Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

şimdi git balkondaki mayonezlerin tadına bak sonra temizle oraları, akşam kocan gelince de baktım tadına çok güsel de sarıll, balkondakilerden baktım de :lepi:

(tadına bakmasanda balkona fırlattıklarından baktım de espri olur düzelir aranız kaydirigubbakcemile3 )

benim anlayamadığım şey kocanın kızma sebebi
tamam ekmek parası demiş bak tadına demiş
yani ekmek parası olan mayonezi tadmadın diye sinirlendi öyle değil mi
peki ya madem ekmek parası o ekmeğini niye fırlatıyor öyleyse?

bi tadına baksanız iyi olurdu her ne kadar mideniz bulansada eşiniz yeni bi iş kuruyor ve haliyle en yakını olan eşinden bir görüş,destek bekliyor. o da gerçi aşırı tepki vermiş ama yeni iş kurmamın stresidir bence. ben aynı durumda olsaydım elinden gelen herşeyi yapardım sadece mayonez tatmak değil ne yapılması gerekse yapardım.

canım bencede tatmalıydın...
eşin için önemli demek ki...
sonuçta bu işi yapıcak ve senin fikrini merak ediyor..
tabiki onunda bu tepkiyi vermesi kötü olmuş ama erkekler işte......

bence ikiniz de haksızsınız
kocanızın hevesini kırmamalıydınız
o da mayonezleri fırlatmamalıydı

ben olsam ilkinde midemin bulandığını söylerim, ısrar ediyorsa ölsem de mide ağrısından gene tadardım...

Midesi bulanmış niye tadıyormuş. Eve iş getirilmemeli. Bir de kadının evini kirletmiş. Gitsin mayonez seven birilerine taddırsın. Hayret bişi

arkadaşım dedıgıne katılmıyorum bence eşinin fikirlerine deger verdigi için ve gelecekleri için bir sey yapıyor ve çok da güzel bir şey yapıp eşinin fikrini almak istemiş bence gidip eşinden özür dileyip ona destek olmalısın burda seni hatalı görüyorum canım biraz düşün bakalım CADIARZU

birazcık tadı verseydin bak hanburgelerin içinde yiyormuşsun

eşinde o kadar sinirlenecek ne vardı ki erkek işte

bencede tatmalıydın.eşin ne güzel sana ihtiyaç duyup fikrine önem veriyo.sana danışıyo.biraz tatsaydın keşke.birbirinizin morali bozulup kırılmazdınız

bence tatmalıydın,eşin senin fikrini almak istemiş
bi damlacık mayonezden bişey olmazdı
hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş

dimi ama

bencedeeeeee

yani

bencede tatmalıydın.eşin ne güzel sana ihtiyaç duyup fikrine önem veriyo.sana danışıyo.biraz tatsaydın keşke.birbirinizin morali bozulup kırılmazdınız

Yani degil mi

bence tatmalıydın,eşin senin fikrini almak istemiş
bi damlacık mayonezden bişey olmazdı
hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş

Sana katılıyorum canım
hatır ıcın ciğ tavuk bıle yenırmıss.
mayonezın azıcık ucundan tatsanız dunyanın sonu olmaz,
eşinizi kırmamıs olurdunuz.kaldıkı mayonezı hıc yemeyen bırı degılmıssınız
hamugerde pekalada yıyyormussunuz.bence tatmalı esınıze fıkır vermelıydınız.
unutmayın bı erkegın en ıyı destekçısı eşidir.a.s.

:)))))))) alemsin

:roflol:

ama gerçekten midem bulandı onları tabakta görünce.ben midem bulanıyo diyorum o uzatıyoazıma.hiç dinlemedi bile hemen sinirlendi.fırlattı.benim işten çıkmama sebep oldu.çalışacak tabi ben ona destek oluyorum zaten.

seninde fikrini alması güzel aslında...burda üzülmen değil sevinmen lazım.. o kadar ısrar etmiş ucundan acıık baksaydın keşke

valla ikinizde haksızsınız ama sen biraz daha fazla haksızsın.:mymeka:
hayatta ağzına mayonez sokmayan biri olsan anlıycam.değil ekmek parası için,amerikaya başkan seçeceklerini bilsem yememekte haklsıın derdim.ama hamburgerin içinde yediğine göre aman amanda iğrenmiyormuşsun.sade mayonez yemek hoş olmayabilir ama eşinin ve onun hevesinin hatırına ucundan tadına bakabilirdin.gereksiz bir kapris hatta şımarıklık yapmışsın.
ama ne olursa olsun onunda kavanozu öyle fırlatmaması gerekirdi.belliki yeni bir iş yapacak,riske girecek olmanın verdiği stresle gereksiz sinirlenmiş.
bu saatten sonra yesen daha kötü.hepten gereksiz huzursuzluk çıkarmış olacaksın.
bence akşam o gelince azcık hasta numarası yap.kaydirigubbakcemile5sabahta kötüydüm ondan tadamadım de-tatlicadiarzu-

Ya olan olmus artik, bu saaten sonra kim hakli kim haksiz önemlide degil!!

Bosver canim oluyor arada böyle, üstünde durmayin, aksama geldigi zaman haklisin tatbilirdim belki, ama seninde böyle tepki vermene hic gerek yoktu biraz anlayisili olup tamam karicim sonra tatarsin diyebilirdin dersin olur biter...:teselli:

ikinizde kendinize göre haklısınız..eşin fikir almak istemiş..sana bu konuda ihtiyaç duymuş..
sende görüntüden hoşlanmamışsın ve tadamamışsın..seninde hatan yok.bence eşin birass gereksiz sinir yapmış sadece..

senin fikrini önemsemiş ki sormuş sende onun işine gereken saygıyı gstermediğin için sinirlenmiş. tabi bu demek değil ki kalkıp kavanozu fırlatması doğru bişiy. ama sende tadabilirdin diye düşünüyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…