Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
46
Kırıkkale
kocamın yaptığını anlatıcam nolur bana haklısın yada haksızsın deyin.kocam bayilik yapıyo.yeni bi mayonez satacak.mayonezi eve getirmiş bizim evdeki calve mayonezle karşılaştıracak.tadına görüntüsüne falan bakıcak.tabağa sıktı mayonezleri.tadlarına baktı.banada sende tat dedi bende gördüm midem bulandı zaten dedim.sevmem mayonezi.ancak hamburgerde yerim.neyse ben sadece tatmadan renkleri faklı dedim bide tat dedi ısrar etti.bende bidem bulanıyo dedim yine.sinirlendi.bu bizim ekmek paramız da falan bissüri şey dedi.aldı mayonezleri balkona fırlattı.balkon hala pis saçıldı her yere.şimdi burda kim haklı ......................

ya canım bir tatsan ne olurdu ki, tatmalıydın..adam heveslenmiş..senle paylaşmak ,fikrini alamk istemiş..

Ikinizde cok cocukca davranmissiniz!!

Esinin bu kadar fitirmasina gerek yoktu:mymeka:

Seninde bir parmaginin ucunla alip dilinle tatmanda bir sakinca yoktu, tamam migden bulaniyordu fakat azicik alip diline sürmekle kusmasin herhalde...

İşini ciddiye almış ve birşeyler yapma çalışıyor konuya senin tadıp tatmaman yerine ona yardımcı olup olmaman olarak bakarsak. malesef eşini iş konusunda yalnız bırakmışsın diye düşünüyorum...

fakat eklemeden geçemicem...senin yaptığını bende çok yapıyorum o an düşünemiyorum...

Midesi bulanmış niye tadıyormuş. Eve iş getirilmemeli. Bir de kadının evini kirletmiş. Gitsin mayonez seven birilerine taddırsın. Hayret bişi

siz bi iş yapıp çok özendiğiniz zaman eşinizin fikrini sormazmısınız? merak ettim tavrınızı çok sert buldum...

ekmek parası olabilir ama sana da saygılı olmalıydı..
fırlatması ne demek..
amannnn işte erkeklerin genel olarak gerizekalılığı diyelim..
:mymeka:

Midesi bulanmış niye tadıyormuş. Eve iş getirilmemeli. Bir de kadının evini kirletmiş. Gitsin mayonez seven birilerine taddırsın. Hayret bişi
niye! eşimiz için bu kadar fedakarlığı yapamayacak kadar acizmiyiz yani...ne mutlu ki,karısınında düşüncesine ihtiyaç duymuş... mayonez seven diğerleri ile eşinden aldığı düşünce ve destek bir olamaz bence..eşimin fikri daha önem taşır bende...bende balık hiç sevmem yemem ama eşim,istegi için yedim..bu tarz bişi için gelse yine yerim...parmağımı batırıp yemekten sakınmam ...anlıyorum sevmiyor asunagi ama bu kadarı da katlanmak gerek...

bence iki tarafda hatalı yada hatalı demeyelim de o an sinirliymiş yani sen tadabilirdin ama istemedeiysen bunda sinirlenip ortalığı batıracak ne var bence ikinizinde asabi anına denk gelmiş.

bence tatmalıydın,eşin senin fikrini almak istemiş
bi damlacık mayonezden bişey olmazdı
hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş

Eşin,aileniz için geleceğiniz için bir çaba sarf ediyor,birşeyler yapmaya çalışıyor,en yakın hayat arkadaşıyla birşeyler paylaşmak konuşmak istemiş,tattıracağı zehir değildiya,onun öyle hevesle getirdiğinde,sende ağzına alıpdilinle tatsaydın,sonrada tükürürdün,yine tatdını biraz olsun anlardın.bence eşin haklı,ama okadar yinede sinirlenmeseydi daha iyi olurdu,ama kızdıranda sensin,yinede sabretse daha güzel olurdu,

tatsan da olurdu ama
tatmadın die de öyle fırlatılmaz ekmek parası

Sen haklısın..

Balkona fırlatacak kadar ne var yanii..

Bu erkeklerin tepkilerine de sinir oluyorum ya..

Git başkasına tattır, tamam ekmek paran da, karın da iğreniyor demek kii...Allahım ya..

tamam esi öyle fırlatmamalıydı...
ama bunu yapmayan sinirlerine hakim olan erkek tanıyomusunz?
öyleyse melek olmalı o kişi...

Evet senin mayonezden iğrendiğini bilmiyor mu da, gelip de illa sana denettiriyor.?

Madem bu işi profesyonelce yapıcan,i git mayonezden gerçekten anlayan birisinin fikrini al..

Balkona fırlattığı için sen haklısın diyorum..Tamam belki dilinin ucuyla tadabilirdin ama demek ki o kadar iğreniyorsun niye üstüne geliyor ki, illa da tatcan diye?

Bu kadar tepki verecek birşey değil kusurabakmasın kocan..

Bence haklı haksızı aramak yerine,aceba bu duruma gelmesinde kimin suçlu olduğunu düşünseniz daha mantıklı olucaktır?
Eşiniz sizden tadına bakmanızı istemiş,sizde izah etmişsiniz anlamak istememiş ama demekki sizin görüşleriniz onun için önemliymişki bunu sizden istemiş!!!
Sonrasında işler çığrından çıkmış,belkide eşiniz sizden böyle bir tepkiyi vermenizi beklemiyordu,ona yarımdcı olmanız için sizden bunu istemiş,olumlu yada olumsuz görüşlerinizi dile getirmenizi istemiş ama sonucuda böyle ikinizinde üzülmesine sebep olmuş..
Ne diyelim canım hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu arada şu ayrıntıyı atlamışım.

Sen de madem bu kadar iğreniyorsun, hamburgerin içinde nasıl yiyorsun yanii?

Hım söyle bakayım?

Demek ki dilinin ucunla tadına bakacak kadar da iğrenmiyorsun canım..Neyse..

bencede tatmalıydın. gerçi ben olan birşeyden iğrenmem ama. sonuçta fikir almak istemiş.. ondada var hata. fırlatıp atamamsı gerekirdi. ama sanrımı sizinki etkiye tepki olmuş.. senin yaptığın şey eşinin tepkisiyle sonuçlanmış

Keşke biraz patates kızartsaydınız,daha kolay olurdu yemesi,bende tek başına hiç sevmem mayonezi...Bu tür durumlarda ortak nokta bulmaktan yanayım.Eğer yiyemeyeceğim bir şeyse,onu yiyebileceğim bi hale getirmek en mantıklısı...Fırlatma konusunuda çok yadırgamadım,normal bir tepki.Çok sinirlenince bende fırlatırım 3-5 bişey,rahatlarım.Ama bizde şöyle bir şey var,eğer bişeyleri fırlatıp evi batıran eşimse,kızgınlığı geçince kendisi temizler sağolsun.

Siz bence bu akşam ya hamburger yapın yada patates kızartması.Şimdi bakabilirim aşkım tadına deyin:)))))

Sevgiler....

Canım enteresan bi kavga tartışma olmu. Gerçekten ikinizde çocuk gibi davranmışsınız.

Ama bence eşin senin fikirlerine güveniyor ki sana bir tat bakalım nasıl olmuş diye sormuş. Bence bundan hoşnut kalıp tatsaydın fikir yürütseydiniz birlikte daha hoş bir ortam olabilirdi.
Anlıyorum miden bulanıyo olabilir ama evinin huzuru için buna katlanmak o kadar mı zor anlamadın.

Yani benim fikrim sen biraz kaba davranmışsın. Eşin de sağolsun buna karşılık vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…