Kocam naz mi yapıyor ?

Valla sabah kalkınca ben de kahvaltı isterim seksi koca yerine :)

Bir de neden öper misin diyorsunuz anlamadım açıkçası, siz öpün direk.
Ben de sabah kahvaltı hazırlayan koca isterim. 6 yılda bir kez yaptı. Lafını edince de hazirlayamam ama bildiğim iyi kahvaltı mekanları var oraya götürürüm der. Bu da iyi bence

Evet görücü usulü oldu, ayrı sehirlerde olduğumuz için tam anlayamadim,sigik vrya sıcak olmasını

Hata etmişsiniz. Tanımadan evlenmişsiniz. Sürpriz yumurta iste içinden bu çıkmış. Değişeceğini sanmam, can çıkar huy çıkmaz demişler.

Sen soğuk davran. Sarılma, öpme, sohbet etme havasına girme, ilgi bekleme belki soğuduğunu farkedip kendisi adım atmaya çalışır yada sorgular.

Bide merak ettim çocuğunuza karşı nasıl onada mı soğuk, yada diğer insanlarla iletişimi mesela? Kimi insanın yapısı soğuktur belki öyledir.

Yok cocugumuza karşı çok Sevgi dolu öper koklar fazlasiyla,ben neden bana böyle davranmiyosunki desigimde çocuğunu mu kiskaniyosun diyor
Hayır tabiki neden kiskanayim ben sadece onun ilgisini kıskanıyorum,aynaua bakıyorum hiç bakmadigim kadar acaba nerem itici diye ama kadinlardan bile iltifat alirim sık çok guzel olduğuma dair,belki de huyu bu ama insan gayret etmezmi sevdigi icin ?
Çok yazdim k.b

Boyle hoduk adamlar var ne yazik ki ve kadini da zamanla her seyden sogutur. Bence de sizde ilgi alakayi kesin belki dank eder

Sebebi birçok şey olabilir...
Örnegin;yaş farkı,kültür farkı,fiziksel özellik,düşünce farkı vs.Birbirinizi tanımadan evlendiyseniz bir pişmanlık olabilir.

Nazı ne kadar süre yapabilir ki bir erkek.

Şimdi gördüm sebep hamilelikleriniz.3 yılda 2 hamilelik,sorumluluk arka arkaya geldiği için gayet dogal böyle olması.

Yani kurt düşürmek gibi olmasın ama sizden önce aşık olduğu biri falan vardı da acaba evlenemedi mi diye düşündüm. Hani olur ya ailesi onaylamamıştır ama içinde de ukde kalmıştır?
Bir de tabii Allahın işi karışılmaz ama 3 seneye 2 çocuk fazla gibi geldi bana. Birbirinize vakit ayırmanız gereken zamanlarda siz hep hamile ve lohusaymışsınız. Araya soğukluk girmiş olabilir.

Ya o kadar çok hata var ki yemin ederim gülmekten okuyamadım. Klavye azizliği muhtemelen, çok gülerim bunlara :) ben de sık yapıyorum :)

Demek ki sevgisini senin istediğin şekilde göstermiyor. Onun da huyu budur belki.

Aman aldatmasın, dövmesin, sövmesin de gerisi hallolur dedirtti bana burda okuduğum konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…