• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Bu kk hatunları neden hemen boşan derler. Ya hu kadın adamın boynundan tutup kaldırmaya çalışmış. Gücü erkek adama yetmediği için de maalesef zararlı çıkan kendisi olmuş. Karşılıklı darp söz konusu yani.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Erkek adam? Konu sahibi tokat yedi, daha önce de yemiş. Kadını bıçaklaması mı gerekiyor boşanması için?

Konu sahibi nerede?
Bu evlilikte sadece şiddet yok, tamamen iletişimsiz bir ortam var, güvensizlik var. Zaten altını deşince şiddet kaçınılmaz son gibi, ya da tabi ki medenice boşanmak.

İkiniz için de hayırlısını yapın, birbirinizin hayatından çıkın. Şiddet ikinizde de ve de tabi ki en çok konu sahibi sizde geri dönülmez yaralar açacaktır.

Erkek adam? Konu sahibi tokat yedi, daha önce de yemiş. Kadını bıçaklaması mı gerekiyor boşanması için?

yani erkek olan adam. Adamlık sadece erkeklere özgü bir kavram değildir o yüzden böyle kullandım. Tabii ki elleri kırılsın kocasının. Ama tartışma alevleniyorsa kadın kendini korumak için oradan uzaklaşmalı. Erkeklere fiziksel gücümüz yetmiyor. Bence tokattan öte bunaldığı ve çöp gibi görüldüğü için ayrılmalı. Değer görmeyince evlilik diye bir şey de olmuyor zaten.

Bu kk hatunları neden hemen boşan derler. Ya hu kadın adamın boynundan tutup kaldırmaya çalışmış. Gücü erkek adama yetmediği için de maalesef zararlı çıkan kendisi olmuş. Karşılıklı darp söz konusu yani.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Katiliyorum size

Sorun olunca sinmek mi makul olan sizce?
Bir sorun varsa konuşalım denir,konu sahibinin dediği gibi,adam ben yatıyorum demiş,totosunu dönmüş yatmış,konu sahibininde canına tak etmiş olacak ki,kalk konuşacağız demiş. Bunda tokat yerine geçecek ne var Allah aşkına. Ruh hastası gibi seni öldürürüm deyip,kolunu morartıp saçını cekecek kadar ne var.
Madem o anda konuşmak istemiyor"yorgunum yarın konuşalım olur mu,iyi geceler "deseydi lisanı münasiple. Eşine böyle kaba saba davranması mı normal?
Kusura bakmayın ama bu adamın savunulacak yanı yok.
Haksızda olsa konu sahibi,eşine onu böyle tartaklama hakkı vermiyor. Mutsuzsa boşansın,saçma sapan hareketler yapmasın.
Tartaklama hakki falan onlar derin mevzular ama burda direkt "boşan" yazanlar var bu kadar kolay mi ya corap mi degistiriyoruz cok mu guzel olacak hayat (şiddete cok karsiyim ama boyle ufak capli konularin duzelecegine inaniyorum) ben bosanacak olsam sevgim bitti bana karsi ilgisiz mutsuzum bu konunun ustunde dururdum konu sahibininde tokat zoruna gitse ilk tokatta siler atardi belli duzeltmekte istiyor ama kendisininde iletisimi iyi degil esinde ters tepki yapiyor. Buyuklerini araya sokup akil alsalar. Ne biliyim duzeltme yoluna gitsinler kesinlikle yika yoluna gitmesinler. Benim fikrim bu yonde kimine dogru kimine yanlis...

Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.

Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Farkında değilsin ama sende eşine şiddet uyguluyorsun ikinizinde psikolojik tedavi almasını öneririm

Maalesef sizin ona uyguladiginizda siddete giriyor gucunuz bir olsun veya olmasin konusmak istemeyip yaninizdan uzaklasmis karsilikli siddet uygulamissiniz onceki vurma gerekcesi neydi yurutemiyorsaniz karsilikli anlasip bosanirsiniz ne sizin ona nede onun size siddet uygulamaya hakki yok

Ama siz bosanmak istemiyorsunuz satir aralariniz bas bas bagiriyor
Ben kiskirttim (ben baslattim suc bendeydi)
Kapiyi kitledi (beni birakmak istemiyor gitmemi istemiyor)
Gozleri dolmustu kizarmisti(cok pisman benim icin aglamis)
Korktu onu birakacagimi biliyor daha once soylemistim

Cift terapisi deneyin duzelirsiniz belki

Son düzenleme:
Adam seni dövmüş üstüne öldürmekle tehdit etmiş.Ne denmesini bekliyorsun anlamadım. 3 tokattan bişey olmaz en az 8 olunca boşanmak lazım filan mı denmesini bekliyorsunuz?

Yeni evlilere söylüyorlar burda boşanma sözcüğünü ağzınıza almayın kötü etkiler evliliğinizi diye. Adam seni öldürmeyi düşünmüş, yetmemiş sana söylemiş bunu. Öldürülmeden çık o evden. Darp raporu al. Varsa ailenin evine git.

Yazılı iletişimde ben anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim,umarım düşündüğünüz gibidir :)

Anlaşılır olmaması normal. O yüzden yazılı iletişimle kinaye yapılırken ayraç içinde (!) ünlem koyulması gerekir. Herkes müneccim mi karşıdaki ne düşündü anlayabilsin?:işsiz:

Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.

Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Sana bosan diyemem yaptigi hareket sana karsi son derece yanlis bi hareket ve ucuncu kex tekrar etmis. Ama sende onu kiskirtmissin belliki sinirlerine hakim olamayan birisi bence oturup konusun sende agzina geleni sayip tahrikmi ediosun anlamadim.esas sorununuz ne tartisma sebebiniz sen ne soyledinde sana o sekilde vurdu bence oncelikle sorinlarnza cozum bln sewiyosan eger bu yanlslarnizi duzltmrye bakin. Bir alim varmis herkes karisiyla.iliskisine imrenirmis sormslar ya siz hic kavga etmedinizmi diye .oda yok demis. Birimiz deli olunca birimiz veli oluyoruz. Evlilik boyle yurur baktin sinirli ustune gitme tabi sende sinirliysen oda senn ustune gelmiycek. Belliki sevio seni kapiyi filan kitlmis.ins aranzdaki problemler cozulir

Back
X