- 25 Nisan 2018
- 5.037
- 9.741
- 198
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
evet öyle birde bunlari gereksiz goruyorsiz sarılınca kolları iki yanda bekliyor mu yani?
Ben de sabah kahvaltı hazırlayan koca isterim. 6 yılda bir kez yaptı. Lafını edince de hazirlayamam ama bildiğim iyi kahvaltı mekanları var oraya götürürüm der. Bu da iyi benceValla sabah kalkınca ben de kahvaltı isterim seksi koca yerine :)
Bir de neden öper misin diyorsunuz anlamadım açıkçası, siz öpün direk.
Ben de sabah kahvaltı hazırlayan koca isterim. 6 yılda bir kez yaptı. Lafını edince de hazirlayamam ama bildiğim iyi kahvaltı mekanları var oraya götürürüm der. Bu da iyi bence
Aç ayı oynamazAhaha kısaca önce can sonra canan :)
evet öyle birde bunlari gereksiz goruyor
E öküzmüş bu bildiğin. Flört/ nişanlılık dönemi nasıldı?evet öyle birde bunlari gereksiz goruyor
Evet görücü usulü oldu, ayrı sehirlerde olduğumuz için tam anlayamadim,sigik vrya sıcak olmasınıevlenmeden önce hiç mi ayıkmadınız acaba bu adam robot mu diye? görücü usulu mu oldu?
Yani daha iyiydi haliyle,ya hep soğuktu ben anlamadım yada degistiE öküzmüş bu bildiğin. Flört/ nişanlılık dönemi nasıldı?
Evet görücü usulü oldu, ayrı sehirlerde olduğumuz için tam anlayamadim,sigik vrya sıcak olmasını
Evet görücü usulü oldu, ayrı sehirlerde olduğumuz için tam anlayamadim,sigik vrya sıcak olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?