baska birseye morali bozumustur senden cikarmistir acisini malesef erkekler boylekızlar sadece yazıp rahatlamak için açtım konuyu yorumlarınızada saygı duyuyorum.
Benim eşim dizi kuaförü eve geliş saati değişkendir.Bizimki et yemeyi sever,kilisli ,kuyruk yağı iç yağ olmadan tatsız gelir ayıptır söylemesi kurbandan biraz et kalmıştı sever pişiriyim dedim geçen gün geç geldi yiyemedi bugün 16:00da geldi dedim bu akşam pişiriyim yesin gelirken kuyruk yağı al dedim neyse (dışarı çıkmıştı)gelmeden aradı bişey lazımmı diye ekmek al dedim sade yağ almayı unutmuştur diye tere yağla pişirdim neyse geldi sofra hazırlıyorum o gelmedende semsek yaptım onların yöresine ait bişey sofra hazırlarken bitane uzattım sıcakken ye sonra bişeye benzemiyo diye çok ta sever,yemicem et yicem karnım aç dedi İyi dedim oyurduk sofraya yemekte vardı bi yabak yedi ya şunu sıcakken bitane ye bari dedim demez olaydım allah nasip etmicekmiş ne istiyomuşum zaten açmış karnını doyurmuşum onlarla bitane yedi söylene söylene bende sana bidaha ısrar etmicem dedim bişey ye diye dedim ağladım zoruma gitti ne yapıyorum ki yemek yediriyorum söylene söylene bağırdı çağırdı kalktı hala toplamadım sofrayı oda karşımda uyuyo canım öyle sıkkın ki anlatıp dertleşmek istedim sadece ben mi hatalıyım sizce uzunda oldu ama(
Sinekte küçük ama miğde bulandırıyo benimde sıkıntım bu oldu dert yemek olunca hikayeside uzun oluyo canım yaNe kadar uzun bir yemek hikayesi bu
Yok ya bişey yoktu bunun huyu bu zaten yoktan dert yaratıyo ooof ofbaska birseye morali bozumustur senden cikarmistir acisini malesef erkekler boyle
erdeee boşanmaya kadar gideriz ben söylenmeye kalksam hayatta konuşamamKiz kuyruk yagi tereyagi derken, tartisma yasamissiniz.
Olur böyle söyler yani, sende ona söylen rahatla :)
Ya bir kac ay önce adanadan biri buraya yogurtlu mogurtlu bi konu acmisti, 10 kilo süt falan vardi olayin icinde, konuyu biraz ona benzettim, yoksa ayni kisimi?
Bunun icin bosanilirmi ayol kötü bir gün gecirmissiniz ikinizde galiba, iliskinizi gayet saglikli buldum :)N
erdeee boşanmaya kadar gideriz ben söylenmeye kalksam hayatta konuşamam
12 senelik evliyiz 3 çocuğumuz var :)Sanirim yeni evlisin, isrardan hoslanmaz erkekler pek, ama bazilari da boyle kabalasir, esim hastayken ihlamur yapardim sicak sicak ic diye, iceriz bi ara der koyar yanina, icmeden uyurdu. Cok bozulurdum, ama simdk hiic takmiyorum, kendi bilir. Sen de ne hazirliyosan koy onune, ekmek sicak canim de, gerisini kendi bilir, ustune.dusmeye degmez.
Ben konuşursam öyle büyür tartışma anlamında söylemiştimBunun icin bosanilirmi ayol kötü bir gün gecirmissiniz ikinizde galiba, iliskinizi gayet saglikli buldum :)
Saygilarimi sunuyorum :))))12 senelik evliyiz 3 çocuğumuz var :)
maşaAllah o zaman biz size soralım 12 sene profesyonel ev hanımı olarak siz bize ne tavsiye edersiniz12 senelik evliyiz 3 çocuğumuz var :)
Abi bidahakine de yemezse ben talibim itinayla yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?