kocam niye bu kadar aileci yahuu

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Kızlar kocam niye bu kadar aileci ailesi bişi yapsa hiç gözüne görünmüyo ama ben yapsam yüzüme vuruyo nasıl davransam bilemiyorum???

ben bunu esime de soruyorum tam sizin gibi degilde soyle..hayatim diyorum senin ailenden etrafindan biri bi hata yapsa tepkin onlara normal oluyor ben yapinca tepkili oluyorsun bende aliniyorum kiziyorum diyorum beyefendi diyoki..sen benim esimsin zamanimin cogu seninle arada onlari goruyorum.tabiki seni uyaracagim diyor..ama ben yine anlayamiyorum.

Sallıyo bence
30 yakın yıldır onlarla yaşamış ona bakarsan, onları hiç uyarmış mı

Sallıyo bence
30 yakın yıldır onlarla yaşamış ona bakarsan, onları hiç uyarmış mı
aslinda hep uyarmis artik sorunlardan bunalmis.bizde bi sorun olunca hemen cozelim istiyor pek sabri kalmamis tukenmis..ailesine gidincede guzel gidelim gelelim sorun istemiyor ondan gormemezlikten geleyim diyor bazende gelemiyor tabi..ama acikcasi cayin guzel olmamis acik olmus lafini bile kaldiramiyorum artik.

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum. Sana tavsiyem eşine ailesiyle ilgili eleştirilerde bulunma, onlar şöyle dedi, böyle yaptı vs.
Eşin sana daha çok cephe alır, kaç yıllık ailesi sonuçta senin söylemlerinle tavrını yaklaşımını değiştirecek değil. Eğer gerçekten bi sorun varsa zamanla kendisi fark eder zaten.
Hepimiz evliliğimizin ilk zamanları aynı hatayı yaptık, konuştuk, eleştirdik, Elde var sıfır o yüzden olgunlaş ve zamanına bırak. Bide her gün bunları düşünüp durursan kafayı yersin. Eve kocayı bağlamak ya da ailesinden uzaklaştırmak için çocuk yapma sakın.

Kalksın kendi demlesin
Hemen çözeli,m dediği bunlar mı, önce kafasını değişsin
Üslup var üslup var

Yok yok arkadaşlar çocuktqn vazgeçtim ztn saolun fikirleriniz beni mantıklı düşünmeye verdi.tamam çocuğu geçtim artık ama yani hep böyle mi gtcek ben karısıyım beni niye geride tutuyo tamam kimseye haksızlık yapmasın istiyorum onlarada banada ama hep ben haksızlığa uğruyom

aile islerine karismicaksin arkadasim
karisirsan suclu sen olursun, net
ha, direk sana haksizlik yaparlar, esin sesiiz kalir o baska tabi

Bak ne yap biliyor musun; evde eşinin ailesini abartmamak kaydiyla öv ama abartma tabii. Bulunmaz hint kumaşı sanmasin ailesini. Amaaa gitmek istediğinde bir bahane bul. Hasta ol, işin olsun...ne bileyim bul bir sey. Kv ye gidincede kvyi yalniz yakalayinca lafları sok. Eşinin yanında bir sey deme ama. Bir de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla iyi oluyor. Bilmem kimin kv si varmış de oradan eleştiri kv yi;-)

Valla suçu ailesinde bulmuyom ztn sıkıntı eşimde eşim düzgün olsa hiç bi sıkıntıda olmaz sanki ailesi kafasına silah mı dayıyolar

Hayır bebek olunca tam tersi bu sefer daha çok aileyi karşında görürsün çok aileciyse tecrübeyle sabit

Iki tarafa da iyi davransa olmuyor mu? Size kotu diye ailesine de mi kotu davransin?
Ailesine iyi davransin size de iyi davransin. Bence bunun orta yolunu bulmak sizin elinizde. Mesela hic kendinizi ailesiyle karsilastirmayarak başlayabilirsiniz!

Belki kendi kafasında senin her zaman iyi görünmen için uyarılarda bulunuyordur. Hani sen iyi ol da laf edemesin kimse ailesinden. Ailesi için de uyarsa da uyarmasa da belki işe yaramayacağını biliyordur ve bundan bıkmıştır. Olabilir, olmayadabilir. Bence sormalısın eşine kendine dert etme bakalım ne diyecek. Acaba Polyannacılık mı yapıyorum şuan

Iki tarafa da iyi davransa olmuyor mu? Size kotu diye ailesine de mi kotu davransin?
Ailesine iyi davransin size de iyi davransin. Bence bunun orta yolunu bulmak sizin elinizde. Mesela hic kendinizi ailesiyle karsilastirmayarak başlayabilirsiniz!
Ben ailesine kötü davransın demiyomki onlara nasılsa banada öyle olsun diyom yani onlarada haksızlık yapmasın banada kim haklı kim haksız ona göre davransın ben haksız olsam benide kayırmasın onlarıda kayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…