Kocam neden böyle?

bu erkek milletinin boğazını bastan sıkacaksın
göz dağı vereceksin ki asıl gazabından korksunkötükedihüso

benim eşimde öyle aman aman bebeğe bakmadı.
sadece oynardı.bezi değiştirmek mama hazırlamayı hep ben yapardım.
ama en azından beni evde bırakıp kendi gezmedi.
eşine ''yardım etmiyorsun en azından beni evde yalnız bırakıp gitme beraber çıkalım evde çok bunaldım '' de
zaten çocuk 2 yaşındaymış.bir çok yere gidebilirsiniz.2 yaşındaki çocuk her şeyi yer.yakında bezinide bırakır.40 günlük bebek değil artık.

öncelikle hepinize fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.. insan bazı şeyleri bilir ama başkalarından duyması daha etkili olur..
bebeğim yakında kreşe başlıycak zaten. sonrasında da işe başlıycam .umarım kendimi toparlarım.eşimin aslında sorumsuzluğu sadece bebekle ilgili diyebilirim ama bu onu daha az haksız yapmıyo gözümde çünkü bu çocuk ikimize ait sonuçta.bu konuyla ilgili o kadar konuştum ki hem de öyle üstü kapalı kelimelerle filan da değil, açık açık söyledim ama değişen hiçbişey olmadı .ama sanırım değişmek zorunda yoksa beni kaybedicek (bunu da söylüyorum ama beni ciddiye almıyo)

ay sanki kadınlar hiç yorulmuyor yaaa...

egerki bebekle o da ilgileniyor ama bana soguk deseydin. dicektim ki acaba sen fazla anne olup kadınlıgını mı bıraktın.
ama kocan cok düşüncesiz görünüyor yaw
sakin sakinn detay detayy konusmaya calıs be bacım.
de mesela canım ikimizinde cocugu ama hep ben ilgileniyorum. bak yarın bigün cocuk sana soguk davranır.senden cok beni benimser...

öncelikle hepinize fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.. insan bazı şeyleri bilir ama başkalarından duyması daha etkili olur..
bebeğim yakında kreşe başlıycak zaten. sonrasında da işe başlıycam .umarım kendimi toparlarım.eşimin aslında sorumsuzluğu sadece bebekle ilgili diyebilirim ama bu onu daha az haksız yapmıyo gözümde çünkü bu çocuk ikimize ait sonuçta.bu konuyla ilgili o kadar konuştum ki hem de öyle üstü kapalı kelimelerle filan da değil, açık açık söyledim ama değişen hiçbişey olmadı .ama sanırım değişmek zorunda yoksa beni kaybedicek (bunu da söylüyorum ama beni ciddiye almıyo)

bir müsibet,bin nasihattan iyidir demiş büyüklerimiz.
seni ciddiye almıyorsa sende biraz sabret. işe felan baslayınca kendini bir toparlayınca
birkez daha konusursun.baktın tavır aynı bir boşanma dilekcesi koy bakiim önüne anlar o zaman işin ciddiyetinisengözlerimebaksanab

bir müsibet,bin nasihattan iyidir demiş büyüklerimiz.
seni ciddiye almıyorsa sende biraz sabret. işe felan baslayınca kendini bir toparlayınca
birkez daha konusursun.baktın tavır aynı bir boşanma dilekcesi koy bakiim önüne anlar o zaman işin ciddiyetinisengözlerimebaksanab

yok artık..

evlilik oyuncak mı ne demek bu kadar sorundan boşanma dilekçesi fiilan..

bekara karı boşamak kolay diye boşa dememişler..

bence yapıcı yorum yapıcaksak yapalım..

bu sebepten boşanan olursa dünyada evli çift kalmaz..

bir arkadaşım aşkı evlilik öldürmüyor.evliliği öldüren çocuk demişti.yanlış anlaşılmasın çocuklarına taparcasına seviyorlar ama bir kahve bile karşılıklı içemediklerinden yakınıp duruyorlar..bence eşinle konuş bu ikimizin bir parçası dolayısıyla sorumluluklarda ikimizin diye...ne yazık ki Türk erkekleri çocukların sorumluluğunu yalnızca kadına bırakıyor..

