Kocam naz mi yapıyor ?

Teşekkür ederim yorumunuz için,ama çocuk sahibi olmamızı o benden çok istedi,hatta ben olmasin deyince küstü belki de oöyl dir hamilelik çocuk derken araya mesafe girdi,c ço zor insallah duzelir bu durum

Özür dilerim cidden ben duzgun yazmaya calistikca yanlış yazdi k.b
Tesekkur ederim yorumunuz için

Teşekkür ederim yorumunuz için,ama çocuk sahibi olmamızı o benden çok istedi,hatta ben olmasin deyince küstü belki de oöyl dir hamilelik çocuk derken araya mesafe girdi,c ço zor insallah duzelir bu durum
Benim eşim de çok istedi 4 yıl olmadı ama her hamilelikte problemler çıktı yasaklar girince çileden çıktı.Şükür bu hamilelikte uzakta 5 aydır geçici görevle o açıdan rahat ettim ben de mesela.Çok isteseler de mutlaka bir kopukluk oluyor hamilelikle eşler arasında.Kendini çekmen tavsiyem.Öbür türlü daha da kaçıyor.

Sabahin korunde daha kahvalti hazirlamadan suslenirseniz adam ne desin? Once bir birlikte kahvalti yapin sonra suslenin valla ac karnima bende cilve dusunemem.

Neyse elinizdeki adam bu yapacak bisey yok gibi zaten cocuklarda olunca bunlar pek olmuyor cevremde gordugum kadariyla. Numunelik az var o cocuktan sonra iliskisi canli kalanlar.

Kadın 33 , Erkek 43 olsaydı evet çok olmazdı ama 23 e 33 çok işte...
Yada kadın 33 erkek 53 olsaydı da olmazdı kuşak farkına giriyor...
Bu arada elalemin lafıyla evlenmemek gerekiyormuş
Kimsenin lafıyla evlenilmez elbette. Ama yine de, 23 33 normal,
Zaten 23 sonrası çok hızlı geçiyor ;(

Yoğun stresli işi olansa kocası ondan belki.

Çok iyimserim bu akşam

Olgun erkek daha iyidir kelimesini o kadar cok kullandıklar ki bana bende uyup kabul ettim. ama gercekten ayak uydurmak zor...

Yorumlari vs tekrar okudum ve bunun yas farkiyla,cocukla vs ilgisi olmadigini dusunuyorum. +30 yaslarindaki herkes odunun teki degil.
Benim esimde 33 yasinda bahsettiginiz konularda hic sorun yasamadim. Bizimde aramizda yas farki var.
Gorucu evlenmissiniz ve onun oncesinde de sadece telefonla iletisminiz olmus zaten. Adam muhtemelen yasim geldi, colugum cocugum olsun diyerek mantigina yatan bir evlilik yapti. Arada bir ask oldugunu sanmiyorum.

Evli olmadığım için
Kendime hak görmedim
Aşk, sevgi vs yazmayı.
Haklısın. Buna rağmen dan dan diye yazınca
Konu sahipleri gaza gelip, kavga ediyor kocalarıyla.

Evli olmadığım için
Kendime hak görmedim
Aşk, sevgi vs yazmayı.
Haklısın. Buna rağmen dan dan diye yazınca
Konu sahipleri gaza gelip, kavga ediyor kocalarıyla.

Okuyunca bende sevgi yok diyemedim ilk yorumumda ama diger yorumlardaki detaylari da okuyunca bunun naz yapmayla, yas farkiyla , coluk cocukla alakasi yok gibi geldi.

Okuyunca bende sevgi yok diyemedim ilk yorumumda ama diger yorumlardaki detaylari da okuyunca bunun naz yapmayla, yas farkiyla , coluk cocukla alakasi yok gibi geldi.
Olsun, bu senin yorumun.
Durup durup aklına kötü anlar gelip yazdı belki.

Yine de yangına körükle gitmeyelim :)

Eşiniz eskiden düşünceli,romantik biri olup sonradan değişse haklısınız diyeceğim ama hep böyleymiş.
3 yıllık evlikte de değişmediyse bu saatten sonra değişmesi zor.
Siz yine de pes etmeden kendiniz bunları yapmaya devam edin. Belki sizden bir şeyler kapar

“Kocam naz mı yapıyor” diye düşünerek Pollyannacılık oynuyorsunuz üzgünüm
Ne nazı yahu, bildiğin odun

Teşekkür ederim devam etmeye çalışıyorum bakalım nolacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…