Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

biraz önce geldi sipariş fişini istedi bende indim verdim.ama hiç yüz vermedim .akşama napıyım şimdi.

Uzatmayın artık bence..:mymeka:

''Hayatım sabah gerçekten biraz içim kalktı da tatmak istemedim , sen de fazla üstüme geldin ama neyse unutalım mı?'':asigim: de ve kapatın konuyu..

Hey mayonez sen nelere kadirsin..

madem ekmek parasi neden firlatiyo?? bence esin hatali israr etmemeliydi..saygi duymaliydi.. ama sende onu kirmamak adina bir parmak tadabilirdin....

körler sağırlar birbirini ağırlar :1rolleyes:

eğer kocanız malzemleri balkona fırlatmak yerine sadece kırıldığını belli edecek bişey söylese ve siz buraya niye kırılıyo ki diye yazmış olsaydınız "kırmışsın işte adamı bi tatsan nolcak ki" derdim. ama ondan sonra kalkıp mayonezleri balkona fırlatmak haklıyken haksız duruma düşürür.

akşama da bi hamburger yapıp onun mayonezlerdden sıkıp yiyin bence.
yani boşverin uzatmaya değcek bi konu değil pek.

Son düzenleme:
Valla ikinizde de hata var bence. Aslında hafife almak olarak algılamayın ama çocukça geldi biraz. Hepimiz yapıyoruz böyle çocukça kavgalar. Ama eşiniz biraz büyütmüş, fazla tepki vermiş. Gerçi siz de kırmayabilirdiniz ya da midenizi bulandırmayacak birşeylerle tatmayı teklif edebilirdiniz.
Neyse olan olmuş ama basit birşey bu. Akşama birbirinizin gönlünü alın, uzatılacak birşey yok.
Ama birşeyi düşünmekte fayda var. Eşiniz normalde böyle aşırı tepkiler veren biri değilse bugünlerde bir gerginliği olabilir. Bu ufak olayla uğraşmaktansa, bu konuyu kapatıp o konunun üzerine gidin. Belki manevi desteğe ihtiyacı vardır. Yaptığı doğru değil elbette ama hani normal hali değilse bir düşünün bunu.

canım haklısın ama eşininde hevesini kırmasaydın.senin fikrinde onun için önemliymiş ki seninde tatmanı istemiş.şöyle deseydin canım ben mayonezi sevmem ama çok az ucundan bakayım deseydin keşke.sende parmağının ucu ile baksaydın kusmazdın herhalde okadarcık şeyden........aynı şeyi bende eşime yapsaydım oda çok kırılırdı eminim.sende az çok eşini tanıyorsundur.nasıl tepki vereceğini biliyorsundur. sende ona göre davranmalıydın

Siz veya esiniz hakli demiycem simdi ...

Fakat söyle diyecegim:

Ben olsam biraz olsun tadardim ... Esimi kirmamak adina ...

Ama madem olay bu noktaya geldi, o zaman olayi tatliya baglayin. Hic uzatmaya degmez ... uzatacak bir mesele yok ....

canım akşama hamburger yap öyle tadına bak o zaman... işte farkı söylüyorum daha fazla uzatmayalım de...olur olmaz şeylerden kavga çıkıyo dimi ne tuhaf...-düşünsene akşam kavga ettik -ne oldu ne yüzden -mayonez yüzünden... ama kocanda sertmiş doğrusu birden parlamış falan... bişey sorucam çocuğunuz var mı sizin yaptığınız karı koca çocukluk da o yüzden ...eğer varsa sizinle hiç canı sıkılmıyordur.

hee bu arada bende olsam midem bulandımı tadına bakmazdım inatta var üstelik... işte bizim bu yüzden çocuğumuz yok birbirimize yetiyoruz aratmıyoruz çocuksu saçma kavgalarımızla...

ikinizde kendinize göre haklısınız

kocan nedenmi haklı ; adam rızkının peşine düşüyo sizler için çalışıyo eve ekmek parası getiriyo mesela bende yeni bişey alsam illa birilerine sorarım nasıl diye oda bide senin tatmanı istemiş daha emin olabilmek için...

sen nedenmi haklısım ; bende mayanoz sevmem ben olsam bende tatmazdım ne öyle sade sade mayonez dediin gibi hamburgerle yenir.seninde miğden bulanmış yemedin diye ne o öyle balkona fırlatmak klava: tamam tatma diyip trip yapabilirdi de seni bayağ kırmış yaptığı hareketle

hee ama sonuçta o senin eşin olur böyle şeyler :1hug: kim dörtdörtlük ki baba evinde anneyle kavga edersin koca evinde kocayla..a
llah başka huzursuzluk vermesin :Saruboceqamin)

