Midesi bulanmış niye tadıyormuş. Eve iş getirilmemeli. Bir de kadının evini kirletmiş. Gitsin mayonez seven birilerine taddırsın. Hayret bişi
bence tatmalıydın,eşin senin fikrini almak istemiş
bi damlacık mayonezden bişey olmazdı
hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş
şimdi git balkondaki mayonezlerin tadına bak sonra temizle oraları, akşam kocan gelince de baktım tadına çok güsel desarıll, balkondakilerden baktım de :lepi:
(tadına bakmasanda balkona fırlattıklarından baktım de espri olur düzelir aranız kaydirigubbakcemile3 )
bence ikiniz de haksızsınız
kocanızın hevesini kırmamalıydınız
o da mayonezleri fırlatmamalıydı
ben olsam ilkinde midemin bulandığını söylerim, ısrar ediyorsa ölsem de mide ağrısından gene tadardım...
bencede tatmalıydın.eşin ne güzel sana ihtiyaç duyup fikrine önem veriyo.sana danışıyo.biraz tatsaydın keşke.birbirinizin morali bozulup kırılmazdınız
bence tatmalıydın,eşin senin fikrini almak istemiş
bi damlacık mayonezden bişey olmazdı
hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş
Tabi sen kadınsın alttan alıcan, sen kadınsın kan kusup kızılcık şerbeti içtim diycen, hatır için çiğ tavuk yiycen, o erkektir o yüzden sinirlenebilir, normaldir. O ekmek parası kazanmak gibi çok kutsal bir görevle uğraşıyor. Ya sen? Bütün gün evde. O yüzden kocan haklı bence de, ben karar değiştirdim, sen haksızsın.
ama gerçekten midem bulandı onları tabakta görünce.ben midem bulanıyo diyorum o uzatıyoazıma.hiç dinlemedi bile hemen sinirlendi.fırlattı.benim işten çıkmama sebep oldu.çalışacak tabi ben ona destek oluyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?