KOCAM NEDEN BÖYLE DAVRANİYOR SİZCE?

Aglayangoz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
45
14
13
37
Ben aranıza yeni katıldım. 5 yıllık evliyim.Henüz çocuğum yok olmadı. Eşimle ilk yıllar çok iyi olmasada iyiydik.Ama şu an çok kötüyüz.Herşeyden sorun çıkıyor. Yaptığım hicbirseyi beğenmiyor. Hep iyi yapsam bile söyle yapsaydin diyor mesela her hafta kurabiye yapsam bir hafta yapmasam ne zaman yapiyorsunki diyor.Bunlar belki küçük sorunlar ama daha büyüğü esim başka kadınlara bakıyor nasıl anlıyorum aynı yerde çalışıyoruz ve sürekli gelen bir bayan olduğunda gözü hep onda ve acaba benmi yanlış anlıyorum diyorum ama karşıdaki kadında aynı şekilde gözü esim de evli olduğunu bile bile...Eşim cok sinirli ve kavgayi kendi cikariyor ve çok kötü sözler konuşuyor çok ağır mesela geçen seninle evlenecegime bir o.. ile evlenseydim daha iyiydi dedi.Ama gerçekten hiç bir suçum yok ya..tartışma sebebimiz kardeşim bowling oynamaya gitmiş ama kendi erkek olmasina ragmen gidemezmis.Evet belki çok bunaltiyorum çünkü yalnız biryere gitmesini istemiyorum gittiğinde tartışıyoruz (tartisma derken ben hic karsisinda konusmam kufur etmesin diye)ama bunun sebebi bana güven vermemesi. Acaba gittiğinde birine bakacakmi diye hep kafamda bir soru.Bunun sebebi bana verdiği güvensizlik. HEp biryerlere yalnız gitme planı yapıyor. Onu sevmiyorum denilebilir hiç ilgisi yok akşam eve geliyoruz hep tv ya biraz ilgilensen diyorum beraber birseyler yapsak aksama kadar beraberiz zaten diyor. Boşanmak istesem çevre baskısı var bosanamam yoruldum arkadaşlar bu arada bebek olmasini çok istiyor acaba olsa düzelir mi?Düşünceleriniz nedir?
Simdiden teşekkür ederim.

Kendı ısterse belkı duzelır ama hıcbır zaman bebek bırseylerı kurtarmaz.bınlerce ornek var cevremızde..
cocuklar ortada perısan oluyorlar.
sevgı olmayan saygı olmayan yerde sız huzursuzsunuz bebek nasıl degıstırebılır kı aranızdakı durumu..nasıl huzurla guvenle buyuyebılır kı
cocuklar evlılıgın beraberlıklerın kurtarıcı olamazlar.

Ben aranıza yeni katıldım. 5 yıllık evliyim.Henüz çocuğum yok olmadı. Eşimle ilk yıllar çok iyi olmasada iyiydik.Ama şu an çok kötüyüz.Herşeyden sorun çıkıyor. Yaptığım hicbirseyi beğenmiyor. Hep iyi yapsam bile söyle yapsaydin diyor mesela her hafta kurabiye yapsam bir hafta yapmasam ne zaman yapiyorsunki diyor.Bunlar belki küçük sorunlar ama daha büyüğü esim başka kadınlara bakıyor nasıl anlıyorum aynı yerde çalışıyoruz ve sürekli gelen bir bayan olduğunda gözü hep onda ve acaba benmi yanlış anlıyorum diyorum ama karşıdaki kadında aynı şekilde gözü esim de evli olduğunu bile bile...Eşim cok sinirli ve kavgayi kendi cikariyor ve çok kötü sözler konuşuyor çok ağır mesela geçen seninle evlenecegime bir o.. ile evlenseydim daha iyiydi dedi.Ama gerçekten hiç bir suçum yok ya..tartışma sebebimiz kardeşim bowling oynamaya gitmiş ama kendi erkek olmasina ragmen gidemezmis.Evet belki çok bunaltiyorum çünkü yalnız biryere gitmesini istemiyorum gittiğinde tartışıyoruz (tartisma derken ben hic karsisinda konusmam kufur etmesin diye)ama bunun sebebi bana güven vermemesi. Acaba gittiğinde birine bakacakmi diye hep kafamda bir soru.Bunun sebebi bana verdiği güvensizlik. HEp biryerlere yalnız gitme planı yapıyor. Onu sevmiyorum denilebilir hiç ilgisi yok akşam eve geliyoruz hep tv ya biraz ilgilensen diyorum beraber birseyler yapsak aksama kadar beraberiz zaten diyor. Boşanmak istesem çevre baskısı var bosanamam yoruldum arkadaşlar bu arada bebek olmasini çok istiyor acaba olsa düzelir mi?Düşünceleriniz nedir?
Bu ne terbiyesizlik!!!
Sormuşsunuz o halde yazayım,ben şu cümleden sonra boşanırdım.
Benim yerime bir o....la evlenmeyi tercih eden adama çocuk mocuk yapmam!
Ben böyle yapardım,siz ne yaparsınız bilemem.

Canım kıyamam ya...