Biz henüz bebek düşünmüyoruz ama ben yine de meraktan;

Kocama sordum;

- Çocuk olunca , onun bakımı konusunda bana yardım edersin , değil mi?

Aynen cevap şu:

- Valla aşkım beni karıştırma , ben yapamam.. Sen ilgilenirsin , ben bakamam..

Ben de altta kalır mıyım hiç:

- O zaman daha çook bebek istersin sen daha, bu düşünceni değiştirene kadar da çocuğu unutursun artık:dilcikar:

Benimki dürüst konuştu ama ben de son derece dürüsttüm yerimseniben

arkadaşlar çok güzel bişi oldu ve eşim özür diledi daha dikkatli olmaya çalışıcam dedi.2 gündür de daha iyi görünüyo bakalım hayırlısı

evliliğimizin 6. yılı.. bu zamana kadar evliliğimizde büyük bi problem yaşamadık. 2 sene önce bi bebeğimiz oldu. Zaten problemler de bebeğimizden sonra başladı.Ben yalnız başıma bebeğime bakmak durumunda kaldım. Hayatım tamamen değişti,uyku denen bişey kalmadı,yorgunluk felaket boyutlardaydı.Ben hep eşimin de bana yardımcı olmasını istedim.Ama o 'bebek seni istiyo, benim yapabileceğim bişey yok 'deyip bütün sorumlulukları üzerime yıktı.Ben eve tıkılıp kaldım oysa hiçbir özveride bulunmadı. Bu durum hala devam ediyor, o balık avlamaya, kamplara , basket maçlarına , giderken benim en ufak bi isteğimde söylenip duruyo.Olur da bebeğe bakarsa kaçgün başımın etini yemeğe devam ediyo..Ondan o kadar soğudum ki! Artık hiç gelmese umursamıyacak duruma geldim.Ne yapmalıyım bilmiyorumm bunu sadace ben mi yaşıyorum yoksa benim gibi arkadaşlar var mı?

işte hamilelikte kocasını kaybeden bir kadın daha...

ah canım ah kaç kadının başına gelmedi ki bu...

bazı erkekler karıları anne olduğu zaman başka bir moda geçiyorlar...eşleri kadın olarak onlara cazip gelmiyor dışarıya kayıyorlar...

eşin seni aldatmıyorsa haline şükret derim...ya da tahammül edemiyorsan boşan...

oğlumun babası olan eşim hamile kalınca benden uzaklaştı, hamileliğim bittiği zamansa iyice soğudu hatta sevgilisi bile vardı...

ben boşandım...ama sizin hayatınıza 3. bir kişi girmediğine göre bence bebeğini babasız büyütme...

erkekler genelde vurdum duymaz olurlar...gelen gideni aratmasın sonra iyi düşün...

dediğim gibi 3. kişi yoksa eğer.

Bazı şeyleri de eşin üstlenmeli.Profilinde gördüğüm kadarıyla da diş hekimiymişsin.Emek sarf edilen yoğun bir meslek.İlerde ne yapacaksın işe dönünce.Sen eşine teklif etsen bazı işleri paylaşmayı?

arkadaşlar çok güzel bişi oldu ve eşim özür diledi daha dikkatli olmaya çalışıcam dedi.2 gündür de daha iyi görünüyo bakalım hayırlısı

senin için sevindim..

gerçekten konuşarak herşey halledilir...

inşallah böyle devam eder...

Otur adamakıllı konuş.

Bu bebek benım değil bizim de.Sen babasısın ben yükün altından kalkamıyorum,yardım etmelısın,böyle yapmaya devam edersen benı yıpratmış ve kendınden soğutursun de.Ciddi ciddi konus bunları.Sesn sustukca devam edıcek cunku...

kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis

ben bunu sonradan gördüm çok sevindim cnm umarım hep böyle devam eder a.s.

Back
X