kocam metresi ve 3 aylik bebekleri

Lindel

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
43
38
Merhaba ben Ezgi. Benim hikayemde burda paylasilan cogu insaninki gibi. Bir koca bir aldatilma ve bir metres var.

Ben Belcikada yasiyorum esim olacak adamsa Amasyada yasiyordu. 5 senedir birlikteydik ve 1.5 sene once evlendik. Bu suredir vizesinin cikmasini bekliyorduk. sonunda cikti ben evimizi dayayip dosedim herseyi hazir ettim. Biletini aldim yol parasini yolladim. Geldi. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Buraya gelmesinin 5. Gununde beyefendinin baska bir kadindan 3 ay once cocugu oldugunu ogrendim. Gectigimiz yaz zaten bu kadindan atilan mesaji kendi gozumle gormustum fakat insan konduramaz ya. Ben de konduramadim. Turlu yalanlar soyledi sadece borc istedigini o sahistan fakat korktugu icin bana soyleyemedigini soyledi.
kadinin zaten evli 2 cocuk annesi oldugunu boyle biseyin mumkun olmadigini soyledi. Beni paranoyaklikla sucladi. Kendimden suphe duymama sebep oldu.

Ben buna inandim mi? Hayir inanmadim. Insanin kalbinde bir agirlik olur ya. Aynen oyle yuregimde o agirlikla bu senaryoyu hergun bastan sonra gozden gecirerek tam 8 ayim gecti. Bie gun huzurla uyumadim ve bu isin pesini birakmadim. Arkadasimla hatta dalga gecerdik yoksa cocugu mu var da bana soyleyemiyo diye. Ucuk bi fikir ya.

Dun ogrendim ki o sahistan gercekten de cocugu varmis. Ustelik soyledigi gibi kadin evli ve iki cocuk annesi. Ustelik bana kizimiza Belis adini verelim ben ruyamda gordum dedigi isim. Yikildim mi desem yani desem bilmiyorum. Tum ailesinin haberi varmis. Gidip cocugu görmüşler. Ve bana hala diyo ki ezgi ben seni seviyorum buraya senin icin geldim. Boyle bi sevgi boyle bir alcaklik yok.

Neden mi buraya yaziyorum. Ornek olsun diye benim bu yaptigim hata. Asla ama asla benim gibi birileri varsa burayi okuyan. Sizinle denk olmayan bir insanin sozlerine kanip da kendinizi yakmayin. Yikildim evet ama cok sukrediyorum Allahima ki benim cocugum yok. Artik ne gibi bi yol izliycem bilmiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin. Zina davasi mi siddetli gecimsizlik mi? Nasil bosanayim?

Kadın evli ise eşinizin ailesi nasıl gidip bebeği görebiliyor. Bu kadının kocası nerde ? Çeyrek altın takmaya gitmemişlerdir herlde yanlışmıyım ????

Kadin kocasiyla bosanma asamasindaymis dedigine gore. Sanirim ailesiyle kaliyo bu yuzden ya da tek. Sakin sesini cikarma gitsin karsinin yanina biz bebege bakariz demisler. Tabi bunlar kadinin soyledikleri. Ailesiyse inkar ediyo yeni ogrendiklerini soyluyolar.

Ezgicigim kadın evli ise kocası demiyor mu hatun sen beni aldattı mi ne iş diye

Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..

dava açın zaten orta da çocuk var inkar edemez alın tazminatınızı dayayıp döşediğiniz evinizde de gül gibi yaşayıp gidersiniz. Dediğiniz gibi siz yol yakınken görmüşsünüz herşeyi şimdi o kadın hayrını görebilecekse eğer alsın bi tarafına .. o adamı.

Kadin kocasiyla bosanma asamasindaymis dedigine gore. Sanirim ailesiyle kaliyo bu yuzden ya da tek. Sakin sesini cikarma gitsin karsinin yanina biz bebege bakariz demisler. Tabi bunlar kadinin soyledikleri. Ailesiyse inkar ediyo yeni ogrendiklerini soyluyolar.

E kasının kocası o bebeği kimden biliyor, durum karısık. Nasıl insanlar bunlar aklım almıyor! Resmen kullanmışlar sizi.
Dava için bir avukat ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.

öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum yaşamışsınız. sanırım Türkiyede evlenip Belçikaya bildirdiniz. yakın zamanda benzer bir olay teyzemin başından geçti. önce Türkiyede esaslı bir avukat bulun, şöyle kıçındaki dona kadar alan türden, sonra da bence zinadan açın davayı zaten ortada bir çocuk da var, kanıtlamanız zor olmaz.
sonra Belçika makamlarına durumu bildirin ve sizinle yurt dışına çıkabilmek için evlendiğini belgeleyin ve oturma iznini iptal ettirin.
ben olsam böyle bir yol izlerdim. hukukçu değilim ama dediğim gibi teyzemden biliyorum biraz durumları.

Kocasinin haberi varmis. Bebek onun uzerine kayitliymis. Zaten bosanma asamasindalarmis. Ben de anlamadim ya. Nasil bir oyun nasil bir tezgah. Gercekten anlamadim. Soktayim hala..
adam onun olmayan çocugu nufusunami almis hayrina?

zaten evlilik içinde doğan bebeğin babası kocadır Türk kanunlarına göre, başka şansı yok. onların davası zinadan mı biliyor musunuz?

Nasil bisey bu boyle ya okudum okudum dicek kelime bulamiyorum Allah yardimciniz olsun cok karisik bi olay

Henuz oturum alamamisti. Haftaya randevu vermislerdi Allahtan. Simdi bana mesaj atti ve turkiyeye geri dondugunu soyledi. Ben de urkutmemek icin amasyada bulusalim kadinla birlikte yuzleselim dedim. O zaman sana inanirim ve birlikte geri doneriz dedim. Boylelikle ikisinin birden yuzune tukurup davami acip alnim ak bi sekilde tek basima geri donucem. Evet dediginiz gibi beni vize olarak gordu bu insan. Aklimin almadigi bi insan nasil bu kadar haysiyetsiz olur da 5 sene boyunca rol yapabilir. Aklim almiyo gercekten.

İyice araştırdınız mı? Belki o evli ve 2 çocuklu dediği kadın kendi karısıdır bana tuhaf geldi evli ve 2 çocuklu birinden çocuğunun olması hadi onada tamam diyelimde kayınvalidenizin bebek görmeye gitmesi kafamı karıştırdı bence başka birşeyler dönüyor iyice araştırın

X