Bence sen bir süreliğine aileni ziyarete git. Hatta uzun bir süre. Hem kafanı toparlarsın hemde eşin bazı şeyleri düşünme fırsatı bulur.

Kız kardeşiniz bowlinge gidiyor, eşiniz de erkek olduğu halde gidemediğinden dem vuruyor? Neden beraber gitmek sizin için bir seçenek değil?

Büyük ihtimalle çocuğunuz olunca siz bebekle ilgileneceğinizden, rahat rahat yalnız başıma gezerim diye düşünüyordur. Kabul ediyorsanız bu durumu hiç ertelemeyin tabi ama bu sefer eşim çocuğa neden ilgisiz diye üzülmeyin, sebebi şimdiden belli çünkü.

Seni aşağılayan adamı hala kafana takıyorsun ya pess doğrusu...
Sal ipini ne yaparsa yapsın. Başka kadınlara mı bakıyor hiç umursama değmez.
Bırak tek başına plan mı yapıyor ne yapıyorsa yapsın! Bu adam kıskanılmaya bile değmez! Gitsin O... Pularla takılsın onada o yakışır zaten...

Çalışıyormuşsunuzda neden söylediği kelime karşısında rest çekmediniz, git evlen o zaman diye, sevmiyorum diyorsunuz ama kıskanıyorsunuzda, sevmediğim bir adam hem o kelimeyi kullanacak hem kadınlara bakacak hemde çocuk düşünücem kendimle çeliştiği mi düşünürdüm.

Bebek hiçbir probleminizi çözmez. Nasıl kurtarıcı olabileceğini düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Çocuk iyi olan ilişkiye güzellikler katar, boyutunu değiştirir. Kaldı ki epeyce meşakkatli bir sürece girilir.. Sevgi, saygı, anlayışla çocuğun bütünleşmesi ilişkiye güzellikler verir. Sizin durumunuzda probleme problem eklemekten öteye geçemez. Dünyaya katılacak yavruya da en büyük haksızlığı yapmış olursunuz.

seni bu denli aşagılayan biri için mi oturp kafa yordun yaa o.. kadar degerin yok demişş zaten boşanman için sebepp

Küfür var,başka kadınlara ilgi var ve bebek istiyorsunuz sakın yapmayın bebek hiçbir zaman evliliği kurtarmaz,sonra olan çocuklara oluyor.

esini cok boguyorsun. o seni aldstacaksa zaten aldatir. benim esim yalmiz discoya bile gider. .ne dusunetim aldatirmi diyemi. aldatirsa bilmessen hissetmessen zaten huzursuz olmassin ogrenirsende tekmeyi yer okadsr vasit. sen cok bogmussun. gercekten. adama evlilik hapis gibi gostermissin. birak ciksin ki seni ozlesin guvensizliginle onun ssygisini kaybetmissin. suan seni bogan kiskanc bi kadin giruyor. digal olarak yasaklar daha ilgi cekiyor. boyke yaoma. unutma eslerimizinde bizden once bi hayati cevresi vardi. her orrama bizi sokamazlar. mesela brnim esimin aroadaslarinin cogu bekar cocukluk arkadaslari. dogal olarak onlarin ortami vekar ortami. esimin onlara katikmasi icin disco vs gidiyor ayda yikda bir de olsa. yada beraver evde topaniyorlar arkadaslariyla evlerinde. grce 2. de geldigi oluyor. yada buseyler icmeye gudiyorlar. vs. ben izin veriyorum. gekince seni cok ozledim diyir sarikiyor. senin gibi yapsam asla bunu yaomaz. tahminim benden uzaklasir. vende cikarim arkadaslarima hesap sormaz. ikimizin yaotiklari baska arkadaslarla yaotigimiz baska. beraber girustugumuz insanlar baska. onu cevresinden soyutlayarak cok ama cok buyuk hata yapiyorsun. kendine guven. ciksin serbest birak. yapcak adam her yerde yapar. aksine onu itiyorsun buna benim fikrim bu. kendine guven. seni aldstan deger vermeyen uzulsun sen degil. kismeden eksik degilsin.suc senin

ayrica bosanma esine olan tutumunu degistir. burdaki yazan herkesin eside dort dirtluk degil. sanada cikma etme benimle cik arkadaslarin aiken lexbenle girus surekli dese bence hos olmaz vaslarda hisuna gider ama sonra bunalirsin. cok sikilirsin. simdi yeni evkisiniz. astigin zaman bunlari cok iyi olaxak. ama yol yakinken esinin saygisini yeniden kazan. otur konus. sana guveniyorum de cik de bana haber ver nezaman gelcrksin diye de. seni seviyirum ikimiz icinde onemli sosyal olmamiz dem vs

Çok doğru,kimsenin eşi dört dörtlük değil..
Hepimizin eşleri "seninle evleneceğime bir o...la evlenseydim daha iyiydi" diyor.
Suç bizde..

Küfür var, başka kadınlara ilgi var, saygı yok, birlikte zaman geçirme yok.. Eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç yok bence, ona biraz bunu hissettirseniz...
Nasıl yapabilirim bunu :(
Ona guvenmedigim için oni hiç yalnız bırakmıyorum acaba bu yüzden mi bana böyle davranıyor?

Back
X