Biz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik
Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.
Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versin

bebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.