• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Kolay olanı seçmeyin bence tabii ki yapmamasi gereken birsey yapmis esiniz ama kolay vazgecmeyin surekli siddet uygulayan bi insan degil belliki ofkeyle olan bisey duzeltmeye calisin bu durumu.

valla yazdiklarinin sonunda '' ama esimi seviyorum '' kelimesini okuum simdi diye geciyordu aklimdan. madem aileizde size destek gidin bosanin.

Asla sonu gelmez sakin kanmayin.
O el bir defa kalktimi kolay inmiyor maalesef.
Ailenizde arkanizdaymis darp raporu alip bosanma davasi acin.

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.

Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Eşinizin bu tutumunu değiştirmesi için o yumruğun gözünüze inmesini beklemeyin.

Kolay olanı seçmeyin bence tabii ki yapmamasi gereken birsey yapmis esiniz ama kolay vazgecmeyin surekli siddet uygulayan bi insan degil belliki ofkeyle olan bisey duzeltmeye calisin bu durumu.
Konusamadığı bir adamla neyi nasıl düzeltecek cidden merak ediyorum.
Konuşalım diyor,malum insanlar konuşarak anlaşıyor,adam darp ediyor.
Hergün dayak yemesi gerekmiyor konu sahibinin,2 senede 3.kez yaşanmış.
Kolay olanı secmemek için dayak yemeye devammı etsin yani. Pişman olan adam ilk yaptığından sonra kendine çeki düzen verirdi,tekrarını yapmazdı.
Boşanın konu sahibi,boşanmayacaksanız dahi bir süre ailenizin yanına gidin,görüşmeyin,bu kezde kolay affederseniz tekrari olur bunun.

Konusamadığı bir adamla neyi nasıl düzeltecek cidden merak ediyorum.
Konuşalım diyor,malum insanlar konuşarak anlaşıyor,adam darp ediyor.
Hergün dayak yemesi gerekmiyor konu sahibinin,2 senede 3.kez yaşanmış.
Kolay olanı secmemek için dayak yemeye devammı etsin yani. Pişman olan adam ilk yaptığından sonra kendine çeki düzen verirdi,tekrarını yapmazdı.
Boşanın konu sahibi,boşanmayacaksanız dahi bir süre ailenizin yanına gidin,görüşmeyin,bu kezde kolay affederseniz tekrari olur bunun.
Ustune gittigini kendi soyluyor konu sahibi demekki haksiz oldugu konular var kendininde kendinede ceki duzen vermesi lazim sadece erkegin tokati evliligi bu hale getirmemistir kadinda tokat atmazda psikolojik tokat atar adama yani belki onunda hatalari o tokat gibidir esine (kesinlikle tokat atmasini savubmuyorum)

Sizde resmen kışkırtıyosunuz ama. bir kere olmuş iki kere olmuş daha neyi bekliyorsunuz? Daha çok morarır biyerleriniz inanın değişemez.

1 tokat 20 yumruk ne fark var.
Ama sizin sevginiz bitmis ve bunu dillendirebiliyorsaniz neyi soruyor neden bekliyorsunuz.cocugunuz yok sanirim beklemeyin bosanin

Ustune gittigini kendi soyluyor konu sahibi demekki haksiz oldugu konular var kendininde kendinede ceki duzen vermesi lazim sadece erkegin tokati evliligi bu hale getirmemistir kadinda tokat atmazda psikolojik tokat atar adama yani belki onunda hatalari o tokat gibidir esine (kesinlikle tokat atmasini savubmuyorum)
Sorun olunca sinmek mi makul olan sizce?
Bir sorun varsa konuşalım denir,konu sahibinin dediği gibi,adam ben yatıyorum demiş,totosunu dönmüş yatmış,konu sahibininde canına tak etmiş olacak ki,kalk konuşacağız demiş. Bunda tokat yerine geçecek ne var Allah aşkına. Ruh hastası gibi seni öldürürüm deyip,kolunu morartıp saçını cekecek kadar ne var.
Madem o anda konuşmak istemiyor"yorgunum yarın konuşalım olur mu,iyi geceler "deseydi lisanı münasiple. Eşine böyle kaba saba davranması mı normal?
Kusura bakmayın ama bu adamın savunulacak yanı yok.
Haksızda olsa konu sahibi,eşine onu böyle tartaklama hakkı vermiyor. Mutsuzsa boşansın,saçma sapan hareketler yapmasın.