çok istekli seninle paylaşıp karar vermeni istemiş eşin
sende biraz da olsa tadabilirdin,hevesini kırmış gibi olmuşsun,
ama eşinde onları fırlatmakta haksız

bence ikinizde hatalısınız..eşin ikinizin geleceği için birşeyler yapmaya çalışıyor ve ne mutlu bunu seninle paylaşıyor,fikrine önem veriyor miden de bulansa tadına bakmalıydın.
eşin hatası gereğinden fazla tepki göstermiş bu kadar agresif olmamalıydı.
bence akşam fazla uzatmayın derim konuyu,evde huzur çok önemlidir,huzur olması içinde biraz olgun olmak gerekir.konuşun,öpüşün barışın:1hug:..

yani bana haksızsınmı diyosunuz.offff offfff.

biraz önce geldi sipariş fişini istedi bende indim verdim.ama hiç yüz vermedim .akşama napıyım şimdi.

haksızsın demiyorum ben kendi adıma.ama gereksiz bi kapris yaparak olayı başlatmışsın bence.eşinin yaptığı yine yanlış.ama bi an sinirlenmiş işte.eğer normalde öyle biri değilse uzatma bence.
akşam sen gitme yanına ilk ama gelirsede uzatma.sengözlerimebaksanab

bence burda haklı haksız aramak yersiz ikinizde hatalı davranmıssınız bana göre en cok eşin hatalı neden dersen
senin miden bulanmıs bunu tatmamanda bir poblem yok sırf bu yüzden fırlatılır mı cok basit bir mesele

ama sende azıcık alıp hatırına tatabilirdin eve test etmek için getirmiş okadarınıda yap dimi

Haklı veya haksız olunacak bir durum göremedim ortada
Eşiniz olayı abartmış..
Mayonez fırlatmak falan..ne biçim hareketler bunlar
Eğer mayonezi fırlatmasaydı belki sizin "fikrinizi almak istemiş"diyerek hoş görülebilirdi
Ama bir durumu dikte etmek veya buna çalışmak yanlış
Benim fikrim bu.
Saygı.......

balkonu şimdi yıkadım duvarlar her yer batmış ya.mayonez kutularını attım çöpe patlamışlar zaten.ya aklıma bile gelmedi ki bişeyle yiyim demek azıma azıma getirdi mayonezi bende hayır midem bulanıyo diyebildim sadece.valla aklıma gelemedi kızartmayla tadıyım demek yemin ederim.sonra zaten fırlatıverdi.hep böyle ama her istediği anında olsun istiyo.akşama gelsin diycem ama..bunları söyliycem.bu arada(çocuğumuz yok).evliliğimizin ilk zamanlarında daha vahşiydi bu adam şimdilerde birbirimizi tanıdıkça alıştıkça daha iyiz.bide ilk zamanlarda çocuk olsaydı.daha birbirimize alışamamışken.kötü çocuyk arada helak olurdu vall.

esin cok abartmis ama yinede bence hatrina bir parmak ucuyla azicik deneyebilir ve fikrini soyleyebilirdin cnm

kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz kız sevmiyo tatmak zorunda değil hem o kadar değerli bişise ekmek parasıysa kendi neden fırlatmışkii

QUOTE=asunagi;4216583]kocamın yaptığını anlatıcam nolur bana haklısın yada haksızsın deyin.kocam bayilik yapıyo.yeni bi mayonez satacak.mayonezi eve getirmiş bizim evdeki calve mayonezle karşılaştıracak.tadına görüntüsüne falan bakıcak.tabağa sıktı mayonezleri.tadlarına baktı.banada sende tat dedi bende gördüm midem bulandı zaten dedim.sevmem mayonezi.ancak hamburgerde yerim.neyse ben sadece tatmadan renkleri faklı dedim bide tat dedi ısrar etti.bende bidem bulanıyo dedim yine.sinirlendi.bu bizim ekmek paramız da falan bissüri şey dedi.aldı mayonezleri balkona fırlattı.balkon hala pis saçıldı her yere.şimdi burda kim haklı ......................[/QUOTE]

:1no2: canım malesef sende haksızsın eşinde eşine destek olduğunu göstermemişsin bi parça tadabilir sonra çaktırmadan tükürebilirdin eşinde çok kabaca davranmış sana karşı karşısında eşi var erkek arkadaşı deil. ah bu kaba erkeklerklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…