- 25 Nisan 2018
- 5.037
- 9.741
- 198
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Evliliklerde zamanla aradaki heyecan, çekim bitebilir yada azalabilir. Eşiniz en başından beri mi böyle, arada on yaş fark var demişsiniz şu an kaç yaşında? Belki bir sağlık problemi vardır yada başka bir problemi olduğu için isteksiz davranıyor da olabilir, maddi sıkıntı gibi?Öncelikle merhaba arkadaşlar sirusmu bilmm ama beni sikam bir şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim esim bana karsi soğuk tavirlat sergiliyor, mesela beni opermisin demesem opmez her şeyi ben derim yani saf biri olduğundan değil sadece bana karşı böyle,
Yatağa gireriz canım bana sarilirmisin,beni opermisin veya daha ileri gitmek için bile ben soylerim,bu beni de artikona karsi isteksiz yapti yani öpmek istemiyorum artık cunku o beni istemiyor gibi geliyor.
Dedim bende hoslanmadigin birşey mi var?
Yani kendi bakimima giyimime dikkat ederim onun dikkatini çekmek için elimden geleni yaparim her zaman,mesela hafta sonu evde diye her zaman kalkip bir guzel onun için suslenirim ama mesela onun yanına gittiğimde kahvaltı hazırla benim karnım aç bunları dusunemem der.
Çok seymi istiyorum diyorum ama çok değil benim ona hitap ettiğim gibi sevgiyle hitap etse eve geldiğinde öpse koklasa , istediğim bu yani ben istemeden arzulamadan onun arzulamasi,
Başınızı agrittiysam özür dilerim.
Tamm daha kötü şeyler de var ama beni üzen birsey ve birşey yapamadim.
Bu arada esimle aramizdaon yaş var ve uc yıllık evliyiiz....
Şimdiden teşekkürler...
Altı ay nisanli kaldik ve ayri sehirdeydik hep sadece telefon dan oldu herşey ,ne kadar taninirsa artik ilk baslrda iyiydi ama çok çabuk değişti.Ilk zamanlar nasıldı peki yada nişanlılık flört döneminizde?
maddi sıkıntımiz yok çok şükür devlet dairesinde çalışıyor sağlık sorunu yok şu an 33 yasnda bana karşı böyle soguk,en basinda bu kadar degildi yani en azından bu kadar değildi artik eşim beni begenmiyo diye çok takıyorumEvliliklerde zamanla aradaki heyecan, çekim bitebilir yada azalabilir. Eşiniz en başından beri mi böyle, arada on yaş fark var demişsiniz şu an kaç yaşında? Belki bir sağlık problemi vardır yada başka bir problemi olduğu için isteksiz davranıyor da olabilir, maddi sıkıntı gibi?
Haklisiniz tabi evvela yemek ama güzel görünmek için çaba mi anlattim, birde ben zaten opuyorum o hiç opmez hiçValla sabah kalkınca ben de kahvaltı isterim seksi koca yerine :)
Bir de neden öper misin diyorsunuz anlamadım açıkçası, siz öpün direk.
Çocuğunuz var mı bazen doğumdan sonra çiftlerde isteksizlik olabiliyor ?maddi sıkıntımiz yok çok şükür devlet dairesinde çalışıyor sağlık sorunu yok şu an 33 yasnda bana karşı böyle soguk,en basinda bu kadar degildi yani en azından bu kadar değildi artik eşim beni begenmiyo diye çok takıyorum
İki yaşında bir kızım var ikinci kızımı da bekliyoruz dogumu yakin,ama hamilelikten önce de böyleydi.Çocuğunuz var mı bazen doğumdan sonra çiftlerde isteksizlik olabiliyor ?
Haklisiniz tabi evvela yemek ama güzel görünmek için çaba mi anlattim, birde ben zaten opuyorum o hiç opmez hiç
Belki hamileliğiniz eşinizin isteksizliğini artırmış olabilir, yada hormonal değişikler yaşamanızdan dolayı böyle hissediyor olabilirmisiniz? Bende hamilelik dönemimde zaman zaman benzer şeyler düşünmüştüm o yüzden söylüyorum. Birde biz bu erkekleri böyle hazıra mınalıştırıyoruz acaba bir süre kendinizi çekmeniz belki onda bir farkındalık yaratabilirİki yaşında bir kızım var ikinci kızımı da bekliyoruz dogumu yakin,ama hamilelikten önce de böyleydi.
Çektim kendimi denedim ama hiç farketmedi,hamileyim diye belki ama genem bir ilgisizlik var gerçekten geçen gün mutfakta kizartma yaparken elimi yaktim o an çığlık attim hemen yan tarafta oldugu halde hiç umursamadi bileBelki hamileliğiniz eşinizin isteksizliğini artırmış olabilir, yada hormonal değişikler yaşamanızdan dolayı böyle hissediyor olabilirmisiniz? Bende hamilelik dönemimde zaman zaman benzer şeyler düşünmüştüm o yüzden söylüyorum. Birde biz bu erkekleri böyle hazıra mınalıştırıyoruz acaba bir süre kendinizi çekmeniz belki onda bir farkındalık yaratabilir
Bir kadını mutlu etmek ihtiyacı hissetmeyen insan görünümlü yaratık, ıyyyy. Benim kocamda öyle ama artık yakınlık yok. Midem almıyor.Öncelikle merhaba arkadaşlar sirusmu bilmm ama beni sikam bir şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim esim bana karsi soğuk tavirlat sergiliyor, mesela beni opermisin demesem opmez her şeyi ben derim yani saf biri olduğundan değil sadece bana karşı böyle,
Yatağa gireriz canım bana sarilirmisin,beni opermisin veya daha ileri gitmek için bile ben soylerim,bu beni de artikona karsi isteksiz yapti yani öpmek istemiyorum artık cunku o beni istemiyor gibi geliyor.
Dedim bende hoslanmadigin birşey mi var?
Yani kendi bakimima giyimime dikkat ederim onun dikkatini çekmek için elimden geleni yaparim her zaman,mesela hafta sonu evde diye her zaman kalkip bir guzel onun için suslenirim ama mesela onun yanına gittiğimde kahvaltı hazırla benim karnım aç bunları dusunemem der.
Çok seymi istiyorum diyorum ama çok değil benim ona hitap ettiğim gibi sevgiyle hitap etse eve geldiğinde öpse koklasa , istediğim bu yani ben istemeden arzulamadan onun arzulamasi,
Başınızı agrittiysam özür dilerim.
Tamm daha kötü şeyler de var ama beni üzen birsey ve birşey yapamadim.
Bu arada esimle aramizdaon yaş var ve uc yıllık evliyiiz....
Şimdiden teşekkürler...
Olmuyo işte öyle her zaman ben opuyorum,karsilik yok sarilinca da oyleniye öper misin sarılır mısın diyosun, ben bunu anlamadım. sarıl öp yani sen. doğal olarak o da sana sarılmış olur. neden bu merasim?
Olmuyo işte öyle her zaman ben opuyorum,karsilik yok sarilinca da oyle
Konusiyorum bana ilgi gosterirmisin ihtiyacim var diye ama bir sure sadece oyle
Diger konulari bilmem demesela hafta sonu evde diye her zaman kalkip bir guzel onun için suslenirim ama mesela onun yanına gittiğimde kahvaltı hazırla benim karnım aç bunları dusunemem der.
Ne kadinsin sen yaaasiz sarılınca kolları iki yanda bekliyor mu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?