Bir insanin boğazını sikmak yani boğmaya kalkmak darp etmek degilmi yoksa öldürmeye teşebbüs olarakmi geçiyor kanunlarda?
Gerçekten hak verdim size. Konu sahibinin de öfke kontrolü yokmuş ki adamı boynundan tutup kaldırmaya çalışmış. Erkek bu durur mu, tabii ki sakinleştirmek için gider üstüne oturur. Konu sahibi lütfen siz sükunetli olun, mesafeyi koruyun ki eğer evli kalacaksanız eşiniz bir dahaki kavgayı aklından geçirmesin bile. Saygı duvarını kadın zedeledi mi, erkek baltayla yıkıyor.

Aslında sakin bir zamanda konuşmayı deneseniz daha iyiymiş ama neticede şiddet çok kötü katlanmayın benc3

Darp raporu al hemen, lak laklak olacak iş değil, nafaka talebiyle boşan. Yarın git raporunu al ama biz boşa konuşuyoruz

Darp raporu al hemen, lak laklak olacak iş değil, nafaka talebiyle boşan. Yarın git raporunu al ama biz boşa konuşuyoruz

Bu kk hatunları neden hemen boşan derler. Ya hu kadın adamın boynundan tutup kaldırmaya çalışmış. Gücü erkek adama yetmediği için de maalesef zararlı çıkan kendisi olmuş. Karşılıklı darp söz konusu yani.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bu kk hatunları neden hemen boşan derler. Ya hu kadın adamın boynundan tutup kaldırmaya çalışmış. Gücü erkek adama yetmediği için de maalesef zararlı çıkan kendisi olmuş. Karşılıklı darp söz konusu yani.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum. Hemen boşanma olmasın vb. Ama hakaret ve dayak var, belli ki anlaşmazlıklar var, kadın bunaltıyor gibi duruyor ama kim bilir nelerden bunalıp da bunaltıyor, ailesine karşı çıkıp gelip evlenmiş, adam üç kere tokat atmış demek ki sorunlardan böyle kaçıyor. Burada çok kişi boşandı, konulardan görüyoruz, belki vebal alıyoruz ama raporu alırsın dersin ki rapor aldım ona göre, seni herkese rezil ederim. Boşanamayacak bile raporunu alsın, bu benim fikrim.

Neyi paylasamiyorsunuz ben onu tam anlamadım ortada çok büyük sebepler YK , benim anlamadigimda kadın adamı itekleyince yada tirnaklayinca şiddet olmuyor adam buna tepki verince hemen darp raporu al bosan , sadece karı koca değil dışarda bir insanida kolundan tutup cekseniz yada boğazına sarilsaniz agresif hareketlerde bulunsaniz kimsenin eli armut toplamaz.. madem kiskrtici hareketler yaptığını kabul ediyorsun konu sahibi esinin iki kere yaptığı hatayı sende iki üç kere yapmışsın . Karşılıklı iletişim problemi var belliki evliliginizde , asilmayacak sorunlar değil daha sakin bir şekilde konuşmaya çalışıp , birlikte birşeyler yapabilirsiniz , esin konuşmak istemiyorsa o an neden illa zoraki konuscaz diye diretmek tamam aşkım yarın konuşalım ne zaman hazır hissedersen demek bu kadar zor mu ? Yuva yıkmak o kadar kolay olmuski surda okuduklarimdan biraz anlayış biraz sakinlik verilmiş emekleri bu kadar kolay çöpe atmamali hickimse..

Back
X