Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hepinize fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.. insan bazı şeyleri bilir ama başkalarından duyması daha etkili olur..
bebeğim yakında kreşe başlıycak zaten. sonrasında da işe başlıycam .umarım kendimi toparlarım.eşimin aslında sorumsuzluğu sadece bebekle ilgili diyebilirim ama bu onu daha az haksız yapmıyo gözümde çünkü bu çocuk ikimize ait sonuçta.bu konuyla ilgili o kadar konuştum ki hem de öyle üstü kapalı kelimelerle filan da değil, açık açık söyledim ama değişen hiçbişey olmadı .ama sanırım değişmek zorunda yoksa beni kaybedicek (bunu da söylüyorum ama beni ciddiye almıyo)
bir müsibet,bin nasihattan iyidir demiş büyüklerimiz.
seni ciddiye almıyorsa sende biraz sabret. işe felan baslayınca kendini bir toparlayınca
birkez daha konusursun.baktın tavır aynı bir boşanma dilekcesi koy bakiim önüne anlar o zaman işin ciddiyetinisengözlerimebaksanab
evliliğimizin 6. yılı.. bu zamana kadar evliliğimizde büyük bi problem yaşamadık. 2 sene önce bi bebeğimiz oldu. Zaten problemler de bebeğimizden sonra başladı.Ben yalnız başıma bebeğime bakmak durumunda kaldım. Hayatım tamamen değişti,uyku denen bişey kalmadı,yorgunluk felaket boyutlardaydı.Ben hep eşimin de bana yardımcı olmasını istedim.Ama o 'bebek seni istiyo, benim yapabileceğim bişey yok 'deyip bütün sorumlulukları üzerime yıktı.Ben eve tıkılıp kaldım oysa hiçbir özveride bulunmadı. Bu durum hala devam ediyor, o balık avlamaya, kamplara , basket maçlarına , giderken benim en ufak bi isteğimde söylenip duruylur da bebeğe bakarsa kaçgün başımın etini yemeğe devam ediyo..Ondan o kadar soğudum ki! Artık hiç gelmese umursamıyacak duruma geldim.Ne yapmalıyım bilmiyorumm bunu sadace ben mi yaşıyorum yoksa benim gibi arkadaşlar var mı?
arkadaşlar çok güzel bişi oldu ve eşim özür diledi daha dikkatli olmaya çalışıcam dedi.2 gündür de daha iyi görünüyo bakalım hayırlısı
Otur adamakıllı konuş.
Bu bebek benım değil bizim de.Sen babasısın ben yükün altından kalkamıyorum,yardım etmelısın,böyle yapmaya devam edersen benı yıpratmış ve kendınden soğutursun de.Ciddi ciddi konus bunları.Sesn sustukca devam edıcek cunku...
arkadaşlar çok güzel bişi oldu ve eşim özür diledi daha dikkatli olmaya çalışıcam dedi.2 gündür de daha iyi görünüyo bakalım hayırlısı