlatırsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz yada şikayetci olabilirsiniz. Veya ilinizde Şönim varsa ora ile görüşebilirsiniz oradan size hukuki süreç hakkındada bilgi verirler. Konuk evinde kalma süresi kısıtlı bunu göz önünde bulundurun lütfen.Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Evet aradım bilgi aldım kabul ederlermiş çocuklarımla beni çok mutlu oldum şükürler olsun kurtuluşum var artıkÇocuk sayısının bir önemi yok. Erkek çocuğunuz varsa onun yaşı tutmuyorsa aynı ildeki çocuk hizmetlerine bağlı kurumda kalır çocuğunuz. Alo 183 ü arayarak durumunuzu ayrıntılı anlatırsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz yada şikayetci olabilirsiniz. Veya ilinizde Şönim varsa ora ile görüşebilirsiniz oradan size hukuki süreç hakkındada bilgi verirler. Konuk evinde kalma süresi kısıtlı bunu göz önünde bulundurun lütfen.
Çok sevindim sizin adınıza. Şiddet varsa polisle beraber gidip darp raporu almanızı tavsiye ederim. Rapor boşanma sürecinde çok önemli oluyor bilginiz olsun.Evet aradım bilgi aldım kabul ederlermiş çocuklarımla beni çok mutlu oldum şükürler olsun kurtuluşum var artık![]()